ΕΛΛΑΔΑ

18/12/202312:00

MAKE UP

Αυτές είναι οι χριστουγεννιάτικες τάσεις για το μακιγιάζ των ματιών και γίνονται viral στο TikTok την εορταστική περίοδο!

MAKE UP

Γράφει thessnews

 

Η ημέρα των Χριστουγέννων είναι προ των πυλών! Είτε πρόκειται να παρευρεθείτε σε κάποιο event είτε να περάσετε όμορφες και χαλαρές στιγμές στο σπίτι, μπορείτε λίγο πριν τις εμφανίσεις σας να δοκιμάσετε τις χριστουγεννιάτικες τάσεις μακιγιάζ και να εντυπωσιάσετε.

Φέτος οι beauty TikTokers μάς χάρισαν μια πληθώρα από trends και hacks, όμως τα παρακάτω είναι ιδανικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

1-CANDELIT SKIN σημαίνει υπό το φως των κεριών. Η τάση αυτή, λοιπόν, αφορά τη λάμψη της επιδερμίδας που έρχεται από μέσα μας. Δεν αφορά, δηλαδή, τη λάμψη που επιτυγχάνεται μόνο με το μακιγιάζ, αλλά έχει να κάνει και με την περιποίηση της επιδερμίδας. Με αυτό που λέμε skincare.

 

 

2-Diamond Crumbles το ασημί πρωταγωνιστεί στο γκλαμ μακιγιάζ αλλά όχι μόνο στα μάτια.
Αν τον χειμώνα θέλεις να αναδειχθείς σε glam queen, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μία από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ. Η απόχρωση του διαμαντιού, το τόσο γιορτινό και λαμπερό ασημί, αποτελεί hot trend στο μακιγιάζ αυτήν τη σεζόν αλλά… όχι μόνο στα μάτια, όπως μπορεί να φαντάζεσαι. Silver θα φοράς και στο βλέφαρο, αλλά και στα ζυγωματικά τον χειμώνα.

 

 

3-Misplaced Eyeliner..το άιλαινερ έχει κάθε χρόνο την τιμητική του… φέτος έρχεται σε μία πιο «χαλασμένη» μορφή αλλά και με επιρροές από τα 60s & 80s.
Και εκτός από το κλασικό μαύρο, φόρεσέ το σε ό,τι χρώμα σου αρέσει και όπως σου αρέσει.
Έξτρα τιπ: Σχημάτισε μια μαύρη γραμμή με άιλαινερ και σχημάτισε και μια δεύτερη γραμμή με γκλίτερ.

 

 

4-Crystal Embellishment Ένα trend που είναι απόλυτα ιδανικό για το γιορτινό κλίμα, αλλά ας ευχηθούμε να μείνει για πάντα! Φόρεσε τα αγαπημένα σου πετράδια και στόλισε τα μάτια σου ή ακόμα και την περιοχή γύρω από μάτια.
Είναι πολύ απλό…χρησιμοποίησε την κόλλα από τις βλεφαρίδες βάλε μικρές τελείες και τοποθέτησε τα πετράδια σου επάνω ώστε να μείνουν για πολλές ώρες και φώτισε τα σημεία του προσώπου σου.

 

 

Από τη make-up artist Suzi Stefanidi. Βρείτε την στα Social Μedia:

Facebook: https://www.facebook.com/suzimakeupart

Instagram: https://www.instagram.com/suzi_stefanidi

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202421:00

  Από ώρα 10.30΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:   Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη. Παύλου Μελά, στο τμήμα της

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202420:35

  Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, που ήρθε στην επικαιρότητα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:50

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 σήμερα  το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Παγγαίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει οξιές, πάνω από τη Νικήσιανη, κοντά σε μονοπάτι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές.  

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:10

  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Ως

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:48

  Τη ζωή του από πνιγμό κατάποσης έχασε νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά. Πάρα τις αρχικές προσπάθειες της μητέρας του, δεν μπόρεσε να βοηθηθεί. ‘Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:32

  Σημείο συνάντησης της παράδοσης και της βυζαντινής αγιογραφίας με τη νεωτερική δυτικοευρωπαϊκή ζωγραφική χαρακτήρισε την έκθεση «Εικαστικό ταξίδι στο ‘Αγιον Όρος» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινιάζοντάς την στην Αγιορειτική Εστία. «Παράδοση και νεωτερικότητα αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν σε

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή