Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Νοστιμιές ”on the go” στο Mediterranean Cosmos!

ΕΛΛΑΔΑ

27/11/202310:01

Νοστιμιές ”on the go” στο Mediterranean Cosmos!

Ψώνια, ατελείωτες βόλτες και… κάτι «στο χέρι» από επιλεγμένα καταστήματα εστίασης στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο μικρών και μεγάλων.

Νοστιμιές ”on the go” στο Mediterranean Cosmos!

Γράφει thessnews

 

Βρίσκεστε στο Mediterranean Cosmos, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, έχετε ένα σωρό δουλειές και ψώνια να τελειώσετε, αλλά… οι μπαταρίες σας χρειάζονται φόρτιση! Τι κάνετε; Επιλέγετε μια από τις πολλές λαχταριστές γευστικές προτάσεις ”on the go”, που ξεχωρίσαμε για σας.

Στο HOT DOG KING, τον gourmet βασιλιά του Hot Dog γευτείτε ένα ακαταμάχητο American Cowboy ήτοι λουκάνικο μοσχαρίσιο, σως μουστάρδας, λάχανο-καρότο, καραμελωμένα κρεμμύδια, σε ολόφρεσκη μπαγκέτα!

 

 

Αν και φημίζεται για την ατελείωτη ποικιλία του σε πίτες, μπουγάτσες, πεϊνιρλί, καλτσόνε, ΤΟ ΧΡΥΣΟ δεν πάει πίσω και σε ροφήματα. Δοκιμάστε ”on the go” ολόφρεσκους χυμούς με φρούτα εποχής και εφοδιάστε τον οργανισμό σας με βιταμίνες, πολύτιμα ιχνοστοιχεία και σούπερ γεύση! Συνδυάστε ρόδι, πορτοκάλι, δαμάσκηνο, κόκκινο μήλο, μπανάνα, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρότο. Πιείτε τα… φρούτα σας και φουλάρετε ενέργεια!

 

 

Στο KFC, τον αγαπημένο προορισμό κάθε ορκισμένου foodie, σας περιμένει το λαχταριστό Tower Βurger menu: τραγανό ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο, τυρί τσένταρ, μαρούλι iceberg, ketchup, μαγιονέζα και μία γευστική hash brown που λιώνει στο στόμα! Συνοδεύστε το με κλασσικές πατάτες και φυσικά το αγαπημένο σας αναψυκτικό!

 

 

Το Mongo Asian Food αποτελεί έναν γνήσιο «πρεσβευτή» της Ασιατικής κουζίνας, και το αποδεικνύει καθημερινά. Πάρτε στο χέρι ένα Sushi Dog με καβούρι και σως Philadelphia και απολαύστε το με την ησυχία σας βολτάροντας ατελείωτα! Μια ”on the go” εξωτική γαστριμαργική εμπειρία που θα σας ξετρελάνει!

 

 

Αμέτρητες χειροποίητες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, θα συναντήσετε στο Dada’s House. Ξορκίστε… τις υπογλυκαιμίες με μια ακαταμάχητη γευστική πρόταση ”on the go” που δε θα μετανιώσετε: Pancake με πραλίνα σοκολάτα, πραλίνα bueno, μπισκότο τριμμένο και caprice πουράκια!

 

 

Στο κατάστημα Falafel θα βρείτε γνήσια λιβανέζικα εδέσματα και όχι μόνο! Επιλέξτε αυθεντικό λιβανέζικο φαλάφελ, χούμους με παντζάρι, πιτάκια τηγανιτά και σαλάτα. Συνοδεύστε τα ”on the go” με Ginger beer χωρίς αλκοόλ, και απογειώστε τo!

 

 

Στο Cinnabon εκτός από τα κλασικά ρολά, με σοκολάτα, με κανέλα και καρύδια, θα βρείτε και τα θαυμάσια Cinnabon Stix, και Cinnabon Bites σε μέγεθος μπουκιάς, φτιαγμένα φρέσκα και στην εντέλεια! Βέβαια, πίσω δεν πηγαίνουν και τα Cupcakes του: γεύσεις Chocolate Passion, Vanilla Bliss, Red Velvet, Strawberry και Dulce de Leche!

 

 

Στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος Γύρος Προεδρικός τα πιο εκλεκτά κρέατα ψήνονται μπροστά σας! Δοκιμάστε ”on the go” προεδρικά σάντουιτς με αλάδωτη πίτα από καλαμποκίσιο και σταρένιο αλεύρι με εκλεκτό γύρο από χοιρινό, κοτόπουλο ή ντονέρ μοσχαρίσιο!

 

 

Το νέο ready-to-drink Cold Brew των Καφεκοπτείων Λουμίδη  προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία απόλαυσης στους λάτρεις του είδους! Παράγεται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ και δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά.

Το ακαταμάχητα απολαυστικό κρύο ρόφημα καφέ θα το βρείτε σε δύο διαφορετικές ποικιλίες Cold Brew σε tins των 250ml: την Specialty Grade Colombia 100% Arabica, με απαλό και βελούδινο σώμα και νότες από καραμελωμένα φρούτα και σοκολάτα γάλακτος, καθώς και την Grade 1 Ethiopia 100% Arabica, με γεμάτο και βαρύ σώμα, γλυκιά οξύτητα, νότες από φρούτα του δάσους και πραλίνα φουντουκιού!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Site: https://mediterraneancosmos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/ 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202421:00

  Από ώρα 10.30΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:   Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη. Παύλου Μελά, στο τμήμα της

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202420:35

  Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, που ήρθε στην επικαιρότητα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:50

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 σήμερα  το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Παγγαίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει οξιές, πάνω από τη Νικήσιανη, κοντά σε μονοπάτι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές.  

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:10

  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Ως

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:48

  Τη ζωή του από πνιγμό κατάποσης έχασε νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά. Πάρα τις αρχικές προσπάθειες της μητέρας του, δεν μπόρεσε να βοηθηθεί. ‘Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:32

  Σημείο συνάντησης της παράδοσης και της βυζαντινής αγιογραφίας με τη νεωτερική δυτικοευρωπαϊκή ζωγραφική χαρακτήρισε την έκθεση «Εικαστικό ταξίδι στο ‘Αγιον Όρος» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινιάζοντάς την στην Αγιορειτική Εστία. «Παράδοση και νεωτερικότητα αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν σε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή