Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Ώρα για Φαγητό: Πότε κάνει πρεμιέρα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

ΕΛΛΑΔΑ

10/09/202123:32

Ώρα για Φαγητό: Πότε κάνει πρεμιέρα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει στην κουζίνα και κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Ώρα για Φαγητό: Πότε κάνει πρεμιέρα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Γράφει ThessNews-DESK

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπαίνει στην κουζίνα και κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Με τους τηλεθεατές να να έχουν την ευκαιρία να μάθουν υγιεινές συνταγές και να τις εντάξουν στην  καθημερινή τους διατροφή.

Με την «Ώρα για Φαγητό» στον ΣΚΑΪ να προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα εως Παρασκευή στις 11:30.

 

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου – Διατροφή & Ευεξία

H πρώτη εκπομπή βρίσκει  Αργυρώ  παρέα με τη διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου, ετοιμάζουν “σοφαγάδα”, ένα φαγητό βγαλμένο από την ελληνική παράδοση που συνδυάζει νόστιμα υλικά και πλούσιες βιταμίνες. Παράλληλα, η Άννα δίνει και συμβουλές για εβδομαδιαίο προγραμματισμό σωστής διατροφής. Ακολουθούν “φακές άσπρες με φυτικά κεφτεδάκια” και για το τέλος γρήγορο και απολαυστικό “ανοιχτό sandwich με ψητά λαχανικά, μυρωδικά και τυρί”.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου – Τοπικές Συνταγές, Το Δικό σας Φαγητό

Με έντονο άρωμα Ελλάδας με “καλόγερο Νάξου με μελιτζάνα”, ένα πιάτο που συμπυκνώνει όλη τη νοστιμιά του Αιγαίου. Συνεχίζουμε με μια μακαρονάδα που γεφυρώνει την παράδοση με το comfort food· “τσουχτή Μάνης”. Και για το τέλος, η Αργυρώ απαντά στην απορία των τηλεθεατών, «πώς μπορεί μια σαλάτα να είναι πλήρες γεύμα» και προτείνει τη χορταστική “σαλάτα με σολομό, αβοκάντο & αυγό”.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Το ταξίδι στην Ιταλία φέρνει  μία ανεπανάληπτη νοστιμιά: “κοτόπουλο cacciatore” ή αλλιώς “του κυνηγού”. Στη συνέχεια, προτείνει “μεθυσμένα κριτσίνια με τυρί”, ένα σνακ που γίνεται με απλά υλικά και έχει γρήγορη διαδικασία παρασκευής. Στο τέλος, σερβίρει μια υπέροχη “πράσινη σαλάτα με σταφύλια και κινόα”.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου – Ώρα για Γλυκό, Trendy Συνταγές

Με ένα εκπληκτικό “κέικ σοκολάτας γεμιστό με μαρμελάδα” , ένα γλυκό στο οποίο δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί. Συνεχίζουμε με εκπληκτικό “dutch baby με κόκκινα φρούτα” που είναι ένας συνδυασμός κρέπας και pancake. Τέλος, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για τα πιο τέλεια “αυγά benedict”, μία από τις πιο διάσημες συνταγές για brunch.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου – Ώρα για Μενού

Με την εβδομάδα να τελειώνει με ένα απολαυστικό και πεντανόστιμο μενού με άρωμα θάλασσας. Ξεκινάει με “tuna melt”, ένα πλούσιο σάντουιτς με τέλεια γεύση. Στη συνέχεια, μας προτρέπει να βάλουμε το ψάρι στην καθημερινότητά μας με γρήγορες και εύκολες συνταγές, όπως τη “γλώσσα στη λαδόκολλα”, ένα χαρακτηριστικό πιάτο μεσογειακής απλότητας και νοστιμιάς. Ένα μενού ψαροφαγίας κλείνει με τον καλύτερο και πιο δροσερό τρόπο, με φινετσάτη “τούρτα παγωτό λεμόνι”.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:50

  Απόπειρα ένοπλης ληστείας με τραυματία έναν ανήλικο σημειώθηκε στην Κυψέλη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 12 το μεσημέρι στην οδό Κεφαλληνίας, ένας άγνωστος δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 17χρονο από το Αφγανιστάν και τον τραυμάτισε στην

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:34

  Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο Ωραιόκαστρο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής. Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης, ύψος της Γαλήνης. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.  

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:22

  Η πληρότητα των ξενοδοχείων για το πρώτο τριήμερο της σεζόν, σε πολλές περιοχές της χώρας είναι παραπάνω από ικανοποιητική αλλά όπως επισημαίνουν οι ξενοδόχοι, ακόμα και την τελευταία στιγμή, όποιος αποφασίσει να εκδράμει, θα καταφέρει να βρει κάποιο κατάλυμα.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:16

  Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 21χρονος κρατούμενος στις φυλακές Βόλου. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο αλλοδαπός κρατούνταν στις ελληνικές φυλακές εδώ και δύο χρόνια, ενώ δεν είχε αναφερόμενο βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:00

  Απόψε στις 11.20 μ.μ., στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει την έρευνά του για την υπόθεση των νεκρών παιδιών και η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί. Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ που αποκάλυψε

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202420:47

  Η απολογία της κράτησε πάνω από 5 ώρες, με την κατηγορούμενη να επιμένει ότι είναι αθώα, ενώ οι αστυνομικοί την έχουν εντοπίσει από κάμερες ασφαλείας να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφτηκε το θύμα. Η προσαγωγή της έγινε το

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή