Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 35χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

30/10/202311:16

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 35χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ (VIDEO)

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συλλήψεις και έτσι όπως πάει, δε φαίνεται να έχουμε γιατί θα τελειώσει το αυτόφωρο» σχολιάζει

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 35χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ (VIDEO)

Γράφει 3dsmin@

 

«Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι Αστυνομικές Αρχές δεν έχουν πάρει κατάθεση.

 

Υπάρχει μια υποτίμηση του περιστατικού και δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος. Να τελειώσει το αυτόφωρο να μην γίνουν συλλήψεις, αυτός είναι ο σκοπός; Η Αστυνομία αποδεδειγμένα είχε κάποιου είδους ευθύνη στον θάνατο του Μιχάλη, εδώ το δυσάρεστο αποφεύχθηκε χάρη στους πολίτες. Τουλάχιστον σε επίπεδο διερεύνησης της υπόθεσης θα πρέπει κάποιος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν έχει παρθεί κατάθεση, παρακαλάμε από χθες να πάει κάποιος να του πάρει κατάθεση, διότι ο άνθρωπος είναι κλινήρης, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι. Μπορεί να δώσει κατάθεση, το ζητάει ο ίδιος, απλά δεν μπορεί να σηκωθεί» δηλώνει  ο συνήγορος του 35χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, Θεόδωρος Καραγιάννης.

«Ήταν 5 η ώρα το πρωί, βγήκε από το κατάστημα που έπινε ποτό και ξαφνικά του όρμησε μια ομάδα 30 ατόμων και τον χτυπούσαν 10-12 άτομα. Είχαν τσεκούρια, τέιζερ, στυλάρια, αλυσίδες και οι υπόλοιποι είχαν πυρσούς και φώναζαν συνθήματα κατά της ομάδας που υποστηρίζει ο παθών.

Τώρα το πώς γίνεται 12 άτομα να κυκλοφορούν με τσεκούρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να γυρνάνε γύρω γύρω είναι ένα άλλο ζήτημα το οποίο είναι επίσης πρωτόγνωρο γιατί σε άλλου είδους εγκλήματα δεν βλέπουμε να κυκλοφορεί κόσμος με τσεκούρια στο κέντρο της πόλης» διερωτήθηκε ο κ. Καραγιάννης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Χτυπούσαν σε ζωτικά σημεία, έβαλε μπροστά τα πόδια του και τα χέρια του οπότε απορρόφησαν τα χέρια και τα πόδια όλα τα χτυπήματα. Ευτυχώς παρενέβησαν οι γείτονες από τα μπαλκόνια και χάρη σε αυτούς σταμάτησαν. Το ενδεικτικό της κατάστασης και της βούλησης των δραστών είναι ότι αφού σταμάτησαν και έφυγαν, μετά κάποιοι από αυτούς λίγο πιο θερμοκέφαλοι όρμησαν ξανά και με τους θαμώνες του μαγαζιού να αποσοβούν τα χειρότερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε συλλήψεις και έτσι όπως πάει η κατάσταση δεν φαίνεται να έχουμε γιατί θα τελειώσει το αυτόφωρο».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή