Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Θεσσαλονίκη: Οπαδική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο – Τι λέει ο δικηγόρος του 35χρονου τραυματία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

29/10/202319:30

Θεσσαλονίκη: Οπαδική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο – Τι λέει ο δικηγόρος του 35χρονου τραυματία

Θεσσαλονίκη: Οπαδική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο – Τι λέει ο δικηγόρος του 35χρονου τραυματία

Γράφει 3dsmin@

Σφοδρή επίθεση σε βάρος ενός 35χρονου άνδρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό μαγαζί επί της οδού Μαργαρίτη Λώρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε γύρω στις πέντε τα ξημερώματα είχε οπαδική χροιά με θύμα νεαρό εργαζόμενο του καταστήματος. Όπως αναφέρει στο ΤhessNews o ένας εκ των δύο δικηγόρων του 35χρονου Θοδωρής Καραγιάννης, «το παιδί μόλις είχε τελειώσει την βάρδια του και διασκέδαζε με τους φίλους του. Τον φωνάξαν έξω από το μαγαζί, εκείνος πήγε και τότε μία ομάδα περίπου 30 ατόμων του επιτέθηκε. 10 – 15 άτομα άρχισαν να τον χτυπάν με τσεκούρια, αλυσίδες και σιδηρογροθιές».

«Προσπάθησε να αμυνθεί, κουλουριάστηκε, αλλά δέχθηκε αρκετά χτυπήματα. Γλίτωσε με βαριά τραύματα στα χέρια και στα πόδια. Ευτυχώς βγήκε κόσμος από το μαγαζί και γείτονες από τα μπαλκόνια. Τότε οι δράστες απομακρύνθηκαν, αλλά επέστραψαν και του επιτέθηκαν ξανά. Η γειτονιά άριχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και έτσι οι κουκουλοφόροι τράπηκαν σε φυγή», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 35χρονου.

«Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό για τον εντολέα μου. Μάλιστα οι δράστες κατα τη διάρκεια της επίθεσης φώναζαν υβριστικά οπαδικά συνθήματα», κατέληξε ο κ. Καραγιάννης.

Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” απ’οπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.  Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στην υποδοχή του καταστήματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 35χρονος ήταν οργανωμένος οπαδός, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν της αρχές.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή