Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Πως να κερδίσω στα μακροχρόνια στοιχήματα;

AUTO MOTOSPORTS

22/10/202311:11

Πως να κερδίσω στα μακροχρόνια στοιχήματα;

Πως να κερδίσω στα μακροχρόνια στοιχήματα;

Γράφει thessnews

 Το στοίχημα ante post είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων σε μακροπρόθεσμες αγορές τουλάχιστον μία ημέρα πριν από την έναρξη ενός γεγονότος. Συνδέεται με όλα τα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ, που είναι και τα πλέον δημοφιλή στη χώρα μας.

 

Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ante post στο νικητή της αγγλικής Premier League πριν από την έναρξη της σεζόν. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα έχετε καλύτερες αποδόσεις για να στηρίξετε μια επιλογή εκ των προτέρων.

 

Εδώ, θα αναλύσουμε πώς λειτουργούν τα στοιχήματα ante post και θα σας δώσουμε συμβουλές για να διαμορφώσετε μια νικηφόρα προηγμένη στοιχηματική στρατηγική σε κάθε άθλημα. Αξίζει να περιμένετε εβδομάδες ή και μήνες ή είναι προτιμότερο να επιμείνετε στο καθημερινό στοίχημα; Ας ρίξουμε μια ματιά.

 

Τι πρέπει να προσέξετε;

Υπάρχουν τυποποιημένοι κανόνες στις στοιχηματικές εταιρίες, αλλά είναι συνετό να γνωρίζετε τι συμβαίνει με τα στοιχήματά σας υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Το πρόωρο στοίχημα έχει γίνει δημοφιλές, αλλά τι συμβαίνει αν η επιλογή σας δεν αγωνιστεί ή αν ένα γεγονός αναβληθεί; Συγκεντρώνουμε τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για αυτή την αγορά αναλύοντας τους κανόνες στοιχημάτων ante post των bookies.

 

Τι συμβαίνει όταν ένα γεγονός αναβάλλεται;

Είναι σπάνιο να αναβάλλονται πρωταθλήματα ή τουρνουά ποδοσφαίρου ή μπάσκετ αναβάλλονται αλλά το ζήσαμε να διακόπτονται για άλλους λόγους, όπως με την πανδημία Covid-19. Εκεί όλες οι επιλογές καθίστανται άκυρες και το ποντάρισμά σας επιστρέφεται.

 

Τι συμβαίνει όταν η επιλογή σας δεν συμμετέχει;

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους της στοιχηματικής εταιρίας όπου έχετε ανοίξει τον λογαριασμό σας. Ορισμένες κορυφαίες διαδικτυακές στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν αποδόσεις ante post με εγγύηση ότι θα πάρετε πίσω τα χρήματά σας εάν ένας αθλητής του τένις ή ένας παίκτης του ποδοσφαίρου δεν συμμετάσχει. Από την άλλη πλευρά, αυτή η προσφορά δεν ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι, εάν η επιλογή σας τραυματιστεί μία ή δύο ημέρες πριν από το γεγονός, θα χάσετε το στοίχημά σας.

 

Πότε μπορείτε να κάνετε cash out σε μακροχρόνια στοιχήματα;

Η υπηρεσία cash out σε αγώνες για άλογα και κυνηγόσκυλα δεν είναι διαθέσιμη. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να λαμβάνετε προσφορές για ποσά μετρητών κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος, όπως ένα Grand Slam ή μια ποδοσφαιρική διοργάνωση όπως η αγγλική Premier League ή του Μουντιάλ.

 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του στοιχήματος Ante Post

 

Μπορείτε να επιτύχετε πολύ υψηλότερες τιμές στο στοίχημα ante post, το οποίο είναι ο κύριος παράγοντας που προσελκύει τους παίκτες του στοιχήματος. Ακολουθεί μια λίστα με τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας σχετικά με την αξία του.

 

Πλεονεκτήματα

 

Καλύτερες αποδόσεις

Εκτός από το γεγονός ότι μπορείτε να απολαύσετε υψηλότερες τιμές στοιχηματίζοντας ένα φαβορί για τη νίκη ενός πρωταθλήματος από ό,τι σε έναν απλό αγώνα, χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να βρείτε αποδόσεις στοιχήματος ante post αξίας που μπορούν να σας δώσουν πολλά κέρδη.

 

Τα λάθη των μπουκμέικερς

Να θυμάστε ότι ξεκινάτε από το ίδιο σημείο με τους μπουκ όταν δημοσιεύουν τις αποδόσεις εκκίνησης. Και οι δύο σας στοχεύετε να προβλέψετε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες- έτσι, η πιθανότητα να πέσει ο μπουκ σε λάθη είναι μεγαλύτερη από ό,τι σε άλλα είδη στοιχημάτων.

 

Ώρα για έρευνα

Όταν στοιχηματίζετε σε μακροχρόνια στοιχήματα, δεν έχετε καμία χρονική πίεση. Έχετε όλο το χρόνο να αναλύσετε δεδομένα, αποδόσεις και πιθανότητες και να ορίσετε σημεία εξαργύρωσης.

Παρόλα αυτά, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι απρόβλεπτο να γνωρίζετε τι πρόκειται να συμβεί αρκετούς μήνες μετά από μια ολόκληρη ποδοσφαιρική σεζόν.

 

Μειονεκτήματα

 

Επίπεδο δυσκολίας

Είναι δύσκολο να προβλέψετε πώς θα τελειώσει ένα αθλητικό γεγονός, που έχει προγραμματιστεί μετά από οκτώ μήνες, ή πώς μπορεί να τελειώσει μια σεζόν μπάσκετ. Ένα στοίχημα ante post μπορεί να χαθεί με πολλούς τρόπους, επειδή διάφοροι παράγοντες μπορεί να έχουν αντίκτυπο. Για παράδειγμα, μια ποδοσφαιρική σεζόν σε ένα πρωτάθλημα έχει πολυάριθμους αγώνες- οι ομάδες μπορεί να υποστούν τραυματισμούς και αποκλεισμούς ή να αποφασίσουν αλλαγές προπονητών.

 

Υψηλές δεξιότητες

Αν θέλετε να απολαμβάνετε καλύτερες αποδόσεις από τα προγνωστικά, θα πρέπει να έχετε τις δεξιότητες που πρέπει να γνωρίζετε πώς να τοποθετείτε αυτά τα στοιχήματα. Πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να αναλύσετε όλα τα αντίστοιχα δεδομένα σε ένα πρωτάθλημα ή μία διοργάνωση. Χρειάζεστε υπομονή για μια ολόκληρη σεζόν για να λάβετε τα πιθανά κέρδη σας και την εμπειρία για να επιλέξετε τις σωστές επιλογές.

 

Επίδραση του bankroll

Όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα ante post, επενδύετε το ποντάρισμά σας μία φορά, με την υπόσχεση ότι θα κερδίσετε στο τέλος της σεζόν. Τα χρήματά σας είναι κλειδωμένα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλα στοιχήματα, ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει άσχημα τη διαχείριση κεφαλαίου σας.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στον Άρχοντα και το Arxondasbet.com Δωρεάν από το 2000!

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

AUTO MOTOSPORTS

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

AUTO MOTOSPORTS

26.10.202410:18

Το Helmos Mountain Biking Project 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας κοντά αθλητές, θεατές και την τοπική κοινότητα σε ένα μοναδικό τριήμερο δράσης. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σε μια περίοδο που οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την επερχόμενη χειμερινή σεζόν συνεχίζονται, άνοιξε

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή