Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό στο Άγαλμα Βενιζέλου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/10/202319:06

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό στο Άγαλμα Βενιζέλου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Ο λαός υψώνει για ακόμη μια φορά το λάβαρο της αντίσταση» αναφέρουν οι συγκεντρωμένοι

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό στο Άγαλμα Βενιζέλου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου.

 

 

Οι συγκρούσεις που μαίνονται τα τελευταία 24ωρα στην λωρίδα της Γάζας, με εκατέρωθεν πυρά ανάμεσα σε δυνάμεις της Χαμάς και του Ισραηλίτικου στρατού, αυξάνουν συνεχώς την λίστα των θυμάτων, με τις εχθροπραξίες να προοικονομούν μια μακρά περίοδο πολεμικής δραστηριότητας στην ήδη πολύπαθη περιοχή.

 

 

 

 

Αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται υποστηρικτές της Παλαιστινιακής πλευράς, που τάσσονται υπέρ του ξεσηκωμού του καταπιεσμένου λαού της Δυτικής όχθης.

 

Όπως αναφέρουν «Ο λαός υψώνει για ακόμη μια φορά το λάβαρο της αντίστασης. Οι αυταρχικές πολιτικές της κυβέρνησης του Ισραήλ, έχουν διαπράξει αλλεπάλληλους διωγμούς, αιχμαλωσίες, καταστροφές και κατεδαφίσεις σπιτιών, αλλά και μαζικές εκτελέσεις αγωνιστών που μάχονται για την αυτοδιάθεση και την ελευθερία της Παλαιστίνης».

 

«Το μήνυμα-αίτημα της σημερινής συμβολικής κινητοποίησης, δεν αφορά την επικρότηση των δολοφονικών επιθέσεων της Χαμάς, αλλά στοχεύει στην ενδυνάμωση των λαών μέσω της αντίστασης στις Ιμπεριαλιστικές πολιτικές που καταπιέζουν και ελέγχουν τις μοίρες του λαού».

 

 

Το κάλεσμα της συγκέντρωσης δόθηκε από την συλλογικότητα «Διαρκής αγώνας για την ταξική απελευθέρωση» ενώ στην κινητοποίηση συμμετέχουν και μέλη της Ο.Κ.Δ.Ε και του ΚΚΕ Μ-Λ.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θωμάς Καραδήμος

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή