Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Νίκος Ανδρουλάκης: Η ΝΔ κυβερνάει τρεις μήνες και έχουμε βιώσει στο πετσί μας τραγικές επιπτώσεις και καταστροφές (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/10/202313:41

Νίκος Ανδρουλάκης: Η ΝΔ κυβερνάει τρεις μήνες και έχουμε βιώσει στο πετσί μας τραγικές επιπτώσεις και καταστροφές (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Νίκος Ανδρουλάκης: Η ΝΔ κυβερνάει τρεις μήνες και έχουμε βιώσει στο πετσί μας τραγικές επιπτώσεις και καταστροφές (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Γράφει 3dsmin@

 

Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε σήμερα το πρωϊ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Παπαστεργίου, τον οποίο στηρίζει από την αρχή της εκστρατείας του.

 

Οι δύο άνδρες αφού συναντήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Electra Palace, μαζί με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα και τους δύο γραμματείς του ΠΑΣΟΚ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδη Ελευθεριάδη και Κωνσταντίνο Κοκολάκη και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, μοίρασαν προεκλογικό υλικό και συνομίλησαν με πολίτες σε μια σύντομη βόλτα στις οδούς Αριστοτέλους, Βασιλέως Ηρακλείου, Κομνηνών και Μητροπόλεως.

 

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε αρχικά καλή επιτυχία στον Χρήστο Παπαστεργίου χαρακτηρίζοντας τον έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης.

«Ο Χρήστος Παπαστεργίου είναι ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έχει αγωνιστεί για την αυτοδιοίκηση, να ευχηθώ καλή επιτυχία και σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Έχουμε χρέος μέχρι τελευταία στιγμή να παλέψουμε γιατί μια νίκη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κλιμακώσει την αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

Η ΝΔ κυβερνάει τρεις μήνες και έχουμε βιώσει στο πετσί μας τραγικές επιπτώσεις και καταστροφές: Την ακρίβεια να κλιμακώνεται χωρίς να υπάρχει μέλλον στην αγορά, παιχνίδια με τους θεσμούς σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία με τον Βελόπουλο. Αυτά θέλουμε να συνεχιστούν; Θέλουμε να έχουμε έναν πρωθυπουργό ο οποίος διοικεί με αδιαφάνεια και αναξιοκρατία ; Που χειρίζεται το κράτος ως ένα πελατειακό μηχανισμό; Η άποψη μας είναι οι πολίτες να στηρίξουν αυτοδιοικητικά σχήματα για να έχουμε μια αυτοδιοίκηση που υπηρετεί την περιφερειακή ανάπτυξη, την αποκέντρωση, και που δεν υπηρετεί την αλαζονεία της εξουσίας του κυρίου Μητσοτάκη.

Πήραμε μια απόφαση πανελλαδικά να στηρίξουμε νέους ανθρώπους. Ανανέωση, αυτοδιοίκηση, πρόγραμμα για την καθημερινότητα, για υποδομές, πρόγραμμα για μια αξιόπιστη χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων χωρίς αναξιοκρατία. Στο πρόσωπο του κ. Παπαστεργίου εικονοποιείται αυτή η άποψη, η οποία πιστεύω ότι αν είναι νικηφόρα την επόμενη Κυριακή τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τον πολίτη.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι δημοτικοί σύμβουλοι και περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας και είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή που έρχεται θα κάνουμε ένα ακόμα βήμα μέχρι τις επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές όπου η παράταξη μας θα είναι ακόμα πιο ισχυρή, πρωταγωνιστής απέναντι στην Νέα Δημοκρατία γι’ αυτό αγωνιζόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης

Στο τέλος της περιοδείας τους κάθισαν για έναν χαλαρό καφέ επί της Καρόλου Ντηλ.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή