Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Η Nissan αποκαλύπτει το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Hyper Urban concept!

AUTO MOTOSPORTS

04/10/202320:18

Η Nissan αποκαλύπτει το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Hyper Urban concept!

Η Nissan αποκαλύπτει το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Hyper Urban concept!

 

Ενόψει της Έκθεσης Japan Mobility Show στο Τόκιο στα τέλη Οκτωβρίου, η Nissan αποκαλύπτει μια σειρά από συναρπαστικά ηλεκτρικά πρωτότυπα οχήματα, το πρώτο από τα οποία είναι το Nissan Hyper Urban, το οποίο παρουσιάστηκε ψηφιακά.

 

Η σειρά, που θα αποκαλυφθεί σε ψηφιακή μορφή περιλαμβάνει τη λέξη hyper για να εκφράσει τον αυξημένο ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει αυτά τα οχήματα. Κάθε concept αντιπροσωπεύεται από έναν συμβολικό χαρακτήρα και έχει custom χαρακτηριστικά που προσθέτουν αξία σε μοναδικούς τρόπους ζωής και διαφορετικές φιλοδοξίες. Τα concepts βοηθούν τους πελάτες να έχουν θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ ή τη διασκέδαση.

 

 

 

Το όραμα της Nissan για το Japan Mobility Show ενσαρκώνει την ακλόνητη αφοσίωση της εταιρείας στον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων και στην επανάσταση στο τοπίο των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) με πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογίες.

 

In anticipation of the first Japan Mobility Show in Tokyo later this month, Nissan Motor Co., Ltd. today digitally revealed the Nissan Hyper Urban, the first of a series of advanced EV concept vehicles that will be showcased there.

 

Nissan Hyper Urban: Ενδυναμώνοντας έναν καθαρότερο κόσμο

Το στυλ του Nissan Hyper Urban συμπληρώνει τέλεια τα εκλεπτυσμένα γούστα των εν δυνάμει χρηστών του, όπως των εργαζομένων των πόλεων που δίνουν προτεραιότητα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

 

Χαρακτηρίζεται από μια κομψή και μοντέρνα αισθητική, η σχεδίαση του οχήματος εκφράζει το απαιτητικό γούστο των χρηστών, κάνοντας μια τολμηρή δήλωση, ενώ παράλληλα συνδυάζεται αποτελεσματικά με το περιβάλλον τους.

 

Το Nissan Hyper Urban είναι επίσης πλήρως συνυφασμένο με το οικοσύστημα EV, με την εντυπωσιακή του λειτουργία V2H (όχημα σε σπίτι) να παρέχει ισχύ στο σπίτι, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση κόστους ενέργειας και μείωση της πίεσης στο ηλεκτρικό δίκτυο. Χάρη στην ικανότητά του V2G (όχημα σε δίκτυο), οι ιδιοκτήτες μπορούν ακόμη και να συνεισφέρουν πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο για να υποστηρίξουν την τοπική τους κοινότητα και να κερδίσουν χρήματα στη διαδικασία. Το Έξυπνο Σύστημα Διαχείρισης Φόρτισης διαθέτει AI που μπορεί να φορτίζει αυτόνομα οχήματα και ηλεκτρικά κτίρια, παρέχοντας αποτελεσματική διαχείριση της ισχύος.

 

Η ιδέα εφαρμόζει επίσης τη βιωσιμότητα στη διάρκεια ζωής του οχήματος, καθιστώντας το ιδανικό για ανθρώπους με συνείδηση της μακροπρόθεσμης αξίας των υλικών αγαθών τους. Οι ενημερώσεις σε υλικά και λογισμικό παρέχουν μια νέα εμπειρία ιδιοκτησίας για πολλά χρόνια. Για παράδειγμα, το εσωτερικό μπορεί να ανανεωθεί με έναν νέο πίνακα οργάνων που αντικατοπτρίζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και τάσεις στις γραφικές διεπαφές.

 

Το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει τις μελλοντικές σχεδιαστικές και τεχνολογικές δυνατότητες των ηλεκτρικών μοντέλων της Nissan. Το εξωτερικό κίτρινο χρώμα αλλάζει τις χρωματικές εκφράσεις ανάλογα με τη γωνία που το προσπίπτει το φως, τραβώντας αποτελεσματικά την προσοχή ενώ ταυτόχρονα αναμειγνύεται με το περιβάλλον. Οι πόρτες παρέχουν μια φιλόξενη αίσθηση, ενώ η σπορ σιλουέτα προσφέρει εξαιρετική αεροδυναμική για αυξημένη απόδοση. Τα φαρδιά ελαστικά ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση, παραπέμποντας σε δυναμική αστική αισθητική.

 

Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στους αστικούς χώρους διαβίωσης. Εμπνευσμένα από καλειδοσκοπικά τρίγωνα, ο πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη διάθεση του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν στα πίσω καθίσματα, δημιουργώντας έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης σαν καναπέ!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Παντελής Τζερτζεβέλης

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202415:13

  Το Renault Group και η Γραμματεία του Ειδικού Απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια, ανακοίνωσαν μια συνεργασία με επίκεντρο την οδική ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, που στόχο έχει να παρέχει εκπαίδευση, και να εξελίξει

AUTO MOTOSPORTS

22.10.202414:20

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών των μεσαίων SUV για περισσότερη ευκολία και άνεση στην οδήγηση που θα λύνει τα χέρια των οδηγών, η Ford έρχεται να προσφέρει στην ελληνική αγορά το πιο προηγμένο Kuga όλων των εποχών σε μια κορυφαία,

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202413:55

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή