Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Στ. Αγγελούδης: «Στις 15 Οκτώβρη σφραγίζουμε τη νίκη για τη Θεσσαλονίκη!» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

02/10/202321:11

Στ. Αγγελούδης: «Στις 15 Οκτώβρη σφραγίζουμε τη νίκη για τη Θεσσαλονίκη!» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στ. Αγγελούδης: «Στις 15 Οκτώβρη σφραγίζουμε τη νίκη για τη Θεσσαλονίκη!» (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γράφει 3dsmin@

 

Μεγαλειώδης ήταν η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο το απόγευμα της Δευτέρας με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών και να τον υποδέχεται με κόρνες και χειροκροτήματα.

 

 

«Απόψε στέλνουμε ηχηρό μήνυμα νίκης, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα συμμετοχής, μήνυμα δημοκρατίας, μήνυμα δημιουργικής ανατροπής!», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

 

Ο ίδιος μίλησε στις καρδιές των Θεσσαλονικέων αναφερόμενος κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στα χρόνια που νεαρός ακόμη περπατούσε στα στενά της Άνω πόλης βλέποντας τους ανθρώπους να μιλούν από τα παράθυρα, τις γειτονιές καθαρές και περιποιημένες και μια αύρα μιας πόλης που δεν ήταν παρατημένη για να τονίσει αργότερα πως αυτή την εικόνα θέλει να αποκαταστήσει.

 

«Είμαστε η μόνη ανεξάρτητη, αδέσμευτη και υπερκομματική δημοτική παράταξη που ξεκίνησε από τις γειτονιές» τόνισε.

 

«Είμαστε πολλοί απόψε εδώ. Είμαστε πολλοί που ενώνουμε τις φωνές μας και λέμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»

«Ο Δήμος είναι σε αποσύνθεση. Και η ευθύνη έχει υπεύθυνο: Τον απερχόμενο δήμαρχο. Απόψε στέλνουμε ηχηρό μήνυμα νίκης, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα συμμετοχής, μήνυμα δημοκρατίας, μήνυμα δημιουργικής ανατροπής!

Απόψε μας δίνετε την εντολή να αναλάβουμε ένα βαρύ φορτίο: Να δώσουμε και πάλι σφυγμό σε μια πόλη παρατημένη.

Να πείσουμε μια κοινωνία που πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει πως ΝΑΙ, μπορούμε και θα κερδίσουμε, όλοι μαζί μια καλύτερη Θεσσαλονίκη! Μέχρι εδώ!

Η κοροϊδία σταματάει στις 8 του Οκτώβρη. Και στις 15 σφραγίζουμε την νίκη για τη Θεσσαλονίκη!» ανέφερε ο κ. Αγγελούδης.

 

Εξαπέλυσε βολές κατά του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα σχετικά με την καθαριότητα, τις κοπές δέντρων, την Νέα παραλία, το κυκλοφοριακό κ.α.

 

«Είπε ο απερχόμενος δήμαρχος, πως στην πόλη αυτή γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά.

Να είστε βέβαιος για αυτό κύριε Ζέρβα.

Και γνωριζόμαστε και θυμόμαστε. Το Μάιο του 2019 υποσχόσασταν πως η πόλη μέσα σε ένα χρόνο θα είναι καθαρή. Σήμερα ζητάτε να κάνουμε υπομονή ακόμη 18 μήνες, για να καθαρίσετε την πόλη…

Το 2019 δίνατε υποσχέσεις για τη νέα Παραλία, πως θα εξελιχθεί σε τοπόσημο της πόλης. Τι κάνατε; Απολύτως τίποτα. Αφήσατε το στολίδι μας να ρημάξει.Για το Πράσινο και το δημόσιο χώρο, ο ίδιος λέγατε πως οι ελεύθεροι χώροι στη Θεσσαλονίκη είναι ανεπαρκείς, με ελάχιστη βλάστηση. Τι κάνατε για να αλλάξει; Προχωρήσατε σε μαζικές κοπές δέντρων, εν πολλοίς αναιτιολόγητες.

Για το Κυκλοφοριακό, φέρατε τα περίφημα λεωφορεία από τη Λειψία. Λεωφορεία που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη των 40ο C το καλοκαίρι χωρίς κλιματισμό. Λεωφορεία που τα περισσότερα από αυτά κάθονται στα αμαξοστάσια…

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα δήθεν έργα του απερχόμενου δημάρχου. Ενός ανθρώπου που συνεχίζει ακόμη να μας εμπαίζει, επιμένοντας πως έχει υλοποιήσει το 70% των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

Η αλήθεια είναι, ότι 70% είναι όσοι σας δείχνουν την πόρτα της εξόδου κύριε Ζέρβα.

Μέχρι εδώ», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

 

Ο κ. Αγγελούδης αναφέρθηκε αναλυτικά στην ατζέντα της πόλης, τονίζοντας πως αγαπά την ευθύνη και πως θέλει μια Θεσσαλονίκη ακμάζουσα, κοσμοπολίτισσα, με διεθνή κουλτούρα συνεργασιών.

 

«Λίγα λόγια, πολλή δουλειά.

Διεκδίκηση, με σχέδιο, συγκεκριμένο πλάνο και σαφή προσανατολισμό.
Βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Ούτε ευρώ χαμένο.

Η καθαριότητα είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα.Δεν είναι επιτρεπτό να είναι η Θεσσαλονίκη πνιγμένη από τα σκουπίδια.

Ξεκινά ο θεσμός του «Επόπτη της γειτονιάς», που θα καταγράφει κάθε πρόβλημα στην καθαριότητα και στο δημόσιο χώρο.

Ανασχεδιάζουμε το σύστημα αποκομιδής απορριμμάτων και κατανομής των δημοτικών τελών.

Κατασκευάζουμε τα 3 πρώτα Πράσινα Σημεία Ανακύκλωσης. Δημιουργούμε 1000 νέες θέσεις στάθμευσης κάθε χρόνο. Στηρίζουμε την κοινωνία και τους αδύναμους.

Σχεδιάζουμε ειδικό πρόγραμμα υποδοχής και διευκόλυνσης της εγκατάστασης νέων νοικοκυριών, με κίνητρα και ειδικές παροχές για τα πρώτα τρία χρόνια. Γιατί θέλουμε την πόλη μας φιλική στους νέους ανθρώπους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

«Το Μετρό, οι αναπλάσεις, οι οδικοί άξονες, τα πάρκα, τα στάδια όλα είναι αντικείμενο διεκδίκησης. Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί πλέον να επαφίεται στη κομματική φιλανθρωπία των κυβερνήσεων.

Αυτό έκανε και κάνει ο κ. Ζέρβας.

Μιλάει όταν δεν ενοχλεί την κυβέρνηση και σωπαίνει όταν τα συμφέροντα της πόλης συγκρούονται με αυτά της κεντρικής εξουσίας.

Γιατί θέλει το χρίσμα για να νοιώθει δυνατός.

Και για αυτό έχει επιλέξει βολικό αντίπαλο, τον κύριο Πέγκα του ΣΥΡΙΖΑ, για να κερδίσει στο δεύτερο γύρο», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Πρόσθεσε, μάλιστα πως δεν ζητήθηκε βοήθεια από κανένα κόμμα στο πλαίσιο της προεκλογικής διαδικασίας.

Καταλήγοντας ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως “Το «πάμε και όπου βγάλει» δεν αρμόζει στη Θεσσαλονίκη”, δίνοντας ραντεβού με τους πολίτες στις κάλπες.

 

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας, ο πρόεδρος του ΕΚΘ Χάρης Κυπριανίδης, ο υποψήφιος βουλευτής

 

ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Σαουλίδης, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης, ο πρώην νομάρχης Κώστας Παπαδόπουλος και ο πρώην ευρωβουλευτής Ιωάννης Κουκιάδης.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή