Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Ν. Ανδρουλάκης για Θεσσαλία: «Πρέπει ο καθένας να σταθεί με ευθύνη σε αυτό το πρόβλημα» (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

13/09/202317:59

Ν. Ανδρουλάκης για Θεσσαλία: «Πρέπει ο καθένας να σταθεί με ευθύνη σε αυτό το πρόβλημα» (VIDEO)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι από το βήμα της ΔΕΘ θα ανακοινώσει ένα πλαίσιο μέτρων αντιμετώπισης όλων αυτών των σημαντικών επιπτώσεων

Ν. Ανδρουλάκης για Θεσσαλία: «Πρέπει ο καθένας να σταθεί με ευθύνη σε αυτό το πρόβλημα» (VIDEO)

 

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την συνάντηση που είχε με την Διοίκηση του ΟΣΕΘ στην Θεσσαλονίκη.

 

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα ζητήματα των μεταφορών της πόλης, αλλά και άσκησε δριμεία κριτική στην διαχείριση των καταστροφών του «Daniel» στην Θεσσαλία.

 

«Κάναμε μια ολοκληρωμένη συζήτηση γύρω από το flyover, τον ΟΑΣΘ και το μέτρο. Προτεραιότητά μας να διεξαχθούν γρήγορα αυτά τα έργα, άλλα με ένα βιώσιμο τρόπο για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης» ανέφερε.

 

«Υπάρχει μια βιβλική καταστροφή στην Θεσσαλία. Από ότι φαίνεται η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει προτεραιότητα την διαχείριση του πολιτικού κόστους, και όχι την αντιμετώπιση των πολύ σημαντικών επιπτώσεων που υπάρχουν σε όλη την Περιφέρεια».

 

«Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες νεκρά ζώα, καθυστερεί η αποκομιδή τους και η καύση τους, οδηγείται η Θεσσαλία στο να μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα».

 

«Αντί λοιπόν να υπάρχουν πρακτικές πρωτοβουλίες, βλέπουμε ο πρωθυπουργός να πηγαίνει στο Στρασβούργο, να ανακοινώνει ένα πακέτο 2,2 δις εκ. που όμως τα περισσότερα δεν είναι νέα χρήματα αλλά είναι πακέτα χρηματοδότησης, που ήδη δικαιούται η χώρα , από οικονομικά προγράμματα που δεν έχει αξιοποιήσει η κυβέρνηση».

 

«Βλέπουμε ακόμη ανεύθυνους υπουργούς να παίζουν ένα παιχνίδι κολοκυθιάς στα τηλεοπτικά δίκτυα , μεταξύ των αρμοδιοτήτων των δικών τους ή του Περιφερειάρχη».

 

«Να μπει τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του και να υπάρξει ένα σχέδιο αντιμετώπισης αυτής της οδυνηρής πραγματικότητας».

 

«Η Θεσσαλία είναι η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδας. Οι άνθρωποι εκεί είναι σε απόγνωση, πρέπει ο καθένας να σταθεί με ευθύνη σε αυτό το πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα».

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι από το βήμα της ΔΕΘ θα ανακοινώσει, ένα πλαίσιο μέτρων αντιμετώπισης όλων αυτών των σημαντικών επιπτώσεων. Έχοντας ως στόχο , την υπεύθυνη διαχείριση αυτής της τραγωδίας.

 

Αναφερόμενος και στη μεγάλη φωτιά στον Έβρο , κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι χλεύασε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, για αναβάθμιση της δασικής υπηρεσίας και των σχεδίων της πολιτικής προστασίας.

 

 

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ δήλωσε:

 

«Είχαμε μια απαρίθμηση σειράς των δραστηριοτήτων μας.

«Δώσαμε το στίγμα της εμπλοκής μας,σε μια σειρά από θέματα, που έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με την περαίωση του έργου του μέτρο και την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση για την αστική συγκοινωνία στην περιαστική ζώνη. Με την οργάνωση τερματικών χωρών, ώστε να μπορεί κάποιος να σταθμεύει και να παίρνει το μέτρο σε λίγους μήνες από σήμερα»

Ενώ κάναμε και μια συνολική αποτίμηση του έργου της αστικής συγκοινωνίας και της προσπάθειας που κάνει και ο Οασθ να εξοπλιστεί με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Εμείς σαν οργανισμός δίνουμε την αμέριστη στήριξη σε οποιοδήποτε προσπαθεί για το καλό του συγκοινωνιακού έργου της Θεσσαλονίκης».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Θωμάς Καραδήμος

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή