Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου  – Έρχονται Σημαντικές Και Θετικές Αλλαγές

ΕΛΛΑΔΑ

06/09/202106:30

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου  – Έρχονται Σημαντικές Και Θετικές Αλλαγές

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου  – Έρχονται Σημαντικές Και Θετικές Αλλαγές

Γράφει ThessNews-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η είσοδος της νέας εβδομάδας σας φέρνει πολύ κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας! Κάποιους να τους έχετε θέσει εδώ και καιρό αλλά ως τώρα δεν ήσασταν σε θέση να τους εξελίξετε. Να ξέρετε ότι συνεργάτες και φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας για να στηρίξουν τα εγχειρήματά σας!

 

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ορμήστε στην καινούργια εβδομάδα με θετική οπτική και πίστη στον εαυτό σας! Αν κάτι αρνητικό ή δυσάρεστο βρεθεί στην πορεία σας, μην πρέπει να επιτρέψετε να σας αποθαρρύνει αλλά συνεχίστε να προχωράτε. Σύντομα θα έχετε λύσεις για κάθε πρόβλημα που αναχαίτιζε την πρόοδό σας και καθυστερούσε την εξέλιξη των σχεδίων σας. Αποδεχθείτε τα πράγματα ως έχουν, μην τα αρνείστε ή προσπαθείτε να τα αλλάξετε!

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η αρχή της νέας εβδομάδας αποτελεί την ιδανική στιγμή για να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας! Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε ευχή σας, αρκεί να μένετε προσγειωμένοι και να μην βιάζεστε. Οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να δίνουν τα αποτελέσματα που λαχταράτε και θα γευτείτε την επιτυχία που σας αξίζει. Διαθέστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους!

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, κάποιες δυσχέρειες ενδέχεται να προκύψουν στην αρχή της νέας εβδομάδας… Τα άστρα δεν είναι πολύ φιλικά απέναντί σας και ίσως δυσκολέψουν την εξέλιξη των εγχειρημάτων σας. Αλλά εσείς δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, αφήστε τις συγκυρίες να εξελιχθούν. Όταν η ατμόσφαιρα βελτιωθεί, θα είστε έτοιμοι να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Αν και τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα εκφράζουν υπερβολικές απαιτήσεις, εσείς μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας με τα προβλήματα τρίτων!

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, νέα ξεκινήματα στα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά σας έρχονται με τη νέα εβδομάδα! Περνάτε σε μια πιο δυναμική φάση ζωής, γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Φροντίστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα που σας καθυστερούσε και αναχαίτιζε την πρόοδό σας!

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με εξαιρετική διάθεση και ορμή! Κάποιες σημαντικές και θετικές αλλαγές έρχονται, που θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν χρόνο για να ξεκουραστείτε. Με τονωμένη την ενέργειά σας, θα γεμίσετε ηθική ικανοποίηση!

 

Ζυγός

Η ελαστικότητα είναι η εντολή της νέας εβδομάδας για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Μην επιμένετε ότι ξέρετε τα πάντα, προτιμήστε να χειρίζεστε τα πάντα με την απαράμιλλη διπλωματία σας και δεν θα απογοητευθείτε. Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πάντων, καθώς θα ξέρουν τη στάση σας απέναντί τους. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις στο μέλλον!

 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με καινούργια οπτική! Αφού κάνατε έναν απολογισμό ζωής και συνειδητοποιήσατε πόση απόσταση έχετε διανύσει, ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε στη συνέχεια. Αυτή η ενδοσκόπηση σας βοήθησε να ωριμάσετε και να πατήσετε πιο γερά στη γη. Είναι καιρός πλέον να κάνετε τα επόμενα βήματα για τα σχέδιά σας χωρίς φόβο, γιατί έχετε τα άστρα στο πλευρό σας!

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με εστίαση! Κάποια σημαντικά θέματα είναι άμεσης προτεραιότητας, απασχολούν το μυαλό σας και πρέπει πλέον να τα επιλύσετε. Μετά θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε, έχοντας και τα άστρα στο πλευρό σας. Με την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που θα σας παράσχουν, μπορείτε να ξεπεράσετε όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σας!

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ζυγίστε κάθε σας κίνηση και προσέξτε τη συμπεριφορά σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Με άρτιο προγραμματισμό και μεθοδικότητα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι ενίοτε χρειάζονται έξυπνοι ελιγμοί για να προοδεύετε… Χαμηλώστε τη φωνή σας, μην αντιδράτε συναισθηματικά και αφήστε τη λογική να σας καθοδηγήσει!

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μπορεί να νιώσετε ότι δυσκολεύεστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας στην αρχή της νέας εβδομάδας… Αυτό που χρειάζεστε, είναι αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για να βρείτε ξανά τη ροή των πραγμάτων. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πορεία σας προς την επιτυχία, γι’ αυτό μείνετε σε ετοιμότητα ώστε να τα απομακρύνετε άμεσα!

 

Ιχθύες

Η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη την είσοδο της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ιχθύες. Γι’ αυτό ευθύνεται ο αρνητισμός που υπάρχει στο περιβάλλον σας. Αλλά αυτή η αστάθεια δεν πρόκειται να εξαφανιστεί εν μία νυκτί, θα συνεχίσετε να είστε κάπως συγχυσμένοι. Το κλειδί είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα!

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:50

  Απόπειρα ένοπλης ληστείας με τραυματία έναν ανήλικο σημειώθηκε στην Κυψέλη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 12 το μεσημέρι στην οδό Κεφαλληνίας, ένας άγνωστος δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 17χρονο από το Αφγανιστάν και τον τραυμάτισε στην

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:34

  Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο Ωραιόκαστρο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής. Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης, ύψος της Γαλήνης. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.  

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:22

  Η πληρότητα των ξενοδοχείων για το πρώτο τριήμερο της σεζόν, σε πολλές περιοχές της χώρας είναι παραπάνω από ικανοποιητική αλλά όπως επισημαίνουν οι ξενοδόχοι, ακόμα και την τελευταία στιγμή, όποιος αποφασίσει να εκδράμει, θα καταφέρει να βρει κάποιο κατάλυμα.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:16

  Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 21χρονος κρατούμενος στις φυλακές Βόλου. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο αλλοδαπός κρατούνταν στις ελληνικές φυλακές εδώ και δύο χρόνια, ενώ δεν είχε αναφερόμενο βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:00

  Απόψε στις 11.20 μ.μ., στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει την έρευνά του για την υπόθεση των νεκρών παιδιών και η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί. Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ που αποκάλυψε

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202420:47

  Η απολογία της κράτησε πάνω από 5 ώρες, με την κατηγορούμενη να επιμένει ότι είναι αθώα, ενώ οι αστυνομικοί την έχουν εντοπίσει από κάμερες ασφαλείας να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφτηκε το θύμα. Η προσαγωγή της έγινε το

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή