Αρχική / ΔΕΘ / INTER CARS ΕΛΛΑΣ ΜΕ STANDARDS ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

ΔΕΘ

09/09/202315:42

INTER CARS ΕΛΛΑΣ ΜΕ STANDARDS ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

INTER CARS ΕΛΛΑΣ ΜΕ STANDARDS  ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!

Γράφει thessnews

 

Η INTER CARS Ελλάς αποτελεί μια από τις θυγατρικές εταιρείες της INTER CARS S.A. , η οποία από το 1990 ηγείται στην αγορά του «Aftermarket» ανταλλακτικών , τόσο στην Κεντρική όσο και στην Ανατολική Ευρώπη. Δεν επικεντρώνεται μόνο στα ανταλλακτικά των  Ι.Χ οχημάτων, αλλά και σε ανταλλακτικά βαρέων οχημάτων, μοτοσυκλέτας και γενικότερα σε μια ευρεία γκάμα σε ελαστικά, λιπαντικά, εξοπλισμό συνεργείου, ρουχισμό & αξεσουάρ αναβάτη.

 

Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελληνική αγορά το 2016, σε μια περίοδο που η Ελλάδα βίωνε την οικονομική κρίση, η οποία χτύπησε και την αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου.

Η INTER CARS Ελλάς ξεκίνησε με περίσσεια υπομονή και οραματισμό , ο οποίος στηρίχθηκε σε πολύ δυνατές βάσεις, προκειμένου να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει εδώ και χρόνια η INTER CARS S.A.

 

10.000.000 + ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ,

1.500 + ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ,

35 ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ,

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ

Η INTER CARS!

 

 

ONE TEAM,

ONE COMPANY,

ONE GOAL

Τίποτε και κανένας στρατηγικός σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι επιτυχημένος χωρίς ικανούς ανθρώπους που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τον οποιοδήποτε οραματισμό! Ο κρυφός άσος στο μανίκι της INTER CARS Ελλάς δεν είναι τίποτε άλλο από το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο καθημερινά αγωνίζεται δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, με συνέπεια στο δίκτυο συνεργαζόμενων πελατών, σε όλη την Ελλάδα. Μια ομάδα, Μια εταιρεία, Ένας στόχος! Αυτή είναι η INTER CARS Ελλάς! Βασική της αρχή αποτελεί η επιβράβευση και η ανταπόδοση επιλογής των συνεργατών της.

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

INTER CARS

Η γνώση είναι δύναμη! Το IC Truck επισκέπτεται την INTER CARS Ελλάς στην Αθήνα κάθε χρόνο, με σκοπό τη δωρεάν Τεχνική Εκπαίδευση στους πελάτες οδηγώντας τους σε ένα ταξίδι γνώσης. Μέσω των εξειδικευμένων σεμιναρίων της INTER CARS βοηθά συνεργάτες και πελάτες να ανελιχθούν και να κάνουν την καθημερινότητα τους ευκολότερη και πιο αποδοτική. Τα τεχνικά σεμινάρια είναι δωρεάν και ο σχεδιασμός τους είναι συνεχής, καθώς το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι μεγάλο!

 

 

ΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ:

CEO INTER CARS ΕΛΛΑΣ

Με βάση τις αρχές που διέπουν τις σχέσεις των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία, ο CEO της INTER CARS Ελλάς, κ. Χάρης Χρηστίδης, σε καθημερινή βάση δίνει μεγάλο αγώνα, ο οποίος συνοδεύεται από εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους συνεργάτες για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Η συνταγή της επιτυχίας στον κόσμο του Aftermarket ανταλλακτικών οχημάτων στην Ελλάδα δεν είναι άλλη από το motto που τη χαρακτηρίζει: «Μια ομάδα, μια εταιρεία, ένας κοινός στόχος». H INTER CARS Ελλάς, καθημερινά και με απόλυτη συνέπεια, προμηθεύει αδιαλείπτως τα καταστήματα και τα συνεργεία της ελληνικής επικράτειας.

2

35 ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η INTER CARS δραστηριοποιείται σε 18 χώρες της Ευρώπης με μεγάλη επιτυχία, στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα. Η INTER CARS Ελλάς, έχει παρουσία σε ολόκληρη τη χώρα με δίκτυο που αριθμεί 35 σημεία πώλησης. Διαθέτει περισσότερους από 10.000.000 ενεργούς κωδικούς προϊόντων και συνεργάζεται με πάνω από 1.500 προμηθευτές σε 6 βασικούς κλάδους. Η αποθήκη καλύπτει 6.500 τ.μ. με 150.000 διαφορετικούς κωδικούς και 1.100.000 τεμάχια.

 

2 ΗΜΕΡΕΣ

90 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

7.000 + ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

INTER CARS

ICONIC EXPO 2023

Ολόκληρη η αγορά του Aftermarket ανταλλακτικών για κάθε είδους αυτοκινούμενο όχημα, παρευρέθηκε στην μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών Ελλάδας που οργανώθηκε από την INTER CARS Ελλάς στις 29 & 30 Απριλίου του 2023 στο Tae Kwon Do Φαλήρου. 7000 και πλέον ιδιοκτήτες συνεργείων και μηχανικοί παρευρέθηκαν από όλη την Ελλάδα καθώς και περισσότεροι από 90 κατασκευαστές ανταλλακτικών για όλα τα είδη αυτοκινουμένων οχημάτων ήταν εκεί με τα δικά τους περίπτερα.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΔΕΘ

26.10.202416:40

  Η διοργάνωση που, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, έγινε πλέον θεσμός, ταξιδεύει για ακόμη μία φορά στην Μακεδονία και σας προσκαλεί στην μεγαλύτερη γαστρονομική και πολιτισμική γιορτή, σε ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα παράδοσης, μοναδικές ελληνικές γεύσεις και πλούσια πολιτιστικά

ΔΕΘ

20.9.202412:43

  Πλήθος επισκεπτών όπως και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας και επαγγελματικών φορέων, επισκέφθηκαν το περίπτερο 13/Β34 της ProCredit Bank στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης . Ειδικότερα, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο αναπληρωτής του

ΔΕΘ

18.9.202411:38

  Τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας, Σταύρος Τσίρμπας, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής εξωστρέφειας του οργανισμού υπογραμμίζοντας τη σημασία της προώθησης της καινοτομίας και της τεχνολογικής εξέλιξης στις περιοχές της

ΔΕΘ

17.9.202417:41

Όλα έτοιμα για την Έκθεση SEREXPO 2024, στις Σέρρες. Aνοίγει αυλαία την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου για πέντε ημέρες. Πρόκειται για την κορυφαία επιχειρηματική διοργάνωση στην πόλη, που συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Σερρών και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών – Περιφέρεια Κεντρικής

ΔΕΘ

15.9.202415:57

Μπαράζ κλήσεων σε μηχανάκια έξω από τη ΔΕΘ, λίγο πριν πέσει η αυλαία. Τα 100 περίπου σταθμευμένα δίκυκλα δε γλίτωσαν το πρόστιμο.              

ΔΕΘ

15.9.202412:00

Απαντώντας για την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη ανέφερε ότι όλα τα αξιώματα είναι ανακλητά, και αυτό του προέδρου. Η ΠΓ έκανε μία διαδικασία χωρίς καμία ένσταση και έφερε ένα αποτέλεσμα. Θα σεβαστούμε όλοι το καταστατικό και θα προχωρήσουμε σε νέα

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή