Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Euromedica: Νέα εποχή για τις υπηρεσίες υγείας στη Θεσσαλονίκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

09/09/202315:28

Euromedica: Νέα εποχή για τις υπηρεσίες υγείας στη Θεσσαλονίκη

Euromedica: Νέα εποχή για τις υπηρεσίες υγείας στη Θεσσαλονίκη

Γράφει thessnews

 

Με συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία, στο ανθρώπινο δυναμικό και στην ανακαίνιση των υποδομών, ο όμιλος Euromedica ανοίγει μία νέα εποχή για τις υπηρεσίες υγείας στη Θεσσαλονίκη. Η ισχυρή παρουσία της Euromedica στην πόλη μας αποτυπώνεται σε ένα ευρύ δίκτυο με 8 Διαγνωστικά Κέντρα, 3 Γενικές Κλινικές (Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, Κυανούς Σταυρός, Γένεσις), το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Euromedica Αρωγή και τη μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia.

 

 

Πρωτοπόρος στις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου, ο όμιλος φέρνει ιατρικό εξοπλισμό αιχμής κοντά στον πολίτη με υπηρεσίες ποιότητας, που τον καθιστούν μία κορυφαία επιλογή για τη διάγνωση και τη θεραπεία.

 

Οι διαγνωστικές εξετάσεις αλλιώς…

Στο ευρύ δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που έχει αναπτύξει η Euromedica στη Θεσσαλονίκη, προστέθηκε πρόσφατα το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Λευκός Πύργος, στην οδό Παύλου Μελά 1. Το Κέντρο αντανακλά τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου, με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, εγκατεστημένο σε ειδικά σχεδιασμένους, σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους υψηλής αισθητικής. Διαθέτει απεικονιστικά μηχανήματα με Τεχνητή Νοημοσύνη που εγκαθίστανται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε σύντομο χρόνο εξέτασης, εξασφαλίζοντας την άνεση για τον ασθενή αλλά και την καλύτερη δυνατή απεικόνιση για τον θεράποντα ιατρό. Απτό παράδειγμα της τεχνολογικής υπεροχής αποτελεί ο νέος Μαγνητικός Τομογράφος Siemens Free Max 0.55T, με το ευρύτατο άνοιγμα των 80 εκατοστών, που καθιστά φιλικές τις εξετάσεις ακόμα και για κλειστοφοβικούς ή παχύσαρκους ασθενείς. Παράλληλα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εξετάσεων, όπως η Μαγνητική Αγγειογραφία Εγκεφάλου, η Μαγνητική Σπονδυλικής Στήλης κ.ά.

 

Από την πρόληψη έως τη θεραπεία

Οι υπηρεσίες υγείας Euromedica δεν εξαντλούνται στα Διαγνωστικά Κέντρα. Οι τρεις Κλινικές του ομίλου, η καθεμία με ξεχωριστή ιστορία στη Θεσσαλονίκη, παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη και φροντίδα. Με την ανάπτυξη νέων τμημάτων, τη διεύρυνση των υπηρεσιών, την ανανέωση του εξοπλισμού, επιχειρούν τη σύγχρονη προσέγγιση του ασθενή με ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Ενδεικτική είναι η λειτουργία του πρότυπου Καρδιολογικού Κέντρου της Γενικής Κλινικής, όπως και του κέντρου Μαστού της Γένεσις, τα οποία διενεργούν το σύνολο των διαγνωστικών, θεραπευτικών και χειρουργικών πράξεων, αποτελώντας μία κορυφαία επιλογή για τον ασθενή.

Το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών με την άρτια επιστημονική κατάρτιση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία συνδυάζουν τις σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας με την εξατομικευμένη προσέγγιση και φροντίδα του ασθενούς.
Τη διαρκή ιατροτεχνολογική εξέλιξη και τις βέλτιστες ιατρικές πρακτικές συνοδεύει η ανανέωση των υποδομών, με στόχο την ποιότητα και την άνεση της νοσηλείας. Ανακαινίστηκαν οι χώροι των κλινικών και εγκαταστάθηκαν ιατρικά μηχανήματα νέας γενιάς, δημιουργώντας ένα μοντέρνο περιβάλλον υψηλής λειτουργικότητας, ασφάλειας και φροντίδας για τον ασθενή.

 

Η ποιότητα ζωής που σου αξίζει

H Euromedica παρακολουθεί τις εξελίξεις στον κλάδο της υγείας και αναζητά τις μεθόδους που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των ασθενών, με στόχο τις πιο αποτελεσματικές και λιγότερο επώδυνες θεραπείες. Για τον σκοπό αυτό επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, όπως νέα χειρουργικά μικροσκόπια και ψηφιακές αίθουσες, σε συνεργασία με μεγάλους διεθνείς οίκους του κλάδου. Ο όμιλος Euromedica εγκατέστησε πρώτος στην Ελλάδα το ρομποτικό μηχάνημα ΜΑΚΟ, που λειτουργεί στην κλινική Κυανούς Σταυρός, κατ’ αποκλειστικότητα για όλη τη Βόρειο Ελλάδα. Το ΜΑΚΟ έφερε την επανάσταση στην Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος και Ισχίου. Πρόκειται για πρωτοποριακή επεμβατική τεχνική, που πραγματοποιείται με ρομποτικό βραχίονα, ο οποίος επιτυγχάνει μεγάλη ακρίβεια στην τοποθέτηση του εμφυτεύματος, μικρότερο χρόνο νοσηλείας και μόνιμη λύση στους πόνους της αρθρίτιδας.

 

 

Ταυτόχρονα, η Euromedica Αρωγή, πρότυπο κέντρο αποκατάστασης, με εξελιγμένη μονάδα υδροθεραπείας επενδύει συνεχώς σε νέες θεραπευτικές τεχνικές για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των κινητικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών των νοσηλευόμενων.

 

Η ζωή ξεκινάει εδώ…!

Στα μαιευτικά τμήματα της Γενικής κλινικής και της Γένεσις η ζωή ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο! Οι σύγχρονοι χώροι είναι διαμορφωμένοι με τέτοιο τρόπο, που να διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία τοκετού. Το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντα δίπλα στη νέα μητέρα και τη συνοδεύει στην αρχή του πιο γλυκού ταξιδιού, φροντίζοντας για την ασφάλεια και την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας.

 

 

Εκτός από τις μαιευτικές υπηρεσίες, ο όμιλος Euromedica έχει δημιουργήσει το κέντρο ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Fertilia, το οποίο στεγάζεται μέσα στην κλινική Γένεσις και απευθύνεται σε άτομα με προβλήματα υπογονιμότητας. Η Fertilia με πολύ σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και το εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό της, παρέχει ευρύ φάσμα υπηρεσιών διερεύνησης γονιμότητας, θεραπείας και διατήρησης της αναπαραγωγικής ικανότητας.

Η τεχνολογική πρωτοπορία, η επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και η φροντίδα για τον ασθενή αποτελούν τους βασικούς πυλώνες, στους οποίους στηρίζεται ο όμιλος Euromedica.

Με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών, ο όμιλος συνεχίζει σταθερά την ανοδική του πορεία και διαμορφώνει την εμπειρία υγείας που σου αξίζει!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή