Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / FORD ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.: Ασφάλεια στην επισκευή του αυτοκινήτου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

09/09/202314:30

FORD ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.: Ασφάλεια στην επισκευή του αυτοκινήτου

FORD ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν.: Ασφάλεια στην επισκευή του αυτοκινήτου

Γράφει thessnews

 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μια ομάδα τεχνικών της Ford Στάθης Σ.&Ν. από τη Χρυσαυγή, που βρίσκεται 2 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Λαγκαδά, κατασκεύασε ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγήσαμε και οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε ήταν όμοιες με εκείνες των ολοκαίνουργιων και επώνυμων της αγοράς! Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το άκουσμα της είδησης ότι στην Ελλάδα έλαβε χώρα η πρώτη μετατροπή ενός συμβατικού αυτοκινήτου σε αμιγώς ηλεκτροκίνητο, στις εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας Ford Στάθης Σ.&Ν.

 

 

Η καλύτερη επιβεβαίωση για άριστη παροχή των υπηρεσιών στους πελάτες για τον οποιονδήποτε επαγγελματία αποτελεί η αναγνώριση των εργασιών που πραγματοποιεί στα οχήματα που επισκέπτονται τη μονάδα του, πόσο μάλλον όταν αυτές πιστοποιούνται από υψηλά στάνταρ που διέπουν την ταυτότητα της εκάστοτε επιχείρησης!
Αυτός είναι ο λόγος που η Ford Στάθης Σ.&Ν χρησιμοποιεί ως «motto» τη φράση «Γνωρίζουμε καλά το Αυτοκίνητο»! Όλο το τεχνικό team της εταιρίας είναι προσηλωμένο στην εργασία που εκτελεί, με σκοπό την επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων αντιμετωπίζει ο πελάτης!

 

 

Τα τελευταία χρόνια η Ford Σταθης Σ.&Ν επενδύει επάνω σε σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές, όπως επιτάσσει η σύγχρονη τεχνολογία οχημάτων, και ενημερώνεται μέσω εξειδικευμένων επιμορφωτικών σεμιναρίων που λαμβάνουν χώρα σε Ελλάδα και εξωτερικό και εφαρμόζονται στα σύγχρονα μοντέλα της αυτοκίνησης.

 

Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Ford

Η FORD ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανέκαθεν επικεντρωνόταν σε ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και γι’ αυτό, άλλωστε, δημιούργησε ένα σύγχρονο συγκρότημα επισκευής και συντήρησης, που ως βασική προτεραιότητα έχει την εξυπηρέτηση του πελάτη. Με την επίσημη εξουσιοδότηση και την εγγύηση Ford, απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της επίσημης αντιπροσωπείας σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Εμπιστευθείτε το service του αυτοκινήτου σας στην ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. και επωφεληθείτε από τις προσφορές που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford Motor Hellas.

 

Επίσημο μέλος του δικτύου BOSCH

Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανήκει στο δίκτυο Bosch Car Service, που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για την ποιότητα των υπηρεσιών του και την άριστη σχέση τιμής – ποιότητας. Η εμπειρία της ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν στο service των αυτοκινήτων και η υποστήριξή της από την BOSCH βοηθούν στο να γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλά από κάθε πλευρά. Από την απλή διάγνωση έως την πιο σύνθετη μηχανική, ηλεκτρονική ή ηλεκτρική επισκευή. Κανείς δεν είναι πιο εξειδικευμένος από την ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. για να φροντίσει το αυτοκίνητό σας.

 

Αειφόρος ανάπτυξη 

Η δυναμικότητα, η υπευθυνότητα και η κοινωνική προσφορά της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. έχουν αναγνωριστεί από σημαντικούς κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, με κορυφαία τη βράβευση του Γενικού Διευθυντή, κ. Στυλιανού Στάθη, από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων της ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε..

 

 

Παράλληλα, η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανήκει στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων-βουλκανιζατέρ της ECOELASTIKA και έχει χαρακτηριστεί ως ΕΝΕΡΓΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.

 

1st Off Road Trail από την Ford Στάθης Σ. & Ν.

Η εταιρεία Ford Στάθης Σ. & Ν. διοργάνωσε πρόσφατα την πρώτη της εκδρομή Off Road Trail, μια αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις της περιπέτειας και της οδήγησης στα δύσκολα εδάφη. Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο όμορφα τοπία του Δήμου Λαγκαδά, με το Ford Ranger να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της σειράς Ford Ranger σε δύσκολα εδάφη, να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και να ανακαλύψουν νέους προορισμούς στη φύση. Η εκδρομή Off Road Trail ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των αυτοκινήτων Ford Ranger και να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

 

 

Η εταιρεία Ford Στάθης Σ. & Ν. απέδειξε για μια ακόμη φορά τη δέσμευσή της στην παροχή μοναδικών εμπειριών στους πελάτες της και στην προώθηση της αγάπης για τη φύση και την περιπέτεια. Οι οδηγοί έκαναν τις προετοιμασίες τους και μετά από μια σύντομη συνάντηση ασφαλείας, ξεκίνησαν για τον πρώτο προορισμό τους στο βουνό. Ο δρόμος ήταν απολαυστικός και περιλάμβανε ποικίλα τοπία, από στενά δρομάκια και μονοπάτια στο δάσος μέχρι ανοιχτά μονοπάτια με εκπληκτική θέα στο βουνό. Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τα τέλη Νοεμβρίου, με προορισμό κάποια άλλη εσχατιά της Ελλάδας!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή