Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Χρυσά Κοσμήματα: Τα trends που ανεβάζουν τη διάθεση το φετινό φθινόπωρο

ΕΛΛΑΔΑ

08/09/202312:03

Χρυσά Κοσμήματα: Τα trends που ανεβάζουν τη διάθεση το φετινό φθινόπωρο

Χρυσά Κοσμήματα: Τα trends που ανεβάζουν τη διάθεση το φετινό φθινόπωρο

Γράφει thessnews

 

We love Fall! Η θερμοκρασία έχει καλμάρει και -όπως συμβαίνει πάντα αυτή την περίοδο- η διάθεση για αλλαγή και ανανέωση είναι εδώ. Γι’ αυτό και τα χρυσά κοσμήματα αποτελούν πάντα έναν εξαιρετικό τρόπο να το πετύχουμε, προσδίδοντας την τέλεια αφορμή για μια ανανέωση του στιλ εν όψει όλων των προκλήσεων που είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε!

 

Φυσικά στοιχεία

 

Κοσμήματα που εμπνέονται από τη φύση, είναι ιδανικά για να προσθέσουν μια αίσθηση ενότητας και αγάπης για το περιβάλλον. Ιδιαίτερα τα χρυσά φυλαχτά με φυσικά στοιχεία όπως φύλλα, λουλούδια και πέτρες θα προσδώσουν έναν αέρινο χαρακτήρα στις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις.

KOSMIMA_1

 

Το εφέ του νερού

 

Τα κοσμήματα με το εφέ του νερού είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για το φετινό φθινόπωρο 2023. Διακοσμημένα με απαλά χρώματα και κυματιστές γραμμές, μιμούμενα το ανάγλυφο του νερού, μεταφράζονται σε κρυστάλλινα κολιέ και βραχιόλια με λεπτομέρειες σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις, που είναι ικανά να προσθέσουν μια αίσθηση δροσιάς και φθινοπωρινής αύρας στο στυλ σας.

 

Έντονα χρώματα

 

Είναι γνωστό ότι τα έντονα και ζωηρά χρώματα τραβάνε πάντα την προσοχή! Επιλέξτε κομμάτια με πολύχρωμες πέτρες και χρωματιστούς κρυστάλλους για να δημιουργήσετε ένα παιχνιδιάρικο και ζωντανό σύνολο. Μη φοβηθείτε να προσθέσετε έντονα κοσμήματα σε διαφορετικά στρώματα για ένα εκκεντρικό και μοντέρνο αποτέλεσμα.

 

KOSMIMA_3

Αέρινα και κομψά σχέδια

 

Τα κοσμήματα του 2023 χαρακτηρίζονται από αέρινα και κομψά σχέδια. Εκλεπτυσμένα κολιέ με λεπτές αλυσίδες που κοσμούνται από μοτίφ με φτερά και αστέρια, τα οποία είναι αναμενόμενο ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα θα εξασφαλίσουν μια διακριτική λάμψη στο ντύσιμό σας.

 

Έμπνευση από ταξίδια

 

Τα ταξίδια είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τη μόδα και τα κοσμήματα δεν αποτελούν εξαίρεση. Αυτό το φθινόπωρο, αναζητήστε κοσμήματα που εμπνέονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και ταξίδια. Κολιέ με εθνικές λεπτομέρειες, ασύμμετρα σκουλαρίκια με σχέδια εμπνευσμένα από τα ταξίδια σας και βραχιόλια με ξύλινες και μεταλλικές χάντρες, αυτά είναι τα στοιχεία που θα προσθέσουν μια διεθνή και περιπετειώδη αύρα στο στυλ σας.

 

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις τάσεις σε κοσμήματα για το φθινόπωρο του 2023. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας, θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε κοσμήματα που αντανακλούν την προσωπικότητά σας και θα τα φοράτε με αυτοπεποίθηση. Αφήστε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει και δημιουργήστε μοναδικούς συνδυασμούς που θα αναδείξουν το στυλ και την αισθητική σας καθ’ όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου και όχι μόνο.

Για να ανακαλύψτε τις κορυφαίες και πιο μοντέρνες ιδέες σε χρυσά σκουλαρίκια, ένα κλικ στο kosmima24.gr είναι αρκετό! Εκεί θα βρεθείτε μπροστά σε μια πλούσια συλλογή από 12000+ χρυσά κοσμήματα σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια που μπορούν να κατασκευαστούν σε 9Κ, 14Κ και 18Κ στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Όλα τα κοσμήματα του Kosmima24.gr είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες τάσεις της μόδας και είναι βέβαιο ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτητικές σας επιθυμίες. Κάθε παραγγελία παραδίδεται στον χώρο που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα του Kosmima24, αποκτήστε το χρυσό κόσμημα που σας ταιριάζει και αφήστε τα φθινοπωρινά vibes να αναδείξουν το στιλ σας!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202421:00

  Από ώρα 10.30΄ μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων της μαθητικής παρέλασης, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:   Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη. Παύλου Μελά, στο τμήμα της

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202420:35

  Συνεχίζεται το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, που ήρθε στην επικαιρότητα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:50

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 σήμερα  το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Παγγαίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει οξιές, πάνω από τη Νικήσιανη, κοντά σε μονοπάτι. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρα τμήματα και εθελοντές.  

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202419:10

  Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την οδηγία 2000/84/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ε.Ε. της 19ης Ιανουαρίου 2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Ως

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:48

  Τη ζωή του από πνιγμό κατάποσης έχασε νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά. Πάρα τις αρχικές προσπάθειες της μητέρας του, δεν μπόρεσε να βοηθηθεί. ‘Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του

ΕΛΛΑΔΑ

26.10.202418:32

  Σημείο συνάντησης της παράδοσης και της βυζαντινής αγιογραφίας με τη νεωτερική δυτικοευρωπαϊκή ζωγραφική χαρακτήρισε την έκθεση «Εικαστικό ταξίδι στο ‘Αγιον Όρος» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εγκαινιάζοντάς την στην Αγιορειτική Εστία. «Παράδοση και νεωτερικότητα αλληλεπιδρούν και συνυπάρχουν σε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή