Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / «ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ», με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, καθημερινά στο OPEN

ΕΛΛΑΔΑ

02/09/202119:50

«ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ», με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, καθημερινά στο OPEN

Η εκπομπή ασχολείται με όλα τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, σχέσεις, οικογενειακά, εργασιακά προβλήματα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Φωτ. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γράφει ThessNews-DESK

Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του OPEN «ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ», με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:45. Καθημερινά η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα θα παρουσιάζει κοινωνικά θέματα και προβληματισμούς  που αγγίζουν ένα ευρύ φάσμα  των σημαντικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει κανείς στην καθημερινότητά του. 

Η εκπομπή ασχολείται με όλα τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, σχέσεις, οικογενειακά, εργασιακά προβλήματα.

Κάθε φορά θα προβάλλεται ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και μέσω ενός ειδικού ψυχολόγου, κοινωνιολόγου, δικηγόρου κτλ. θα γίνεται μία συζήτηση όπου και θα προτείνονται κάποιες πιθανές λύσεις.

Το θέμα με το οποίο ασχολείται η εκπομπή θα είναι δραματοποιημένο και αξιόλογοι ηθοποιοί θα δίνουν την δική τους ματιά στο ζήτημα.

Στην εκπομπή θα υπάρχει και η επικοινωνία με τους τηλεθεατές όπου θα μιλάνε για  τις δικές τους εμπειρίες και τα προβλήματα που έχουν ώστε να συμβουλευτούν τον ειδικό καλεσμένο.

Οι συντελεστές

Αρχισυνταξία – Έλενα Καταχανά

Σκηνοθεσία – Γιώργος Καραβασίλης

Σεναριογράφος – Αγάπη Άλτα

Ηθοποιοί –   Τζόυς Μιχαηλίδου, Γιώτα Τζουανή, Κωνσταντίνος Τσάχρας, Βάσια Μπέσσα, Αντώνης Καλαγάτσης

«ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ», με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, πρεμιέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 16:45 στο OPEN 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:50

  Απόπειρα ένοπλης ληστείας με τραυματία έναν ανήλικο σημειώθηκε στην Κυψέλη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 12 το μεσημέρι στην οδό Κεφαλληνίας, ένας άγνωστος δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν 17χρονο από το Αφγανιστάν και τον τραυμάτισε στην

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:34

  Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο στο Ωραιόκαστρο με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής. Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης, ύψος της Γαλήνης. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.  

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:22

  Η πληρότητα των ξενοδοχείων για το πρώτο τριήμερο της σεζόν, σε πολλές περιοχές της χώρας είναι παραπάνω από ικανοποιητική αλλά όπως επισημαίνουν οι ξενοδόχοι, ακόμα και την τελευταία στιγμή, όποιος αποφασίσει να εκδράμει, θα καταφέρει να βρει κάποιο κατάλυμα.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:16

  Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 21χρονος κρατούμενος στις φυλακές Βόλου. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο αλλοδαπός κρατούνταν στις ελληνικές φυλακές εδώ και δύο χρόνια, ενώ δεν είχε αναφερόμενο βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:00

  Απόψε στις 11.20 μ.μ., στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει την έρευνά του για την υπόθεση των νεκρών παιδιών και η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί. Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ που αποκάλυψε

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202420:47

  Η απολογία της κράτησε πάνω από 5 ώρες, με την κατηγορούμενη να επιμένει ότι είναι αθώα, ενώ οι αστυνομικοί την έχουν εντοπίσει από κάμερες ασφαλείας να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφτηκε το θύμα. Η προσαγωγή της έγινε το

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή