Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Easy Education: Παιδιά Ασφαλή, Γονείς Προετοιμασμένοι: Η Σημασία της Γνώσης Πρώτων Βοηθειών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03/08/202314:52

Easy Education: Παιδιά Ασφαλή, Γονείς Προετοιμασμένοι: Η Σημασία της Γνώσης Πρώτων Βοηθειών

Easy Education: Παιδιά Ασφαλή, Γονείς Προετοιμασμένοι: Η Σημασία της Γνώσης Πρώτων Βοηθειών

Γράφει thessnews

 

Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι προτεραιότητα ανυπόστατη. Με την επιστήμη των πρώτων βοηθειών να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο, μπορούμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους την προστασία που αξίζουν.

Παιδιά σημαίνει ατελείωτη ενέργεια και περιέργεια, αλλά δυστυχώς και πολλές φορές τραυματισμούς. Η αγνότητα τους τους κάνει ευάλωτους σε ατυχήματα, ενώ η γνώση πρώτων βοηθειών αποκτά εξαιρετική σημασία για τους γονείς. Αντιδράστε με αυτοπεποίθηση και γνώση, προσφέροντας αμέσως τη σωστή βοήθεια σε περιπτώσεις αλλεργιών ή ακόμα και επιληψίας.

Αλλά η απόκτηση γνώσης πρώτων βοηθειών δεν αφορά μόνο τα δικά σας παιδιά. Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να βοηθήσετε άλλα μέλη της οικογένειας ή ακόμα και άλλα παιδιά που βρίσκονται υπό την επίβλεψή σας.

Οι εκπαιδευτικοί, σε αυτή την προσπάθεια, θα πρέπει να είναι επίσης προετοιμασμένοι. Στα σχολεία, οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι συχνές, και με αυξημένο κίνδυνο για τα παιδιά λόγω της ανωριμότητάς τους. Η διάδοση της γνώσης πρώτων βοηθειών μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης.

Τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών αποτελούν το βήμα προς την προστασία. Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, με την αναγνώριση του Υπουργείου Παιδείας και πιστοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, προσφέρουν σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Αυτά τα σεμινάρια δεν αφορούν μόνο επαγγελματίες υγείας, αλλά όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν αυτή την πολύτιμη ικανότητα.

Με την εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση, η απόκτηση γνώσης γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών 4.09.2023

Σεμινάριο παιδιατρικών πρώτων βοηθειών  11.09.2023 αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας όσον αφορά την προστασία των αγαπημένων σας.

Μάθετε, αντιδράστε, προστατεύστε. Η γνώση πρώτων βοηθειών είναι η πύλη προς την ασφάλεια. Ενημερωθείτε για τα προγράμματα στο www.easy-education.gr ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 23310 70102 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:00. Προσφέρετε την ασφάλεια που χρειάζεται η οικογένειά σας και ο κόσμος γύρω σας.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202414:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή