Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Άκης Πετρετζίκης – Οι πρώτες του διακοπές ως πατέρας

ΕΛΛΑΔΑ

29/08/202123:21

Άκης Πετρετζίκης – Οι πρώτες του διακοπές ως πατέρας

Ο γνωστός σεφ και πλέον μπαμπάς απολαμβάνει τις διακοπές του και μας στέλνει το δικό του μήνυμα «Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι καλύτερος».

Άκης Πετρετζίκης – Οι πρώτες του διακοπές ως πατέρας

Γράφει ThessNews-DESK

Ο γνωστός σεφ και πλέον μπαμπάς απολαμβάνει τις διακοπές του και μας στέλνει το δικό του μήνυμα «Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι καλύτερος».

Σε ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε, «Καλό χειμώνα από εμάς. Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό» ποζάροντας αγκαλιά με τη σύντροφό του.

Και πρόσθεσε και άλλο ποστ «Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι και μία μικρή φουσκωτή πισινούλα. Πού να ξέραμε; Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Εύχομαι αυτός ο χειμώνας να είναι καλύτερος», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για πρώτη φορά πατέρας στις αρχές Ιουλίου.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ προφίλ akis_petretzikis στο instagram

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202419:10

  Ο Άρης θα αναζητήσει την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα αναμετρηθούν με το «τριφύλλι»

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:33

  Επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα έργα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και η επέκταση του Μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία θα συνδράμει στην αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.   Όπως

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:31

  Ο ΕΟΦ ανακαλεί δερματική αλοιφή και καλεί τη φαρμακευτική εταιρεία να αποσύρει τις επίμαχες παρτίδες που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. Με ανακοίνωσή που εξέδωσε σήμερα ο ΕΟΦ δημοσιοποιεί την ανάκληση παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος Advantan® 0.1% solution, λόγω εντοπισμού

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:20

  Σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ νοσηλεύεται η μαθήτρια από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγιτιδόκοκκο. Η μαθήτρια λιποθύμησε χθες, ενώ βρισκόταν στο σχολείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:12

  Στο Μega και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το πρόσωπο των ημερών, η Ειρήνη Μουρτζούκου. «Δεν με έχουν αφήσει να πενθήσω, δεν θέλω να ανοίγομαι, τα κρατάω μέσα μου» είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε και για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202417:24

  Επαναπατρίστηκε από το Μάιντς της Γερμανίας, λίθινο αρχιτεκτονικό μέλος μεσοβυζαντινών χρόνων, του 8ου-12ου αιώνα μ.Χ. Όπως ενημερώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, πρόκειται για τμήμα επιστυλίου ή υπέρθυρου, διαστάσεων 0,15μ. ύψος Χ 0,52μ. Χ 0,29μ., που κοσμείται με ελισσόμενο βλαστό και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.10.202418:05

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

25.10.202418:02

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή