Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / «Εκκρεμούν οι υποθέσεις Χαϊκάλη και Κιμούλη»

ΕΛΛΑΔΑ

29/08/202115:50

«Εκκρεμούν οι υποθέσεις Χαϊκάλη και Κιμούλη»

Οι καταγγελίες που έπληξαν τον χώρο του θεάτρου και το ελληνικό κίνημα #MeToo τον έφεραν στο επίκεντρο των εξελίξεων ως πρόσωπο-κλειδί.

«Εκκρεμούν οι υποθέσεις Χαϊκάλη και Κιμούλη»

Γράφει ThessNews-DESK

Στη Realnews μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχα ο οποίος απασχόλησε πάρα πολύ την κοινή γνώμη λόγω της ιδιότητάς του ως προέδρου του Πειθαρχικού του ΣΕΗ.

Οι καταγγελίες που έπληξαν τον χώρο του θεάτρου και το ελληνικό κίνημα #MeToo τον έφεραν στο επίκεντρο των εξελίξεων ως πρόσωπο-κλειδί.

«Λογικά το πολύ τρέξιμο έχει τελειώσει για μένα πάνω σε αυτό το θέμα. Εκτός αν έρθει κάτι καινούριο», λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας στη Realnews και την Νίκη Κώτσου και προσθέτει: «Δεν υπάρχει νέα καταγγελία. Οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει είναι στις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη».

Αυτή την περίοδο ο Πασχάλης Τσαρούχας πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, καθώς τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, είναι πολλά και απαιτητικά. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202419:20

  Έφεση κατά της ποινής που επιβλήθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.   Οι πρωταθλητές θα επιχειρήσουν να μειωθεί η ποινή του Ρουμάνου τεχνικού. Η αρχική ποινή που του επιβλήθηκε αφορούσε 15 μέρες απαγόρευση για κάθε

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202419:10

  Ο Άρης θα αναζητήσει την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα αναμετρηθούν με το «τριφύλλι»

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:33

  Επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα έργα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και η επέκταση του Μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία θα συνδράμει στην αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.   Όπως

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:31

  Ο ΕΟΦ ανακαλεί δερματική αλοιφή και καλεί τη φαρμακευτική εταιρεία να αποσύρει τις επίμαχες παρτίδες που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. Με ανακοίνωσή που εξέδωσε σήμερα ο ΕΟΦ δημοσιοποιεί την ανάκληση παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος Advantan® 0.1% solution, λόγω εντοπισμού

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:20

  Σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ νοσηλεύεται η μαθήτρια από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγιτιδόκοκκο. Η μαθήτρια λιποθύμησε χθες, ενώ βρισκόταν στο σχολείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:12

  Στο Μega και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το πρόσωπο των ημερών, η Ειρήνη Μουρτζούκου. «Δεν με έχουν αφήσει να πενθήσω, δεν θέλω να ανοίγομαι, τα κρατάω μέσα μου» είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε και για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.10.202418:05

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

25.10.202418:02

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή