Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Imperial Port: Μια όαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

27/06/202317:00

Imperial Port: Μια όαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Όταν η ελληνική φιλοξενία συναντιέται με την ιαπωνική ευγένεια σε ένα περιβάλλον εξωτικό που καταργεί τον χρόνο.

Imperial Port: Μια όαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Γράφει thessnews

 

Πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης απολαμβάνουν όσοι επιλέγουν το pool bar του Imperial Port |Convention Club για τη μέρα αλλά και τη νύχτα τους!

Βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και είναι η πρόταση του ομίλου Imperial Hospitality που υπόσχεται να δώσει στις καλοκαιρινές στιγμές σας ξεχωριστό νόημα. Για καφέ ή ποτό, για γαστριμαργικές απολαύσεις από όλο τον κόσμο, για πάρτι και σπέσιαλ events, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Imperial Port |Convention Club!

 

 

Είναι ένας χώρος μοντέρνος και καλαίσθητος, αρχιτεκτονικής industrial με εμφανείς επιρροές από Ντουμπάι και Μαϊάμι. Οι υψηλού επιπέδου παροχές του αναδεικνύονται εξαίσια από τη φιλική και ευγενική εξυπηρέτηση του προσωπικού του.

 

 

Με επαγγελματισμό και συνέπεια στον πελάτη, οι άνθρωποι του  Imperial Port |Convention Club συμβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο στην οικειότητα και το σεβασμό που θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή που θα το επισκεφτείτε.

 

 

Δροσιστείτε με ευφάνταστα κοκτέιλ ξαπλωμένοι δίπλα στην πισίνα, γευτείτε εκλεκτά πιάτα ελληνικής και εξωτικής κουζίνας, ταξιδέψτε με μουσικές προσεγμένες και επιλεγμένες ταιριαστά με την κάθε περίσταση και ατμόσφαιρα.

INFO: H πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 το πρωί και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.

 

 

Για μοναδικά events, δεξιώσεις, γάμους, bachelor πάρτι το Imperial Port |Convention Club είναι ιδανικό! Εκτός από τον μαγικό χώρο της πισίνας, διαθέτει εσωτερικές και εξωτερικές αίθουσες που αποπνέουν πολυτέλεια και άνεση, ταράτσα αλλά και χώρο φιλοξενίας!

 

 

Η εξαιρετική υλικοτεχνική υποστήριξη του και οι υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις, εξασφαλίζουν στο Imperial Port |Convention Club εκπληκτικές δυνατότητες διοργάνωσης που θα σας συναρπάσουν!

 

Κάντε τώρα την κράτηση σας στο 2310508300 – Εσωτ.3 και επωφεληθείτε από την προσφορά γνωριμίας του Imperial Hospitality μέχρι τέλος Ιουνίου!

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Ακολουθείστε τα Social Accounts της Imperial Hospitality για επιπλέον προσφορές

Imperial Hospitality (Group) Social accounts:

Facebook
Instagram
Youtube
Linkedin
Tiktok

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή