Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Κ.Καινούριου: “Προσβάλλουν με βάναυσο τρόπο την τιμή και την αξιοπρέπεια μου”

ΕΛΛΑΔΑ

25/08/202122:55

Κ.Καινούριου: “Προσβάλλουν με βάναυσο τρόπο την τιμή και την αξιοπρέπεια μου”

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου “ξέσπασε” μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με αφορμή μια ψευδή συνέντευξη της που αναπαράγεται.

Κ.Καινούριου: “Προσβάλλουν με βάναυσο τρόπο την τιμή και την  αξιοπρέπεια μου”

Γράφει ThessNews-DESK

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου “ξέσπασε” μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό με αφορμή μια ψευδή συνέντευξη της που αναπαράγεται.

Σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό  στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους φίλους της για όλα όσα έχουν συμβεί και ενημερώνει πως έχει   ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο Δικηγόρο της να κατεθέσει μήνυση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου:

«Φίλοι μου, σοκαρισμένη διαπίστωσα την Δευτέρα 23.08.2021 και με πλήρη προηγούμενη άγνοιά μου περί αυτού, ότι κυκλοφορεί σε μία σειρά διαδικτυακών ιστότοπων (sites) μία εντελώς ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ δήθεν συνέντευξή μου, στην οποία και όλως ψευδώς αναφέρεται ότι ισχυρίσθηκα πως ένα συγκεκριμένο προϊόν σοκολατούχου γάλακτος ονόματι «CHOCO LITE» με βοήθησε να χάσω κάποια περιττά κιλά, και ότι δήθεν μου έκανε Αγωγή η Εθνική Ένωση Διαιτολόγων λόγω του ότι φέρομαι να ανέφερα ότι είναι, εν ολίγοις, «άσκοπο» το να απευθύνεται κανείς σε επιστήμονες διαιτολόγους μιας και το συγκεκριμένο σοκολατούχο γάλα μπορεί δήθεν να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε άτομα τα οποία και θέλουν να χάσουν βάρος.

Θέλω κατηγορηματικά να καταστήσω σαφές και να διευκρινίσω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ παραχώρησα τέτοια συνέντευξη, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας και είναι καθόλα ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ λέξη προς λέξη και είναι καθαρά προϊόν της φαντασίας κάποιων κακόβουλα ενεργούντων ατόμων, προσβάλλοντας με βάναυσο τρόπο την τιμή, αξιοπρέπεια και εν γένει την προσωπικότητά μου!!

Όσοι με γνωρίζετε από την τηλεοπτική και προσωπική μου πορεία, αντιλαμβάνεστε αμέσως ότι όλα αυτά είναι ΨΕΥΔΗ και ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ανέφερα, και επιβάλλεται αυτή την στιγμή να συστήσω προς όλους να ΜΗΝ ακολουθήσουν ή υιοθετήσουν τα όσα αναφέρονται στο ψευδές αυτό δημοσίευμα που σκοπό έχει να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ και να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ τον κόσμο σχετικά με την δήθεν εμπλοκή μου στο όλο θέμα και την διαφήμιση του συγκεκριμένου προϊόντος.
Έχω ήδη δώσει εντολή στον πληρεξούσιο Δικηγόρο μου να κατεθέσει ΜΗΝΥΣΗ !προς κάθε υπεύθυνο ενώπιον της Εισαγγελείας Αθηνών, ζητώντας ταυτόχρονα από την Ελληνική Αστυνομία και την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την αναζήτηση και ταυτοποίηση των δραστών, οι οποίοι και θα κληθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να λογοδοτήσουν!

Ευχαριστώ θερμά και να είστε βέβαιοι ότι η δικαίωσή μου θα βοηθήσει και λοιπά δημόσια πρόσωπα να προστατευθούν από τέτοιες παράνομες, ποινικά και αστικά κολάσιμες, κακόβουλες και έκνομες πράξεις από επιτήδειους.
Σας ευχαριστώ πολύ 🙏🏻❤️»

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202419:10

  Ο Άρης θα αναζητήσει την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα αναμετρηθούν με το «τριφύλλι»

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:33

  Επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα έργα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και η επέκταση του Μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία θα συνδράμει στην αύξηση της επισκεψιμότητας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πολιτών.   Όπως

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:31

  Ο ΕΟΦ ανακαλεί δερματική αλοιφή και καλεί τη φαρμακευτική εταιρεία να αποσύρει τις επίμαχες παρτίδες που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά. Με ανακοίνωσή που εξέδωσε σήμερα ο ΕΟΦ δημοσιοποιεί την ανάκληση παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος Advantan® 0.1% solution, λόγω εντοπισμού

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:20

  Σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ νοσηλεύεται η μαθήτρια από το σχολικό συγκρότημα της περιοχής Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από μηνιγγιτιδόκοκκο. Η μαθήτρια λιποθύμησε χθες, ενώ βρισκόταν στο σχολείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202418:12

  Στο Μega και στον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το πρόσωπο των ημερών, η Ειρήνη Μουρτζούκου. «Δεν με έχουν αφήσει να πενθήσω, δεν θέλω να ανοίγομαι, τα κρατάω μέσα μου» είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε και για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202417:24

  Επαναπατρίστηκε από το Μάιντς της Γερμανίας, λίθινο αρχιτεκτονικό μέλος μεσοβυζαντινών χρόνων, του 8ου-12ου αιώνα μ.Χ. Όπως ενημερώνει το Υπουργείο Πολιτισμού, πρόκειται για τμήμα επιστυλίου ή υπέρθυρου, διαστάσεων 0,15μ. ύψος Χ 0,52μ. Χ 0,29μ., που κοσμείται με ελισσόμενο βλαστό και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.10.202418:05

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

25.10.202418:02

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή