Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / 11ος κατηγορούμενος: «Χτύπησα τον φίλο του Άλκη δυο τρεις φορές στο κεφάλι με το στειλιάρι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11/05/202311:57

11ος κατηγορούμενος: «Χτύπησα τον φίλο του Άλκη δυο τρεις φορές στο κεφάλι με το στειλιάρι»

11ος κατηγορούμενος: «Χτύπησα τον φίλο του Άλκη δυο τρεις φορές στο κεφάλι με το στειλιάρι»

Γράφει 3dsmin@

 

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 22χρονου Ι.Κ, ανέβηκε στο βήμα ο 11ος κατηγορούμενος, ο οποίος κρατούσε ένα ξύλο- στειλιάρι.

 

«Ζητώ συγνώμη, έχω μετανιώσει πολύ από την ημέρα που πήγα εκεί.

Μόνο εγώ ήμουν με κράνος και ο 9ος κατηγορούμενος, αλλά νομίζω δεν το φόρεσε ποτέ».

«Δεν είχα δει τα 5 παιδιά. Όταν φτάσαμε είδα τους 3 του Citroen να είναι κάτω. Εγώ κατέβηκα τρίτος κατευθύνθηκα προς τα σκαλάκια. Είχα πάρει το στειλιάρι. Είδα κάποιος να χτυπάει με το κράνος τον 10ο και τον χτύπησα τον Α.Β. και εγώ δυο τρεις φορές στο κεφάλι με το στειλιάρι. Δεν είδα μετά κανέναν από τους δικούς μου. Άκουσα ένα «πάμε πάμε» και φύγαμε. Δεν τον είδα ποτέ τον Άλκη. Ούτε πεσμένο. Φορούσα το κράνος δεν έβλεπα καλά. Δεν είδα καθόλου αίματα» υποστήριξε ο 11ος.

«Είδα το χτύπημα του Αγγέλου προς τον 2ο. Χτύπησα τον Άγγελο με το ξύλο στο κεφάλι κάνα δυο τρεις φορές. Εγώ τον χτύπησα όταν ήταν στα σκαλιά.

Ανέβηκα τα σκαλιά χτύπησα δύο τρεις φορές τον Άγγελο και γύρισα πίσω προς το αυτοκίνητο.

Όταν πήγα στο σπίτι του 9ου, μετά από λίγη ώρα κοιμήθηκα. Το πρωί με ξύπνησε και κατάλαβα τι είχε συμβεί. Μετά αυτό που έζησα δεν περιγράφεται. Δεν μπορούσα ούτε να φάω ούτε τίποτα».

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ κοντά στον Άλκη, ποτέ», απάντησε σε ερώτηση της εισαγγελέως για το πως εκείνος σκιαγραφείται για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τον Άλκη.

Είπα ψέματα ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν εργαλεία γιατί δεν ήθελα να πω ότι πήρα το ξύλο από τον σύνδεσμο. Πάλι ζητάω μια μεγάλη συγγνώμη από τις οικογένειες έχω μετανιώσει» κατέληξε.

Η Δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί σε λίγη ώρα με την κατάθεση του 12ου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

25.10.202418:05

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

25.10.202418:02

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή