Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Anagennisi by TheMIS : Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11/05/202311:36

Anagennisi by TheMIS : Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας

Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS: Ένας νέος υπερσύγχρονος χώρος θεραπειών στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Anagennisi by TheMIS : Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας

Γράφει thessnews

 

Ένας νέος υπερσύγχρονος χώρος θεραπειών, το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ειδικότερα στην περιοχή του Ευόσμου. Πρόκειται για μια από τις τελευταίες επιχειρηματικές επενδύσεις που έγιναν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να προσφέρει άριστες υπηρεσίες και ποιότητα στον κλάδο της φυσιοθεραπείας σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1.000 τ.μ.

_17A2125

 

Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Αnagennisi by TheMIS στελεχώνεται από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές, ενώ τα βέλτιστα αποτελέσματα εξασφαλίζει η αναγνωρισμένη ποιότητα υπηρεσιών αποκατάστασης με πάνω από 18.000 νοσηλευόμενους ασθενείς του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Αναγέννηση στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης αλλά και η διαρκής επιστημονική αναζήτηση σε νέες τεχνικές και αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους της ομάδας που το στελεχώνει.  Πρέπει να σημειωθεί ότι στην ομάδα υλοποίησης του project συμμετέχει το Πολυιατρείο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, Αθλητικών Κακώσεων και Αποκατάστασης (TheMIS: Thessaloniki Minimal Invasive Surgery).

 

 

_17A2289

 

_17A2667

 

_17A2700

 

Το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας Αnagennisi by TheMIS εφαρμόζει τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα στον τομέα της μυοσκελετικής, αθλητικής, ορθοπαιδικής και νευρολογικής αποθεραπείας.

 

Anagennisi_Physio_D_crop_02170

 

Το Κέντρο διαθέτει ατομικούς και ομαδικούς χώρους θεραπειών εξοπλισμένους με προηγμένη φυσικοθεραπευτική τεχνολογία όπως: διαμαγνητικές αντλίες, κρουστικούς υπερήχους, συσκευή ηλεκτροθεραπείας υπερήχου, TECAR κτλ. Διαθέτει επίσης θερμαινόμενη θεραπευτική πισίνα με προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου  και εξοπλισμό (ηλεκτρικό ανυψωτή – γερανάκι, συσκευές στήριξης και αντίστασης, συστήματα υδρομασάζ), εργομετρικό κέντρο για την πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων με πρωταγωνιστή το ισοκινητικό μηχάνημα Kineo Multistation Globus που προσφέρει τη δυνατότητα άσκησης του κάτω κορμού αλλά και του άνω κορμού με τη βοήθεια πρωτοποριακών προπονητικών μεθόδων.

 

_17A2607

 

Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο και εξοπλισμένο χώρο θεραπευτικής άσκησης, χώρο well being και χαλάρωσης όπου προσφέρεται με ιδιωτικότητα, αθλητική (deep tissue) και μυοχαλαρωτική μάλαξη με επαγγελματικά κοσμητικά προϊόντα σώματος που χρησιμοποιούνται σε κορυφαία spa και χώρους χαλάρωσης.

 

_17A2566

 

Οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας Anagennisi by TheMIS βρίσκονται στην προέκταση Ολυμπιάδος 37-39, 562 24 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

 

_17A2525

 

Επικοινωνία: Τηλ.: 2311 111233, info@anagennisibythe-mis,gr

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή