Με την προβολή ενός βίντεο, στο πλαίσιο των αναγνωστέων εγγράφων, που προσκόμισε η υπεράσπιση συνεχίζεται σήμερα για 19η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη των 12 για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Χθες αργά το μεσημέρι προκλήθηκε και μία αντίδραση από κάποιους συνηγόρους υπεράσπισης και μάλιστα ένας εξ αυτών υπέβαλε ένσταση να μην προβληθεί το συγκεκριμένο βίντεο. Το βίντεο είναι αυτό που δείχνει από μπαλκόνι, την επίθεση και προκάλεσε την αντίδραση των γονέων του 19χρονου οι οποίοι ήταν σήμερα στην αίθουσα.
Η μητέρα του Άλκη απευθύνθηκε στους κατηγορούμενος και τους είπε χαρακτηριστικά: «Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν. Αυτοί ήταν» είπε απευθυνόμενη στο δικαστήριο. Ο πατέρας του Άκη ανέφερε ότι «Τα θέλουμε και εμείς αυτά τα βίντεο. Όλη η Ελλάδα τα έχει δει αυτά τα βιντεάκια».
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.