Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Online προετοιμασία για TOEIC τώρα οικονομικότερα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/03/202314:42

Online προετοιμασία για TOEIC τώρα οικονομικότερα!

Το πτυχίο Αγγλικών που ζητούν τα περισσότερα πανεπιστήμια και επαγγελματικοί φορείς στο εξωτερικό.

Online προετοιμασία για TOEIC τώρα οικονομικότερα!

Γράφει ThessNews-DESK

 

Στο i-Εκπαίδευση προσφέρεται ολοκληρωμένη οnline προετοιμασία υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στο TOEIC (Test Of English for International Communication). Ο υποψήφιος αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα και παρακολουθεί μαθήματα με τον δικό του ρυθμό, σε ώρες και ημέρες που τον βολεύουν.

Το υλικό αποτελείται από παρουσιάσεις με διαδραστικό υλικό και ασκήσεις εμπέδωσης, καθώς και practice Tests προσομοίωσης εξετάσεων για την καλύτερη προετοιμασία του υποψηφίου.

 

Δείτε την προσφορά της GoodDeals πατώντας εδώ

 

Ο εξεταστικός φορέας που οργανώνει το TOEIC στην Ελλάδα είναι η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το TOEIC χωρίζεται σε δυο μέρη:

  • Το Listening (ακουστικό) με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Διαρκεί 45 λεπτά.
  • Το Reading με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής γραμματικής, λεξιλογίου & επεξεργασίας κειμένου. Διαρκεί 75 λεπτά.

Ο διαγωνιζόμενος δεν εξετάζεται ούτε προφορικά, ούτε στην έκθεση όπως γίνεται σε άλλες εξετάσεις που επίσης πιστοποιούν τη γνώση της Αγγλικής.

 

Βαθμολογία

Η βαθμολογία στο TOEIC® καθορίζεται από τον αριθμό των σωστών απαντήσεων. Ο αριθμός των σωστών απαντήσεων στο κάθε μέρος του τεστ μετατρέπεται σε βαθμολογία με κλίμακα. Η συνολική βαθμολογία κυμαίνεται από 10 ως 990. Αρνητική βαθμολογία δεν υπάρχει. Το αποτέλεσμα προκύπτει μόνο από το άθροισμα των βαθμών των σωστών απαντήσεων.
– Άριστη Γνώση (Proficiency) 925 – 990
– Πολύ Καλή Γνώση (Advanced) 785 – 920
– Καλή Γνώση (Lower) 505 – 780
– Μέτρια Γνώση (Basic) 405 – 500

 

Σημαντικό είναι ότι η συμμετοχή του υποψηφίου στην εξέταση είναι ΔΩΡΕΑΝ (αρκεί να μην έχει ξαναεξεταστεί στο TOEIC παλιότερα) και πληρώνει μόνο όταν κι αν πετύχει το επίπεδο που θέλει στην εξέταση.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή