Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Αλλαγές στις στάσεις των λεωφορείων στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28/02/202317:52

Αλλαγές στις στάσεις των λεωφορείων στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Aλλαγές στο πλαίσιο της επέκτασης της ζώνης υλοποίησης των εργασιών οριστικής αποκατάστασης των έργων του μετρό

Αλλαγές στις στάσεις των λεωφορείων στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

Γράφει ThessNews-DESK

 

Σε αλλαγές προχωρά από αύριο ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις θέσεις και στάσεις των γραμμών αλλά και στη λειτουργία τους εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, λόγω της επέκτασης της ζώνης υλοποίησης των εργασιών οριστικής αποκατάστασης των έργων του μετρό Θεσσαλονίκης.

 

Οι αλλαγές, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιάννης Τόσκα, Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, αφορούν:

 

1. Τη μεταφορά της θέσης προσωρινής στάσης/στάθμευσης της λεωφορειακής γραμμής Νο 52 «Ν.Σ.Σ.-Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη-Σίνδος» στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής Νο 37 «Ν.Σ.Σ.-Κρυονέρι», εντός του Ν.Σ.Σ.

 

2. Τη μεταφορά της θέσης προσωρινής στάσης/στάθμευσης της λεωφορειακής γραμμής Νο 51 «Ν.Σ.Σ.-Σίνδος» στην οδό Μαργαροπούλου με την επιστροφή αυτής να πραγματοποιείται μέσω
των οδών Μαργαροπούλου-Μοναστηρίου-υφιστάμενη διαδρομή.

 

3. Τη μεταφορά του τέρματος της λεωφορειακής γραμμής Νο 37 «Ν.Σ.Σ.-Κρυονέρι», στον αντίστοιχο χώρο στάσης/στάθμευσης της λεωφορειακής γραμμής Νο 17 «Τριανδρία-Ν.Σ.Σ.», εντός του Ν.Σ.Σ.

 

4. Τη μεταφορά της θέσης στάσης/στάθμευσης της λεωφορειακής γραμμής Νο 17 «ΤριανδρίαΝ.Σ.Σ.» στην υφιστάμενη θέση στάσης/διέλευσης των λεωφορειακών γραμμών Νο 01Χ «ΚΤΕΛΑεροδρόμιο», Νο 2Κ «Α.Σ.ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΚΤΕΛ Χαλκιδικής-Cosmos» με κατεύθυνση προς τον τερματικό σταθμό ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

 

5. Η λεωφορειακή γραμμή No 01X «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» κατά την επιστροφή της (από τον Α.Σ. ΙΚΕΑ προς τον τερματικό σταθμό ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) καθώς και οι λεωφορειακές γραμμές Νο 2K
«Α.Σ.ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και No 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΚΤΕΛ Χαλκιδικής-Cosmos» τόσο κατά
τη μετάβαση όσο και κατά την επιστροφή τους δεν θα εισέρχονται εντός του Ν.Σ.Σ. αλλά θα συνεχίζουν να κινούνται κατά μήκος της οδού Μοναστηρίου.

 

6. Την ίδρυση προσωρινής συζυγούς στάσης με την ονομασία «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός».

 

7. Την ένταξη της νέας προσωρινής στάσης «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» στη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών:

 

 

8. Την κατάργηση της στάσης «Αγίων Πάντων» (ivr:1456) από τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών Νο 2Κ «Α.Σ.ΙΚΕΑ-ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και No 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΚΤΕΛ ΧαλκιδικήςCosmos».

 

9. Την κατάργηση της στάσης «Ζωγράφου» (ivr:01318) από τη λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής Νο 01Χ «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο».

 

10. Η υπόψη τροποποίηση από την έναρξη λειτουργίας της τελεί υπό διαδικασία ελέγχου και οριστικών προσαρμογών – βελτιώσεων.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202419:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή