Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Έξι νέοι ύποπτοι στο «κάδρο» των Αρχών για τους βιασμούς της 12χρονης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/02/202318:55

Έξι νέοι ύποπτοι στο «κάδρο» των Αρχών για τους βιασμούς της 12χρονης

Η 12χρονη ισχυρίζεται ότι ο Μίχος εντόπιζε τους «πελάτες» ακόμη και στην πλατεία που έπαιζαν παιδιά

Έξι νέοι ύποπτοι στο «κάδρο» των Αρχών για τους βιασμούς της 12χρονης

Γράφει ThessNews-DESK

 

Μετά τις πέντε νέες συλλήψεις ανδρών που φέρονται να βίασαν το κορίτσι, έξι ακόμη άτομα τα οποία η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει, έχουν κληθεί να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα.

 

Η 12χρονη ισχυρίζεται ότι ο Μίχος εντόπιζε τους «πελάτες» ακόμη και στην πλατεία που έπαιζαν παιδιά και στη συνέχεια την οδηγούσε σ’ εκείνους.

 

Στόχευε στην «τσέπη» τους, γι’ αυτό και ο δερματολόγος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση, φέρεται να ήταν για τον Μίχο ο απόλυτος στόχος.

 

Όσα είπε η 12χρονη

«Ο Μίχος ήξερε τον δερματολόγο και ήξερε ότι είχε λεφτά. Έστειλε την 12χρονη στο ιατρείο του, της είπε τι να πει στον 65χρονο κι εκείνος συμφώνησε. Το κορίτσι, πήγαινε στο ιατρείο του συνήθως στο κλείσιμο και έβλεπε κάποιες φορές τους τελευταίους ασθενείς να φεύγουν.

 

Ο βιασμός γινόταν σ’ ένα κρεβάτι, σ’ έναν δεύτερο χώρο που είχε ο δερματολόγος στο ιατρείο του. Είχε βιάσει αρκετές φορές το παιδί και κάθε φορά της έδινε 50 ευρώ. Ο Μίχος, μάλιστα, έδειχνε ευχαριστημένος και της έλεγε ότι “είναι καλά τα λεφτά” και ότι “θα είναι ένας σταθερός σου”».

 

Υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο, ωστόσο, που η 12χρονη φέρεται να περιέγραψε ότι ο Μίχος ακολούθησε τον ίδιο τρόπο προσέγγισης, ο οποίος ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών.

 

«Με τον ίδιο τρόπο που προσέγγισε τον δερματολόγο, η 12χρονη βιάστηκε και από έναν οδοντίατρο. Η μικρή πήγαινε στο ιατρείο του, την οποία διεύθυνση θυμάται, περισσότερες από μία φορά. Ο συγκεκριμένος, είναι παντρεμένος με μία κόρη».

 

Πίσω από κλειστά ρολά

Όπως φέρεται να ανέφερε η 12χρονη στις Αρχές, ο Ηλίας Μίχος δε δίστασε να αφήσει να βιάσουν το κορίτσι, προκειμένου εκείνος να έχει καλύτερες… τιμές στα κινητά που αγόραζε.

 

«Ο Μίχος ήθελε να έχει πολλά κινητά. Γνώρισε το 12χρονο κορίτσι σε τρία άτομα, αλλοδαπούς, που είχαν μαγαζιά με κινητά τηλέφωνα στην περιοχή, που του έκαναν καλύτερες τιμές. Από τον έναν, μάλιστα, είχε αγοράσει το i-phone στην 12χρονη. Το κορίτσι, πήγαινε συνήθως πρωινές ώρες, στα μαγαζιά αυτά και οι ιδιοκτήτες κατέβαζαν τα ρολά και έκλειναν το μαγαζί για όσο διαρκούσε ο βιασμός της 12χρονης».

 

Ο Μίχος φέρεται να ήταν ασταμάτητος και να επέτρεπε το παιδί να βιαστεί από όποιον του το ζητούσε. Χωρίς να έχει κανέναν ενδοιασμό.

 

«Το κίτρινο αυτοκίνητο, το είχε ο γαμπρός του, Ο. Το δανειζόταν καμιά φορά. Μια μέρα ο Ο. καθόταν στο μαγαζί του Μίχου και του είπε “αφού την έχεις εδώ και καθαρίζει, δε μου τη δίνεις κι εμένα για…”. Τη βίασε δύο φορές. Όχι στο κίτρινο αμάξι, αλλά στο δικό του».

 

Δείτε το βίντεο:

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202419:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή