Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Υπηρεσίες ομορφιάς από την Elina Tsantekidou με έκπτωση GoodDeals!

ΕΛΛΑΔΑ

17/02/202315:45

Υπηρεσίες ομορφιάς από την Elina Tsantekidou με έκπτωση GoodDeals!

Υπηρεσίες ομορφιάς από την Elina Tsantekidou με έκπτωση GoodDeals!

Γράφει ThessNews-DESK

 

Ένα νέος χώρος περιποίησης και ομορφιάς, σας περιμένει στο εμπορικό κέντρο της Παπαναστασίου!
Η Ελίνα Τσαντεκίδου με την 15 ετη εμπειρία της στην αισθητική είναι εκεί για να σας περιποιηθεί και να δώσει τις καλύτερες συμβουλές για το πρόσωπο και το σώμα σας!

 

Βαθύς καθαρισμός προσώπου με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

Με τον βαθύ καθαρισμό το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, το δέρμα γίνεται καθαρό, λείο και σφριγηλό, ενώ οι μικρές ρυτίδες «σβήουν». Το ήπιο χημικό peeling, που εφαρ,όζεται στο τέλος, θα σας χαρίσει την απόλυτη λάμψη.

 

 

Το Botox or brow lift είναι μία τεχνική ανασήκωσης φρυδιών για να εχουμε καλοσχηματισμένα φρύδια. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Η ουσία της τεχνικής αυτής είναι η ανόρθωση τριχών και η μετέπειτα βαφή προσωρινής διαρκείας.

 

Botox, σχηματισμός, βαφή φρυδιών με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

Το αποτέλεσμα του lifting βλεφαριδών διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες. Η βαφή από την άλλη, κρατάει 10 μέρες, οπότε μετά αν θες, προχωράς σε νέα εφαρμογή βαψίματος.

 

 

Η διαδικασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον σχηματισμό- καθαρισμό φρυδιού με κλωστή, εφαρμογή του ειδικού gel και άλλων προϊόντων για την ανόρθωση, τη σταθεροποίηση του σχήματος και τη βαφή.

 

Botox ή lifting βλεφαρίδων με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

Η συγκεκριμένη τεχνική προσφέρει ακαταμάχητες, καμπυλωτές, βαμμένες και ανασηκωμένες βλεφαρίδες. Επίσης σε συνδυασμό με την κερατίνη η τρίχα αποκτά λάμψη και φυσική ελαστικότητα, η οποία επιτρέπει με την εφαρμογή της μασκαράς οι βλεφαρίδες να είναι ακαταμάχητες σε ελάχιστο χρόνο και με διάρκεια 1,5 μήνα περίπου.

 

 

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών προσφέρει για δύο χρόνια σχηματισμένα τονισμένα φρύδια. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ διορθώνουμε τυχόν ατέλειες, συμπληρώνουμε κενά, διορθώνουμε την ασυμμετρία των φρυδιών και συμπληρώνουμε τα κενά που προέρχονται από τυχόν μερική η ολική αλωπεκία.

Κερδίζουμε χρόνο στην καθημερινότητά μας και αποφεύγουμε το καθημερινό μολύβι φρυδιών, τονίζουμε τα χαρακτηριστικά μας για να δείχνουμε πάντα εντυπωσιακοί και όμορφοι.

 

 

Η τελευταία τάση της μόδας με χένα στα φρύδια μας επιτρέπει να έχουμε καλοσχηματισμένα και χρωματισμένα φρύδια και μας δίνει προσωρινό αποτέλεσμα. Βοηθάει και στην ενδυνάμωση της τριχοφυΐας λόγω της σύστασης του προϊόντος, με αποτέλεσμα οι γυναίκες που θέλουνε να αυξήσουν την τριχοφυΐα στην περιοχή, η χένα είναι η κατάλληλη για αυτή την περίπτωση, Όποτε έχει και θεραπευτικό αποτέλεσμα εφόσον υπάρχει θύλακας της τρίχας.

 

 

Σχηματισμός,  βαφή φρυδιών με χένα + extension βλεφαρίδων με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

Το Extension βλεφαρίδων μας προσφέρει πυκνές βλεφαρίδες, καμπυλωτές και σε όποιο σχήμα και μέγεθος θα θέλαμε να έχουμε.

 

 

Μας απαλλάσσει από το καθημερινή χρήση της μασκαράς και κάνουν τα μάτια πιο εκφραστικά, πιο μεγάλα και πιο εντυπωσιακά. Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που θέλει να είναι περιποιημένη ανά πάσα στιγμή – ανά πάσα λεπτό.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202408:56

  Παράλληλα, είναι και μια ευκαιρία για τριήμερη ανάπαυλα, καθώς φέτος πέφτει Δευτέρα, ενώ οι μαθητές θα απολαύσουν και επιπλέον ημέρα λόγω σχολικής αργίας. Παρά το ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο έθιμο εορταστικού τραπεζιού, όπως στις 25 Μαρτίου με τον παραδοσιακό

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202408:53

  Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς εξιχνίασαν συνολικά: • Δύο διαρρήξεις οικιών • Μία διάρρηξη καταστήματος • Μία κλοπή αυτοκινήτου • Μία κλοπή ποδηλάτου • Μία υπεξαίρεση πορτοφολιού και • Απάτη με υπολογιστή. Οι προαναφερόμενες πράξεις τελέστηκαν σε περιοχές της

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202408:47

  Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 2024, εκτός των μέτρων κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων,

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202408:35

  Πήγε να κλέψει καλώδια χαλκού από ένα υποσταθμό της ΔΕΗ σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης και έπαθε ηλεκτροπληξία. Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 23/10. Ο ανήλικος νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικούς, κατά πληροφορίες σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202407:43

  Σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 13:30 θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας Νέων Αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 11:00 θα παρακολουθήσει την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και στις 11:35 θα ξεναγηθεί στην

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202407:35

  Σήμερα θα γίνει η παρουσίαση του νέου συγκοινωνιακού χάρτη της Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Η λειτουργία του Μετρό από τις 30 Νοεμβρίου αναμένεται να

thess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή