Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / ΔΕΔΔΗΕ: Επαναηλεκτροδότηση των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής και της Πελοποννήσου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

09/08/202119:50

ΔΕΔΔΗΕ: Επαναηλεκτροδότηση των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής και της Πελοποννήσου

 «Οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης συνεχίζονται σε όλες τις πληγείσες περιοχές με εντατικούς ρυθμούς»

ΔΕΔΔΗΕ: Επαναηλεκτροδότηση των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής και της Πελοποννήσου

Γράφει ThessNews-DESK

Συνεχίζουν πυρετωδώς όλες οι δυνάμεις του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) τις εργασίες για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας, πανελλαδικά, από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ειδικά για την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, όπου μαίνεται η φωτιά με συνεχείς αναζωπυρώσεις, προκαλώντας νέες ζημιές στα Δίκτυα Μέσης και Χαμηλής Τάσης, όπως αναφέρει απογευματινή ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, κατέστη εφικτή σήμερα η ηλεκτροδότηση των οικισμών Γούβες, Αρτεμίσιο, Καστρί και καταβάλλεται προσπάθεια ηλεκτροδότησης του μεγαλύτερου τμήματος του οικισμού της Αγ. ‘Αννας.

Εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση για 7.000, περίπου, κατοίκους των Δήμων Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.’Αννας και Ιστιαίας-Αιδηψού.

  •    Στην περιοχή της Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας, μέχρι αυτή την ώρα έχουν επανηλεκτροδοτηθεί:
  •    Στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το σύνολο των πληγεισών περιοχών.
  •    Στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας το σύνολο των πληγεισών περιοχών, ενώ συνεχίζονται εργασίες σε μεμονωμένες παροχές.
  •    Στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, όλος ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, πλην των χωριών Νεμούτα και Πεύκη.
  •    Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, όλος ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, πλην των οικισμών: Σιδηρόκαστρο, Μυρσίνη, Λυγερά, Κονάκια, Πολυάραβος, τμήμα του Αγίου Βασιλείου και του Πλατάνου, ενώ ηλεκτροδοτήθηκαν τα κρίσιμα αντλιοστάσια.
  •    Στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας συνεχίζονται οι εργασίες, ενώ παραμένουν χωρίς ρεύμα τα χωριά Ίσαρη, Βάστα του Δήμου Μεγαλόπολης και Ράχη, Χώρα και Λυκοχώρι του Δήμου Γορτυνίας.

«Οι εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης συνεχίζονται σε όλες τις πληγείσες περιοχές με εντατικούς ρυθμούς» καταλήγει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202419:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή