Το «Ελιά λεμόνι» από το 1999 που άνοιξε στην Μάρκου Μπότσαρη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Και όχι τυχαία.
Πάνω από δυο δεκαετίες προσφερεί άριστης ποιότητας παραδοσιακές, ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις σχάρας, τηγανιών, σαλατών, ορεκτικών, γλυκών.
Ακόμη, κάθε μεσημέρι σερβίρεται μαγειρευτό φαγητό ελληνικής κουζίνας φτιαγμένο με τη φροντίδα της μάνας και υλικά φρέσκα που προσφέρει η πλούσια ελληνική γη.
Δείτε την προσφορά της GoodDeals πατώντας εδώ
Κατά τη μόνιμα, πάγια, αδιαπραγμάτευτη απλή ρήση εδώ και 21 χρόνια, η πρώτη ύλη είναι το μυστικό του «Ελιά λεμόνι».
Αξιοσέβαστο είναι τέλος, ότι στο «Ελιά λεμόνι» επιλέγουν σκόπιμα να μην βιομηχανοποιήσουν στο έπακρο την παραγωγική διαδικασία, και αυτό για να παραμένει το άρωμα και η αίσθηση της κουζίνας του σπιτιού μας.