Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Παιδικοί σταθμοί: Τελευταία προθεσμία για το voucher

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

07/08/202116:08

Παιδικοί σταθμοί: Τελευταία προθεσμία για το voucher

«Δεν θα δοθεί άλλη παράταση και οι γονείς θα πρέπει να σπεύσουν έγκαιρα» δηλώνει ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Παιδικοί σταθμοί: Τελευταία προθεσμία για το voucher

Γράφει ThessNews-DESK

Έως αύριο τα μεσάνυχτα, Κυριακή 8 Αυγούστου, η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ.

«Δεν θα δοθεί άλλη παράταση και οι γονείς θα πρέπει να σπεύσουν έγκαιρα» δηλώνει ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

 

Τελευταία ευκαιρία σήμερα και αύριο έχουν οι μητέρες για την υποβολή των αιτήσεων για την εξασφάλιση μιας δωρεάν θέσης φιλοξενίας των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και το «Πρόγραμμα  οικονομικής στήριξης παιδιών προσχολικής ηλικίας», που παρέχει δωρεάν παιδικούς σταθμούς και σε εργαζόμενες του δημοσίου για δεύτερη χρονιά.

Η προθεσμία, μετά την παράταση ολίγων ημερών που δόθηκε, λήγει οριστικά αύριο Κυριακή 8 Αυγούστου, στις 12 τα μεσάνυχτα, με τις ενδιαφερόμενες μητέρες να μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω της πλατφόρμας της ΕΕΤΑΑ.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ, Σίμος Δανιηλίδης, μετά την επικοινωνία που είχε με το αρμόδιο υπουργείο και την ΕΕΤΑΑ, δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Απευθύνει μήνυμα-παρότρυνση στους γονείς ώστε «να σπεύσουν να υποβάλουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ έως αύριο τα μεσάνυχτα (Κυριακή 8 Αυγούστου), προκειμένου να αποκτήσουν τα voucher για τη δωρεάν εγγραφή και φιλοξενία των παιδιών στις δομές και στα προγράμματα».

 

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (www.eetaa.gr – www.paidikoi.eetaa.gr). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet).

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

27.10.202419:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή