Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Συχνά λάθη που κάνετε όταν επιλέγετε το μαγιό σας

ΕΛΛΑΔΑ

07/08/202114:30

Συχνά λάθη που κάνετε όταν επιλέγετε το μαγιό σας

Νούμερο ένα καλοκαιρινό κομμάτι είναι το μαγιό χωρίς καμία αμφιβολία. Πολλές φορές όμως η εύρεση του κατάλληλου swimwear είναι μία απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται αρκετό χρόνο αλλά και πολλές, διαφορετικές δοκιμές.

Συχνά λάθη που κάνετε όταν επιλέγετε το μαγιό σας

Γράφει ThessNews-DESK

Νούμερο ένα καλοκαιρινό κομμάτι είναι το μαγιό χωρίς καμία αμφιβολία. Πολλές φορές όμως η εύρεση του κατάλληλου swimwear είναι μία απαιτητική διαδικασία που χρειάζεται αρκετό χρόνο αλλά και πολλές, διαφορετικές δοκιμές.

Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές που σύμφωνα με το glow.gr θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο μαγιό!

 

  1. Πείτε ναι στα καινούρια σχέδια

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε σχεδόν όλες είναι ότι φοβόμαστε να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε καινούρια σχέδια και διαφορετικά στιλ από αυτά που έχουμε συνηθίσει.Το να βαδίζουμε σε γνωστά «μονοπάτια» μας χαρίζει σιγουριά και ασφάλεια, αλλά η μόδα εξελίσσεται. Καθώς τα σχέδια που εμφανίζονται είναι όλο και περισσότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθετε αντιμέτωπες με ένα νέο, το οποίο σας ταιριάζει περισσότερο. Plus, θα ανανεώσει τόσο το στιλ όσο και την ψυχολογία σας.

 

  1. Βρείτε το σωστό μέγεθος

Όπως έχουμε τονίσει και άλλες φορές, το νούμερο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τόσο στα ρούχα όσο και στα μαγιό. Συχνά επιλέγουμε σχέδια σε μεγαλύτερο μέγεθος με στόχο να νιώθουμε άνετα, αλλά τελικά αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Το swimwear που θα διαλέξετε θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά και να αγκαλιάζει την σιλουέτα σας χωρίς να αφήνει κενά, αλλά ούτε να σας πιέζει. Πολλές φορές θα χρειαστεί να προτιμήσετε ένα διαφορετικό νούμερο ανάμεσα στο bottom up και bottom down item.

 

  1. Go with the flow

Ακόμα ένα ατόπημα είναι ότι δε δίνουμε την απαραίτητη προσοχή ούτε την περίσταση ούτε το μέρος που θα περάσουμε τις διακοπές μας, καθώς πολλές φορές πιστεύουμε ότι ταιριάζουν όλα σε όλα. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, ακριβώς όπως και στα ρούχα. Διαφορετικό σχέδιο θα διαλέξετε να φορέσετε εάν επισκεφθείτε ένα κοσμοπολίτικο νησί και διαφορετικό εάν επιθυμείτε να βιώσετε την απόλυτη ηρεμία και χαλαρότητα σ’ ένα πιο ήσυχο μέρος ή ακόμα και σ’ ένα camping.

 

  1. Αναγνωρίστε το σώμα σας

Ήρθε η στιγμή να αφήσετε για λίγο τις τάσεις στην άκρη και να αναγνωρίσετε το σώμα σας με τα «δυνατά» σημεία αλλά και τις ατέλειές του και καταλάβετε τις ανάγκες του. Αγαπήστε τη σιλουέτα σας όπως και αν είναι αυτή και τονίστε τα μέρη εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Τις τελευταίες σεζόν τα σχέδια πληθαίνουν συνεχώς, κάτι το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε το κατάλληλο χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

 

  1. Τα ολόσωμα μαγιό είναι must

Τα ολόσωμα μαγιό κυριαρχούν τις φετινέ σεζόν και δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή. Τα μοντέρνα τους σχέδια και η ποικιλία στην οποία τα συναντάμε συναγωνίζονται επάξια τα bikinis και πλέον τα ξεπερνάνε. Μην ξεχνάτε ότι τα one piece swimwears χαρίζουν ευελιξία και πρακτικότητα, διότι μπορούν να φορεθούν και ως bodysuit στις βραδινές σας βόλτες -και όχι μόνο.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pixabay

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202415:07

  Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η Tακτική Aνακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της, έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, προχθές το βράδυ Τετάρτη 23

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:47

  «Περιπολίες» με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έφερε φωτεινό φάρο και διακριτικά των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», έκανε ένας 50χρονος, που, όπως προέκυψε, οδηγούσε χωρίς άδεια  οδήγησης. Κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παράβαση του ΚΟΚ και

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:44

  Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τον άντρα βρήκε νεκρό η αδελφή του και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία. Ο 57χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη, σε αγρόκτημα όπου βρισκόταν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ηλικιωμένος πατέρας του.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:36

  Άνδρας που εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής ταμπουρώθηκε σε σπίτι ψυχιάτρου στο Περιστέρι. Ο άνδρας είχε πάρει τα κλειδιά του σπιτιού του ψυχίατρου για να βάψει το σπίτι και έπειτα από τηλεφωνικό διαπληκτισμό που είχαν, κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι και απειλεί

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:32

  Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Παύλου Μελά. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 10 π.μ. με την τέλεση της Δοξολογίας σε Ιερούς Ναούς της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:21

  Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε  ότι την 26η Οκτωβρίου, ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλεως Θεσσαλονίκης, τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά. Η ανακοίνωση αφορά τις επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης: Αμπελοκήπων-Μενεμένης,

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή