Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Διεκόπη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

11/01/202318:10

Διεκόπη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας (VIDEO)

Νέο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας στη δίκη δήλωσε πως θα ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας.

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει ThessNews-DESK

 

Σε διακοπή οδηγήθηκε η πολύωρη απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση του θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας, με τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια να ξαναβάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο νέας αίτησης εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού.

 

Εμπλοκή στη διαδικασία

Νέο αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας στη δίκη δήλωσε πως θα ζητήσει ο Αλέξης Κούγιας, σε περίπτωση που η ίδια δεν απέχει από μόνη της.

Το νέο αίτημα του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο προκάλεσε εμπλοκή στη διαδικασία, έρχεται μετά από τις «κουτσομπολίστικες ερωτήσεις» που έκανε, όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, η ανακρίτρια στην κατηγορουμένη.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της 34χρονης, η ανακρίτρια αναλώθηκε σε ερωτήσεις που δεν αφορούν την υπόθεση, διατυπώνοντας ότι είναι έτοιμος να καταθέσει αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας από τη διαδικασία, σε περίπτωση που αύτη δεν απέχει από μόνη της.

 

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που καταθέσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητά της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους.

Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογραφεί από την κατηγορουμένη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας της μεροληπτικότητά της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση. Η κυρία κατηγορούμενη ήταν άψογη. Ειλικρινής και ανθρώπινη.

Υποχρεώνομαι να κάνω αίτηση εξαίρεσης. Αν μπορούσα για ένδειξης διαμαρτυρίας θα παραιτούμουν της υπεράσπισης. Θα ζητήσω από τον δικηγορικό σύλλογο να διανείμω το υπόμνημα της κατηγορουμένης και την προφορική απολογία της για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Δείτε το βίντεο:

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:48

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202416:47

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή