Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν Βουλγάρες που άρπαζαν πορτοφόλια σε λεωφορεία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

05/08/202109:35

Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν Βουλγάρες που άρπαζαν πορτοφόλια σε λεωφορεία

Στο πλαίσιο περιπολιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων  Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα  Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για περιπτώσεις κλοπής.

Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν Βουλγάρες που άρπαζαν πορτοφόλια σε λεωφορεία

Γράφει 3dsmin@

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων  Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα  Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για κλοπές.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, έπειτα από καταδίωξη, δύο γυναικών 25 και 27 ετών από την Βουλγαρία, οι οποίες, εντός λεωφορείου που κινούταν στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου, αφαίρεσαν από Γαλλίδα επιβάτη πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά της έγγραφα, πιστωτική και τραπεζική κάρτα, αλλά και χρηματικό ποσό.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν πορτοφόλι με έγγραφα άλλης γυναίκας, για το οποίο δηλώθηκε κλοπή σε αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Σερρών. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο συλληφθείσες απασχόλησαν και κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφές αδίκημα.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pixabay

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202413:35

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή