Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Εννέα καλοκαιρινά αρώματα για να μυρίζετε πάντα υπέροχα

ΕΛΛΑΔΑ

04/08/202123:58

Εννέα καλοκαιρινά αρώματα για να μυρίζετε πάντα υπέροχα

Όλοι μας έχουμε αγαπημένα αρώματα που κάποια φοράμε χειμώνα και κάποια καλοκαίρι με το καθένα να μας ξυπνά και μια άλλη αίσθηση

Εννέα καλοκαιρινά αρώματα για να μυρίζετε πάντα υπέροχα

Γράφει ThessNews-DESK

Όλοι μας έχουμε αγαπημένα αρώματα που κάποια φοράμε χειμώνα και κάποια καλοκαίρι με το καθένα να μας ξυπνά και μια άλλη αίσθηση.

Ελαφριές πινελιές και εξελίξεις παλιών κλασικών επιλογών μοιάζουν πλέον να είναι πιο επίκαιρες από ποτέ με τον πιο ζεστό μήνα του χρόνου να έχει ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα.

Για εσάς, λοιπόν, που αναζητάτε αυτή τη διαφορετική αρωματική αύρα που θα σας χαρίσει τις πιο αναπάντεχες συγκινήσεις, οι παρακάτω επιλογές σύμφωνα με το glow.gr, είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν.

 

Pear Inc. Eau De Parfum, Juliette Has A Gun: Αν ακολουθείς πιστά τους κανόνες χάνεις όλη τη διασκέδαση! Το Pear Inc. είναι μια αρωματική δημιουργία που έχει ως βασικό συστατικό το πράσινο αχλάδι, το οποίο αγκαλιάζει τις κρεμώδεις νότες καρδιάς του Musk και σε συνδυασμό με μια μικρή δόση Ambroxan, τονώνει την μοντέρνα του διάθεση. Αυτό το παραδεισένιο άρωμα, αφυπνίζει αισθήσεις χαράς και αισιοδοξίας!

I Want Choo, Jimmy Choo: Ένα ισχυρό ανατολίτικο, λουλουδένιο άρωμα που προσφέρει χαρούμενη αίσθηση, αφήνοντας στο τέλος σαγηνευτική γοητεία. Η αφρώδης, εσπεριδοειδής νότα από χυμό μανταρινιού έρχεται σε αντίθεση με το απαλό βελούδινο ροδάκινο. Η βανίλια και η βενζόη, δίδυμο πλούσιων και έντονων μυρωδιών, εγκλωβίζουν το άρωμα μ’ ένα βαθύ, αλλά χαρούμενο τρόπο, αφήνοντας πίσω ένα έντονο ευωδιαστό μονοπάτι.

Splendida Patchouli Tentation Eau De Parfum, Bvlgari: Ένα άρωμα πειρασμός που αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους πιο πολύτιμους λίθους στη φύση, το πατσουλί, ένα από τα πιο δελεαστικά συστατικά της γυναικείας αρωματοποιίας. Ένα άρωμα chypre, ακαταμάχητα ελκυστικό και χάρη στο μοναδικό συνδυασμό πατσουλί είναι βαθιά αισθησιακό και εξαιρετικά φωτεινό.

Aura Mugler Eau de Parfum Sensuelle, Mugler: Στο κέντρο ενός μαγευτικού κόσμου, το Aura Mugler Sensuelle σας προσκαλεί να επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας φύση και να αποκαλύψετε το σαρκικό αισθησιασμό που έχουμε όλες μέσα μας. Ένα άρωμα που συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών Tiger Iliana και γαρδένιας με λευκό μόσχο.

Baby Dream, Zoniou: Με νότες πούδρας και με μια floral αίσθηση να ξεχειλίζει, αυτό το άρωμα κλείνει μέσα του όλη την απλότητα που έχει να χαρίσει το παιδικό όνειρο. Τα προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα θα σας θυμίσουν μια αγνότητα που έχετε ξεχάσει και θα συνοδεύσουν το κάθε βράδυ σας με μια ανάμνηση.

Wood Sage & Sea Salt Cologne, Jo Malone: Φρέσκος αέρας και μυρωδιά από θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με την ξυλώδη γήινη αίσθηση του φασκόμηλου. Χαρίζοντας απλόχερα τη δική του καλοκαιρινή αύρα, αυτό το άρωμα θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δεν έχετε πάει, με τον πιο ζωντανό τρόπο.

Private Blend Mandarino Di Amalfi Eau De Parfum, Tom Ford: Το Private Blend Mandarino Di Amalfi Eau De Parfum αιχμαλωτίζει την ηρεμία των λευκών βιλών που σηματοδοτούν τους λόφους του Αmalfi. Εσπεριδοειδή με μια έντονη διάθεση και το σούρουπο που έρχεται με μια ζεστή αύρα από νυχτολούλουδα και μέντα.

Love, don’t be shy, Kilian Paris: Άκρως συναρπαστικό που μένει αξέχαστο, το Love, don’t be shy, σε παρακαλεί να πας κοντά του με το που πρωτομυρίζεις το absolute από τρυφερά άνθη πορτοκαλιάς. Η αθωότητα του πρώτου έρωτα κάνει αισθητή την παρουσία της καθώς αναδύεται το ζουμερό αγιόκλημα και το πολυτελές τριαντάφυλλο, που γλυκαίνεται από την ακολουθία γευστικού ζαχαρωτού, ικανοποιώντας την λαχτάρα κάθε νέου έρωτα. Η ζεστή βάση από amber δίνει τον απαραίτητο αισθησιασμό, αφήνοντας υπαινιγμούς για νέες γνωριμίες σύντομα.

Vanilla| 28, Kayali: Μαγνητίσατε τις αισθήσεις με το VANILLA|28, ένα οσφρητικό αριστούργημα από ραφιναρισμένες νότες. Κρεμώδες γιασεμί φλερτάρει με πλούσια βανίλια Μαδαγασκάρης, αποκαλύπτοντας την γλυκιά απαλότητα του βραζιλιάνικου tonka bean. Στην ξυλώδη βάση αυτού του εκπληκτικού αρώματος συναντάμε musk, amber, patchouli και μαύρη ζάχαρη σε απόλυτη ισορροπία.

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pixabay.com

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202415:07

  Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην 3η Tακτική Aνακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 28χρονος που ξυλοκόπησε άγρια την 21 ετών εγκυμονούσα αδελφή του και τον 45χρονο σύντροφό της, έπειτα από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, προχθές το βράδυ Τετάρτη 23

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:47

  «Περιπολίες» με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έφερε φωτεινό φάρο και διακριτικά των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», έκανε ένας 50χρονος, που, όπως προέκυψε, οδηγούσε χωρίς άδεια  οδήγησης. Κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παράβαση του ΚΟΚ και

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:44

  Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τον άντρα βρήκε νεκρό η αδελφή του και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία. Ο 57χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη, σε αγρόκτημα όπου βρισκόταν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ηλικιωμένος πατέρας του.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:36

  Άνδρας που εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής ταμπουρώθηκε σε σπίτι ψυχιάτρου στο Περιστέρι. Ο άνδρας είχε πάρει τα κλειδιά του σπιτιού του ψυχίατρου για να βάψει το σπίτι και έπειτα από τηλεφωνικό διαπληκτισμό που είχαν, κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι και απειλεί

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:32

  Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Παύλου Μελά. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 10 π.μ. με την τέλεση της Δοξολογίας σε Ιερούς Ναούς της Σταυρούπολης, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202414:21

  Το Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε  ότι την 26η Οκτωβρίου, ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλεως Θεσσαλονίκης, τα αρτοποιεία θα παραμείνουν κλειστά. Η ανακοίνωση αφορά τις επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης: Αμπελοκήπων-Μενεμένης,

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή