Επειδή το καλοκαίρι, δεν καθόμαστε και πολύ στο σπίτι για να μαγειρέψουμε παρα ψάχνουμε την εύκολη και πιο γρήγορη λύση για φαγητο, οι άφθονες ολόγλυκες ντομάτες ζητούν αξιοποίηση και ο καγιανας είναι από τους απολαυστικότερους τρόπους για να “πιάσουν τόπο”, ενώ ταυτόχρονα είναι και υγειινός.
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ)
4 μέτριες ώριμες ντομάτες 4 μεγάλα αυγά (σε αυτή τη συνταγή έβαλα 5 γιατί ήταν μικρά τα δικά μου) ελαιόλαδο (περίπου 120 ml) 1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού ζάχαρη (προαιρετικά) 1 κουταλιά του γλυκού πελτέ ντομάτας (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ξερή
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pixabay
Comments are closed.