Αρχική / BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ξεκάθαρα… Spiti bioClean για αποτελεσματικό, άμεσο και οικονομικό καθαρισμό

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

12/01/202310:01

Ξεκάθαρα… Spiti bioClean για αποτελεσματικό, άμεσο και οικονομικό καθαρισμό

Εγγυημένα υψηλής ποιότητας κατ’ οίκον υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών και χαλιών.

Ξεκάθαρα… Spiti bioClean για αποτελεσματικό, άμεσο και οικονομικό καθαρισμό

Γράφει thessnews

 

Πιστοποιημένη με τα πρότυπα διαδικασίας καθαρισμού του Αμερικάνικου Ινστιτούτου IICRC η εταιρεία Spiti bioClean δεν είναι τυχαία η προτίμηση σας εδώ και χρόνια.

Η άμεση ανταπόκριση καλύπτοντας όλο τον νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής , ο επαγγελματισμός, η επι τόπου εξυπηρέτηση στον χώρο σας, η χρήση των καλύτερων οικολογικών καθαριστικών προϊόντων κέρδισαν επάξια την εμπιστοσύνη σας.

 

Καθαρισμός στρώματος

Τα καθαρά κλινοσκεπάσματα μπορεί να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το στρώμα είναι εξίσου καθαρό με τα σεντόνια και το πάπλωμα, αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει.

Ένας επαγγελματικός (βιολογικός) καθαρισμός του στρώματός μας όχι μόνο θα μας απαλλάξει από όλους του μικροοργανισμούς και τις ακαθαρσίες αλλά θα μας βοηθήσει να έχουμε και καλύτερο ύπνο σύμφωνα με τις μελέτες επιστημόνων.

 

 

Οι πιο σοβαροί λόγοι για να σκεφτούμε να κάνουμε συχνά επαγγελματικό καθαρισμό των στρωμάτων μας είναι: τα ακάρεα, τα βακτήρια,οι μύκητες, το νεκρό δέρμα, οι ιοί/μικρόβια και τα ούρα/σωματικά υγρά (ιδρώτας, κ. ά.).

Ο καθαρισμός των στρωμάτων οφείλει να επαναλαμβάνετε τακτικά με το ελάχιστο μία φορά ετησίως. Εκατομμύρια ακάρεα, μύκητες και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται μέσα σε ένα έτος σε αυτό γιατί οι συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και σκόνης του χώρου το επιτρέπουν.

 

 

Ο καθαρισμός των στρωμάτων γίνεται με Στεγνό ή Υγρό καθαρισμό. Στον Στεγνό καθαρισμό μία σκούπα με ισχυρή αναρρόφηση και με φίλτρα συγκρατησης μικροσωματιδίων είναι απαραίτητη. Η Spiti bioClean χρησιμοποιεί επαγγελματική σκούπα ισχυρής αναρρόφησης και ατμού με τρία στάδια φιλτραρίσματος με φίλτρο μικροσωματιδιών, κάδο νερού και φίλτρο HEPA14. Ο ατμός με πίεση ως 5 bar σκοτώνει όλους τους αόρατους μικροοργανισμούς που δεν αποβάλλονται με την αναρρόφηση. Στην συνέχεια ψεκάζεται το στρώμα με απολυμαντικό διάλυμα και αφήνεται να στεγνώσει.

Ο Υγρός καθαρισμός με σκούπα extraction εφαρμόζεται για την απομάκρυνση των λεκέδων με την χρήση των κατάλληλων απορρυπαντικών και ζεστού νερού

Το πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουμε τακτικά το στρώμα απλά πρέπει να σκεφτούμε τα αίτια που προκαλούνται από την ύπαρξη των ακάρεων, μυκητών, βακτηρίων και γενικά μικροβίων: άσθμα, βήχας, δερματίτιδα, καταρροή, φαγούρα, δύσπνοια, κ.α.

 

 

Καθαρισμός καναπέ

Το σαλόνι είναι ο πιο πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού μας με αποτέλεσμα το ύφασμα να λερώνεται και να χρειάζεται βαθύ καθάρισμα για να απομακρυνθούν οι ακαθαρσίες, λεκέδες και οι μυρωδιές τους.

Ο βαθύς υγρός καθαρισμός βοηθάει στην αναζωογόνηση και συντήρηση του υφάσματος για να τον απολαμβάνουμε για αρκετό καιρό ακόμα!

 

 

Ο Υγρός Βιολογικός καθαρισμός ενός καναπέ περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

  • Ξηρή Αναρρόφηση για να απομακρυνθούν σκόνες, ψίχουλα και ξηρά μικροσωματίδια
  • Προ-ψεκασμός του υφάσματος με τα κατάλληλα ξελεκιαστικά απορρυπαντικά προϊόντα για να καταπολεμηθούν μέχρι και οι πιο επίπονοι λεκέδες που είναι οπτικά ορατοί όπως ούρα, μελάνια, λάδι, καφές, λεκέδες από φαγητά και αναψυκτικά και άλλα.
  • Χρήση επαγγελματικής σκούπας Αναρρόφησης – Ψεκασμού (extraction) που αποβάλλει όλες τις ακαθαρσίες και την υγρασία αφήνοντας το ύφασμα καθαρό!

 

 

Τα απορρυπαντικά προϊόντα που χρησιμοποιεί η Spiti bioClean είναι ασφαλή για όλες τις ίνες υφάσματος χωρίς να υπάρχει κίνδυνος ξεθωριάσματος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο
Site
Facebook

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

24.10.202416:36

Την άρση της προστασίας των μαρτύρων στην υπόθεση Novartis αποφάσισε η Οικονομική Εισαγγελία, έπειτα από αιτήσεις των πολιτικών προσώπων, τα ονόματα των οποίων είχαν εμπλακεί στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από εισηγήσεις των αρμόδιων εισαγγελέων που εξέτασαν την υπόθεση,

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

24.10.202416:17

Αύξηση κατά 11,4 δισεκατομμύρια ευρώ ή 8,1% (από 140,3 δισ. ευρώ σε 151,7 δισ. ευρώ) σημείωσε πέρυσι, σε σύγκριση με το 2022, το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που εξυπηρετούν νοικοκυριά. Παράλληλα, η τελική καταναλωτική δαπάνη

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

24.10.202413:03

  Έγινε σήμερα η μηνιαία κλήρωση της φορολοταρίας από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).   Η κλήρωση της ΑΑΔΕ πραγματοποιήθηκε για τις συναλλαγές που έγιναν τον Αύγουστο του 2024. Σημειώνεται πως ένας από τους τυχερούς λαχνούς της φορολοταρίας κερδίζει

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

23.10.202416:56

Στο 163,6% του ΑΕΠ ανήλθε το χρέος στην Ελλάδα το β’ τρίμηνο του 2024, από 165,4% στο α’ τρίμηνο και 172,5% στο β’ τρίμηνο του 2023. Στην ευρωζώνη το χρέος έφτασε στο 88,1%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Το

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

23.10.202416:40

  Από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου θα υπάρχει η δυνατότητα για εργοδότες και οφειλέτες να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους μέσω IRIS και Online ΔΙΑΣ, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο e-ΕΦΚΑ. Ειδικότερα, προχωρά σε αναβάθμιση των υπηρεσιών του, παρέχοντας νέες

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

23.10.202411:04

Συντάξεις και λειτουργία των τραπεζών επηρεάζει η αργία της 28ης Οκτωβρίου. Η 28η Οκτωβρίου «πέφτει» φέτος Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως το τριήμερο οι τράπεζες κατεβάζουν… ρολά. Έτσι η οι τραπεζικοί υπάλληλοι αναμένεται να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους στις 29

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

24.10.202417:24

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:48

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202416:47

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:39

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:36

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:34

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

24.10.202416:30

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή