Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» τρεις διακινητές παράτυπων μεταναστών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03/08/202109:45

Θεσσαλονίκη: Στη «φάκα» τρεις διακινητές παράτυπων μεταναστών

Τρεις διακινητές παράτυπων μεταναστών συνέλαβαν αστυνομικοί χθες στην Θεσσαλονίκη. Τα άτομα ενέχονται σε δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Intime
Φωτ. Intime

Γράφει 3dsmin@

Τρεις διακινητές παράτυπων μεταναστών συνέλαβαν αστυνομικοί χθες στην Θεσσαλονίκη. Τα άτομα ενέχονται σε δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό (ύψος Κερδυλλίων), ωστόσο ο οδηγός του οχήματος προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Μετά από σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 22χρονος Ιρακινός οδηγός του, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου βρέθηκαν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

 

Κατά την δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας συνέλαβαν λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Κερδυλλίων-Ασπροβάλτας δύο αλλοδαπούς από το Ιράν ηλικίας 35 και 42 ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε σε όχημα με οδηγό τον 42χρονο και συνοδηγό τον 35χρονο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος συνελήφθη παρά την προσπάθεια του να διαφύγει πεζός και τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202409:10

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή