Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Yπηρεσίες αισθητικής για πρόσωπο και σώμα οικονομικά από την GoodDeals!

ΕΛΛΑΔΑ

08/12/202212:18

Yπηρεσίες αισθητικής για πρόσωπο και σώμα οικονομικά από την GoodDeals!

Yπηρεσίες αισθητικής για πρόσωπο και σώμα οικονομικά από την GoodDeals!

Γράφει ThessNews-DESK

 

To V Beauty Spa είναι ένας φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας περιποίηση στις πιο οικονομικές τιμές.

Απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες αισθητικής για το σώμα και το πρόσωπο επωφελούμενοι της προσφοράς που σας κάνει η GoodDeals.

 

 

Μασάζ

Το μασάζ προσφέρει χαλάρωση, βελτιώνει τη λειτουργικότητα των αρθρώσεων, μειώνει τη δυσκαμψία των μυών. Επιπλέον, βοηθά στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους και στη μείωση του στρες.

Η αποτελεσματικότητα του μασάζ οφείλεται στο γεγονός ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες. Αυτό επιτρέπει την αποβολή από τους μύες των άχρηστων ουσιών (προϊόντα μεταβολισμού) που συσσωρεύονται όταν οι μύες εργάζονται ή όταν υποβάλλονται σε υπερβολική εργασία ή ένταση.

 

Προμηθευτείτε την έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

Ταυτόχρονα με τον καθαρισμό από τις «άχρηστες ουσίες», το μασάζ των μυών επιτρέπει την απορρόφηση περισσότερων θρεπτικών ουσιών, μέσω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος.

Μασάζ αρωματοθεραπείας, μασάζ σοκολατοθεραπείας, λεμφικό μασάζ, antistress – relax μασάζ ό,τι και να διαλέξετε, θ’ απαλλαγείτε από τις φυσικές και νευρικές εντάσεις και θ’ αναζωογονηθείτε.

 

 

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της V Beauty Spa για έναν ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου με εφαρμογή peeling, μασάζ προσώπου, εφαρμογή αναπλαστικού ορού, ενυδατικής & αντηλιακής κρέμας.

Προμηθευτείτε την έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

 

Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Ολοκληρωμένο μανικιούρ και πεντικιούρ με απλή ή ημιμόνιμη βαφή διάρκειας 3 εβδομάδων. Στο V Beauty Spa θα σας προσφέρουν υγρή περιποίηση φυσικών νυχιών και χεριών, καθαρισμό από πετσάκια και επωνύχια, λιμάρισμα, σχηματισμό και τέλος βαφή των νυχιών στο χρώμα της αρεσκείας σας. Στην προσφοράς συμπεριλαμβάνεται και το Γαλλικό που είναι πάντα σικ, πάντα στη μόδα και πάντα μια ασφαλής επιλογή.

 

Προμηθευτείτε την έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

 

 

Αποτρίχωση

Απαλλαγείτε από την ενοχλητκή τριχοφυϊα σε πρόσωπο και σώμα. Στη V Beauty Spa η αποτρίχωση με κερί γίνεται παιχνιδάκι. Συνεδρία αποτρίχωσης με κερί σε full πόδια, full μπικίνι full χέρια.

 

Προμηθευτείτε την έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202413:26

  Αναφερόμενος στις τροποποιήσεις 10 λεωφορειακών γραμμών και την δημιουργία μίας νέας ο Υπουργός ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για θέσφατο, όπως είπε. Θα χρειαστούν σίγουρα προσθήκες και τροποποιήσεις…θα δούμε την χρήση..σε ένα εξάμηνο θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα, υπογράμμισε.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202413:16

  Γι αυτό φτιάξαμε το μετρό για να κάνουμε συνδυαστική χρήση των μέσων, τόνισε αναφερόμενος στο νέο συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης μετά την έναρξη λειτουργίας του μετρό. Όπως είπε οι νέοι συγκοινωνιακοί χάρτες θα έχουν ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2025.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202412:54

  Πού κυμαίνονται οι τιμές στο «τυλιχτό» σύμφωνα αναρωτήθηκε η Pricefox και έκανε έρευνα! Η πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών αυτοκινήτου, διεύρυνε το ενδιαφέρον της και έκανε σύγκριση στις τιμές στο σουβλάκι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.   Οι έρευνα αφορά τις

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202411:54

  « Σε μια εποχή που δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην πρόληψη, η συνέχιση αυτού του προγράμματος και για άλλες ασθένειες έχει μεγάλη σημασία. Και εδώ να πούμε ότι το τεστ αυτό για εντοπισμό συμπτωμάτων, που μπορεί να δείχνουν ότι

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202411:51

  Ολιγόλεπτος αποκλεισμός κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, και στα δύο ρεύματα του Περιφερειακού μεταξύ του Κόμβου Κ6 Μετεώρων και του Κόμβου Κ7 Επταπυργίου.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202411:44

  Σε ημικωματώδη κατάσταση από αλκοόλ εντοπίστηκε μια 13χρονη από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια περιπολίας, στο προαύλιο εκκλησίας στα Χανιά χθες το απόγεμα. Σύμφωνα με το cretapost οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η νεαρή μαθήτρια είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή