Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος 3-0: Κυριαρχικό ποδόσφαιρο και τρίτη σερί νίκη

AUTO MOTOSPORTS

13/11/202223:35

ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος 3-0: Κυριαρχικό ποδόσφαιρο και τρίτη σερί νίκη

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ιntime
Φωτ. Ιntime

Γράφει ThessNews-DESK

Ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ κυριάρχησε, σκόραρε και πάλι από νωρίς, ξεπέρασε επιβλητικά το εμπόδιο του Βόλου στην Τούμπα και έφτασε χωρίς πρόβλημα τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έπιασε παράλληλα τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

 

Ο ΠΑΟΚ έχοντας την αυτοπεποίθηση από τις δύο προηγούμενες του νίκες, μπήκε στο ματς με στόχο να σκοράρει και πάλι νωρίς.

Οι παίχτες του Λουτσέσκου πίεσαν ψηλά και δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό, με τον Καντουρί να γυρίζει από κοντά και τον Κότνικ να λέει όχι.

Στο 7ο λεπτό ο Φελίπε Σοάρες θα δώσει το προβάδισμα στον Δικέφαλο, με τον Πορτογάλο να κλέβει την μπάλα από τον Μπαριέντος και με όμορφο σουτ να κάνει το 1-0. Όμως μετά από έλεγχο στο VAR, ο Γκάμαρης θα ακυρώσει το γκολ για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν για πρώτη φορά επικίνδυνοι στο 13′, με τον Ματίγια να κάνει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και τον Κοτάρσκι να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 27ο λεπτό ο Κωνσταντέλιας βρήκε εξαιρετικά τον Αουγκούστο, ο Κότνικ τον ανέτρεψε εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ολιβέιρα θα ευστοχήσει λίγο αργότερα απο το σημείο του πέναλτι γράφοντας έτσι το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, στο 30′, ο Ζίβκοβιτς θα διπλασιάσει το προβάδισμα των γηπεδούχων, με ένα πραγματικά εντυπωσιακό γυριστό βολέ να μην αφήνει ελπίδες στον τερματοφύλακα του Βόλου και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 44ο λεπτό, ο διαιτητής, μετά από επικοινωνία με το VAR και έλεγχο της φάσης από τον ίδιο, θα δώσει πέναλτι στον Βόλο για χέρι του Κουλιεράκη σε κεφαλιά του Οζέγκοβιτς. Ο Μπαριέντος θα αναλάβει την εκτέλεση, αλλά θα στείλει την μπάλα πάνω από την εστία, σπαταλώντας έτσι μια χρυσή ευκαιρία για την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ δεν έριξε τον ρυθμό του μετά την ανάπαυλα και στο 49′ απείλησε εκ νέου, με ένα καλό σουτ του Αουγκούστο να καταλήγει σε κόρνερ, ενώ στο 51′ ένα ακόμα βολέ του Ζίβκοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 61′ ο Γκάμαρης θα συμβουλευτεί και πάλι το VAR και θα δώσει νέο πέναλτι στον ΠΑΟΚ, με τον Αουγκούστο να αναλαμβάνει αυτή τη φορά την ευθύνη και να εκτελεί υποδειγματικά για το 3-0.

Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Παρά τις προσπάθειες του Βόλου να ξαναμπεί στο ματς, οι παίχτες του Λουτσέσκου παρέμειναν συγκεντρωμένοι, ήταν προσεκτικοί και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους 3-0 μέχρι το τέλος.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τις τρεις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, ενώ έπιασε παράλληλα τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην διακοπή με 25 βαθμούς, 12 πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες (73′ Σβαμπ), Αουγκούστο (84′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84′ Κουαλιάτα), Ελ Καντουρί (73′ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (73′ Μπράντον Τόμας).

Βόλος: Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87′ Λυμπεράκης), Μεταξάς, Μπαριέντος (66′ Μπατόκιο), Ματίγια, Φερνάντες (66′ Νοκιέρ), Ντέλετιτς (78′ Βίκτορ Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (66′ Κούτσιας).

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή