Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / H Θεσσαλονίκη στα κόκκινα λονδρέζικα λεωφορεία, η Ελλάδα στην World travel market του Λονδίνου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/11/202216:26

H Θεσσαλονίκη στα κόκκινα λονδρέζικα λεωφορεία, η Ελλάδα στην World travel market του Λονδίνου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«All you want is Greece» – Με σύνθημα που δεν αφήνει πολλές επιλογές Θεσσαλονίκη και Κεντρική Μακεδονία πρωταγωνιστούν στη βρετανική πρωτεύουσα.

H Θεσσαλονίκη στα κόκκινα λονδρέζικα λεωφορεία, η Ελλάδα στην World travel market του Λονδίνου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γράφει 3dsmin@

Η Θεσσαλονίκη αυτό τον Νοέμβριο κάνει στάση στο Λονδίνο αφού υλοποιώντας τη διαφημιστική καμπάνια του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) 30 κόκκινα λεωφορεία της βρετανικής πρωτεύουσας κυκλοφορούν με τη Θεσσαλονίκη πάνω τους.

 

Τα λεωφορεία θα διέρχονται ως τις 21 Νοεμβρίου από κεντρικούς δρόμους του Λονδίνου όπως: Oxford Circus, Piccadilly Circus, Liverpool Street Station, Bank Station, Kensington High Street, Knightsbridge Station, Hyde Park Corner, Buckingham Palace Road, Westminster Bridge, London Bridge, St Pauls και πολλές άλλες περιοχές στο κέντρο του Λονδίνου.

 

 

Την διαφημιστική καμπάνια έχει αναλάβει η εταιρία Paramount A.E.που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη με γραφεία στο Λονδίνο.

 

Την ίδια ώρα, το περίπτερο της Ελλάδας στην World travel market του Λονδίνου που συγκέντρωσε 3000 εκθέτες από 70 χώρες δεσπόζει και μαγνητίζει τα βλέμματα.

 

 

Τα περίτεχνα digital panels από διάφορες περιοχές της χώρας αποτελούν το επίκεντρο των επισκεπτών ενώ μόνο θετικά σχόλια συγκεντρώνει το χαρακτηριστικό μήνυμα «All you want is Greece» που είναι ευδιάκριτο από κάθε γωνία της έκθεσης.

 

 

 

Δυναμική είναι η παρουσία της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας όπως η Χαλκιδική, η Θάσος και η Σκιάθος.

 

Σημειώνεται ότι από την πρώτη κιόλας μέρα της Έκθεσης το περίπτερο της Ελλάδας προσέλκυσε τους περισσότερους επισκέπτες.

 

Την Θεσσαλονίκη εκπροσώπησαν η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη οι οποίες βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο. Βασικός επικοινωνιακός στόχος τους είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης αλλά κα γενικότερα της Ελλάδας σε κορυφαίο, ελκυστικό, πολυνησιακό τουριστικό προορισμό, με πολυποίκιλη ενδοχώρα, που προσφέρει ασφάλεια, οικειότητα, ποιοτικές υπηρεσίες και ευζωία, αυθεντικές και εξατομικευμένες εμπειρίες θεματικού τουρισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Για τη Θεσσαλονίκη στα κόκκινα λεωφορεία μίλησε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου:
«Το Λονδίνο πέρα από τους Άγγλους, που είναι μια πάρα πολύ σοβαρή και σημαντική σε πληθυσμό και ποιότητα αγορά τουριστών για την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, έχει πάρα πολλούς διερχόμενους πολίτες. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ένα κέντρο διερχομένων πολιτών από όλον τον κόσμο και στοχεύουμε και σε αυτούς. Κάθε προσπάθεια έχει ένα στόχο, την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της πόλης μας που εμείς γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι».

 

 

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη επίσης από το Λονδίνο συμπλήρωσε:
«Ο ΟΤΘ σε συνέχεια της δράσης που κάναμε τον Ιούνιο στο πλαίσιο του National Geographic Food Festival παρουσιάσαμε την Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα γαστρονομίας. Συνεχίζουμε την προβολή της πόλης μας πάνω στα Κόκκινα Λεωφορεία, έτσι ώστε όλοι οι Άγγλοι αλλά και οι επισκέπτες του Λονδίνου, γιατί είναι μια μητρόπολη οπού υποδέχεται πάρα πολύ κόσμο, να έρθουν να δουν και να καταλάβουν πόσο όμορφη είναι η πόλη μας».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

28.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή