Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2: Μαγικό διπλό στο Φάληρο

AUTO MOTOSPORTS

17/10/202222:26

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2: Μαγικό διπλό στο Φάληρο

Θρίαμβος για τον ΠΑΟΚ ο οποίος άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού και πήρε μια τεράστια νίκη.

intime
Φωτ. intime

Γράφει ThessNews-DESK

Στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Superleague, ο καλά οργανωμένος ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού και έφυγε από το κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. 

 

Το ματς:

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και απείλησε πρώτος, με ένα σουτ του Ελ Καντουρί να καταλήγει σε κόρνερ στο 1ο μόλις λεπτό. Ο Δικέφαλος δεν έριξε τον ρυθμό του και έπειτα από ένα ακόμη καλοχτυπημένο κόρνερ του Τσαούση στο 8ο λεπτό, πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου. 

Οι γηπεδούχοι θέλοντας να απαντήσουν άμεσα, αύξησαν την πίεση και ανέβασαν τις γραμμές τους. Ένα σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 15′ πέρασε απελπιστικά άουτ, ενώ δύο κεφαλιές του Παπασταθόπουλου στο 18ο και το 24ο λεπτό δεν ανησύχησαν τον Κοτάρσκι. 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να κινείται γύρω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και στο 37ο λεπτό ύστερα από μια καταπληκτική σέντρα του Ρεάμπτσιουκ, ο Χάμες Ροντρίγκες πήδηξε πιο ψηλά από όλους και ισοφάρισε για τους ερυθρόλευκος, σκοράροντας παράλληλα το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Οι πειραιώτες έχοντας το μομέντουμ και την ψυχολογία με το μέρους τους έψαξαν την γρήγορη ανατροπή, όμως η άμυνα του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον κάθε κίνδυνο, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Στο β’ μέρος, παρά την αρχική πίεση του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ θα ξαναπάρει το προβάδισμα με ένα πανέμορφο σουτ του Νάρεϊ στο 56′, παγώνοντας το Καραϊσκάκης. 

Στο 62ο λεπτό ο διαιτητής Τρεϊμάνις θα δήξει την άσπρη βούλα, έχοντας δει σπρώξιμο του Μπα στον Ολιβέιρα. Ύστερα όμως από παρέμβαση του VAR και τον έλεγχο της φάσης από τον ίδιο στο μόνιτορ, θα πάρει την απόφαση του πίσω, προκαλώντας έντονές διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. 

Η επόμενη μεγάλη φάση της αναμέτρησης θα έρθει στο 78′ με τον Μπακαμπού να αστοχεί από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά. 

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς άνοιξε για τα καλά, με τον Ολυμπιακό να κυνηγάει το γκολ της ισοφάρισης και τον ΠΑΟΚ να απειλεί με αντεπιθέσεις. 

Στο 88ο λεπτό Ο Ελ Αραμπί δεν θα καταφέρει να σκοράρει σε κενή εστία, με τον ΠΑΟΚ να αντέχει και να διατηρεί το υπέρ του σκορ έως το τέλος. 

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Μπα (84′ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (66′ Μασούρας), Χουάνγκ Ίνμπομ, Χάμες Ροντρίγκες (71′ Βαλμπουενά), Γκάρι Ροντρίγκες (71′ Αραμπί), Μπακαμπού. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (70′ Σάστρε), Ντάντας (90′ Σβαμπ), Κούρτιτς (56′ Σάστρε), Αουγκούστο (85′ Σοάρες), Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα. 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή