Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Νέος πρόεδρος του Σωματείου «Ομόνοια» ο Κ. Καρυπίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

27/07/202122:45

Νέος πρόεδρος του Σωματείου «Ομόνοια» ο Κ. Καρυπίδης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου, ο  Κώστας Καρυπίδης θα διευθύνει από εδώ και πέρα το Σωματείο Παραγωγών Επαγγελματιών Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Ομόνοια».

Νέος πρόεδρος του Σωματείου «Ομόνοια» ο Κ. Καρυπίδης

Γράφει ThessNews-DESK

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου, ο  Κώστας Καρυπίδης θα διευθύνει από εδώ και πέρα το Σωματείο Παραγωγών Επαγγελματιών Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Ομόνοια».

Ο νέος πρόεδρος διαδέχεται τον Λάζαρο Παυλίδη, ο οποίος από 20 χρόνια πορείας αποφάσισε να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Ο ίδιος δήλωσε:

«Δυστυχώς η διαδρομή αυτή έφτασε στο τέλος της. Μετά από περίπου είκοσι χρόνια στην προεδρία του σωματείου ομόνοια ήρθε να ώρα να παραδώσω. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα με τον καλύτερο τρόπο. Υπήρξαν λάθη και παραλείψεις, όμως τίποτα από αυτά δεν ήταν εσκεμμένο και ούτε υπήρχε πρόθεση να αδικηθεί κάποιος. Πιστεύω όμως, ότι παραδίδω, ένα σωματείο ισχυρότερο από κάθε άποψη και σε σχέση με αυτό που παρέλαβα. Ευχή μου ο νέος πρόεδρος μαζί με το διοικητικό συμβούλιο να το κάνουν ακόμη πιο ισχυρό. Προσωπικά θα είμαι δίπλα τους για να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μας ήταν και αυτό το καταφέραμε να φέρουμε ομόνοια στην ομόνοια. Είμαι σίγουρος πως θα διαφυλάξουν αυτή την περιουσία ο νέος πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο».

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος Κώστας Καρυπίδης δήλωσε για την νέα του θέση:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα μέλη του Σωματείου Ομόνοια για την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω στα μέλη του Δ.Σ. που με επέλεξαν για πρόεδρο.  Από την πλευρά μου, τους υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή και ξεκινάμε όλοι μαζί, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή δουλειά.  Βασικός μου στόχος είναι να χτίσω μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ εμού και όλων των συναδέλφων παραγωγών και επαγγελματιών και υπόσχομαι να είμαι δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα προκύψει. Νιώθω έτοιμος για να συστρατευτούμε όλοι μαζί στην κοινή προσπάθεια για το καλό του κλάδου μας. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202419:36

              Είναι φορές που στην κυριολεξία δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον Όλυμπο. Όποια διαδρομή και να ακολουθήσεις, σίγουρα θα γεμίσεις την ψυχή σου με αξέχαστες εικόνες, όμορφες μυρωδιές και υπέροχα χρώματα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή