Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Εγκαινιάστηκε λεωφορείο με τη μορφή του Άλκη Καμπανού που θα μεταφέρει αυτιστικά παιδιά (ΦΩΤΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

09/10/202220:50

Εγκαινιάστηκε λεωφορείο με τη μορφή του Άλκη Καμπανού που θα μεταφέρει αυτιστικά παιδιά (ΦΩΤΟ)

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ πλαισιώθηκε μουσικά από την χορωδία Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ», υπό την διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου και τη σχολική χορωδία Βέροιας

Εγκαινιάστηκε λεωφορείο με τη μορφή του Άλκη Καμπανού που θα μεταφέρει αυτιστικά παιδιά (ΦΩΤΟ)

Γράφει ThessNews-DESK

Το καινούριο λεωφορείο του Συλλόγου Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (ΜΑμΑ) Βέροιας, εγκαινιάστηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου – Ειδικού Σχολείου, οπου στεγάζεται το ΚΔΑΠ ΑμεΑ του ΜΑμΑ.

 

Σύμφωνα με το veriotis.gr το λεωφορείο του ΜΑμΑ είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, του 19χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας πριν από λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα χρήματα για την αγορά του συγκεντρώθηκαν από την καμπάνια «Πάμε βόλτα τα όνειρά μας με τον Άλκη», που ξεκίνησε με πρωτοβουλία της μητέρας του, Μελίνας Κακουλίδου.

Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε με αγάπη από πολλούς και πολύ σύντομα ο ΜΑμΑ απέκτησε το βανάκι, για τις μετακινήσεις των παιδιών του.

Έτσι από σήμερα, επίσημα πλέον, με το σύνθημα «Πάμε βόλτα τα όνειρά μας με τον Άλκη» το βανάκι του ΜΑμΑ είναι έτοιμο για να μεταφέρει τα παιδιά.

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ πλαισιώθηκε μουσικά από την χορωδία Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ», υπό την διεύθυνση της Ελένης Αναγνώστου και τη σχολική χορωδία Βέροιας.

 

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Παντελεήμων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η ψυχολόγος και εθελόντρια επιστημονική υπεύθυνη του Συλλόγου Ειρήνη Αναγνώστου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Γεωργιάδου – Στεφανάκη, η αντιπρόεδρος Εύη Ακρίβου και η μητέρα του Άλκη, Μελίνα Κακουλίδου.

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή