Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Ν. Σμύρνη: Καταπέλτης οι κατηγορίες για τον 22χρονο – Ποινική δίωξη για δυο απόπειρες βιασμού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23/07/202113:22

Ν. Σμύρνη: Καταπέλτης οι κατηγορίες για τον 22χρονο – Ποινική δίωξη για δυο απόπειρες βιασμού

Δύο οι απόπειρες βιασμού σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ν. Σμύρνη: Καταπέλτης οι κατηγορίες για τον 22χρονο – Ποινική δίωξη για δυο απόπειρες βιασμού

Γράφει ThessNews-DESK

Καταπέλτης οι κατηγορίες για τον 22χρονο νεαρό από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε κατηγορηθεί για τη σεξουαλική παρενόχληση μιας 25χρονης κοπέλας στην εν λόγω περιοχή. Δύο οι απόπειρες βιασμού σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Ειδικότερα, σε βάρος του νεαρού, σύμφωνα με το protothema.gr που ήδη κατηγορείται για πλημμέλημα μετά την παρενόχληση της 25χρονης καθώς και άλλων τριών γυναικών και αναμένει τη δίκη του από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο, η εισαγγελία απήγγειλε και νέες βαρύτατες κατηγορίες που αυτή τη φορά είναι σε βαθμό κακουργήματος.

 

Καταγγελία για παρενόχληση στην Νέα Σμύρνη

Έπειτα από προκαταρκτική έρευνα που διενεργήθηκε ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 22χρονο για δυο απόπειρες βιασμού (κακουργήματα), οι οποίες σχετίζονται με δυο επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες που ο νεαρός φέρεται να διέπραξε. Ακόμη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, (πλημμέλημα) που αφορά σε σεξουαλικές επιθέσεις κατά ακόμη δυο γυναικών.

Oι δυο απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν η πρώτη στις 6 Αυγούστου του 2020 και η άλλη στις 3 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Θύματα των επιθέσεων αυτών που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, είναι δυο γυναίκας, ηλικίας 28 και 19 ετών. Και οι δυο κοπέλες είχαν προχωρήσει τότε σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών και οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών. Τελικά η προσωποποίηση έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η σεξουαλική επίθεση που στοιχειοθέτησε το συγκεκριμένα αδίκημα τελέστηκε, κατά πληροφορίες, από τον κατηγορούμενο σε βάρος μιας γυναίκας 28 ετών. Το αδίκημα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας έλαβε χώρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες του θύματος το Σεπτέμβριο του 2020, στη Νέα Σμύρνη.

Η  δράση του 22χρονου σε βάρος νεαρών γυναικών άρχισε να διερευνάται από την εισαγγελία μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η 25χρονη κοπέλα, που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον νεαρό, τον περασμένο Μάιο στη Νέα Σμύρνη. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας έδειχνε τον κατηγορούμενο να ακολουθεί τη νεαρή γυναίκα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας κρατώντας το μόριο του άλλες πέντε γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες εις βάρος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22χρονος κλήθηκε για παροχή εξηγήσεων από την εισαγγελία και με το σχετικό υπόμνημα που κατέθεσε φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες αμφισβητώντας τις εις βάρος του καταγγελίες από τα θύματα.

Όπως φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος οι περιγραφές των γυναικών για το δράστη που τους επιτέθηκε δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε. Τέλος, κατηγορούμενος φέρεται να κάνει αναφορά στο υπόμνημά του σε κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα, καστανόξανθου, ο οποίος ήταν μάλλον αλλοδαπός.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση σε μία 22χρονη στις 6 Μαΐου:

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

26.10.202410:32

Η γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες στην Βαλένθια συνεχίζεται, με τους Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στη μάχη με το χρόνο στις εκάστοτε κατηγορίες. Στην τρίτη διοργάνωση των FIA Motorsport Games λαμβάνουν μέρος συνολικά 9 αθλητές από τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

thess

Επικαιρότητα

AUTO MOTOSPORTS

26.10.202410:18

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή