Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Κούρεμα – styling για άνδρες και γυναίκες με έκπτωση GoodDeals!

ΕΛΛΑΔΑ

22/07/202212:47

Κούρεμα – styling για άνδρες και γυναίκες με έκπτωση GoodDeals!

«Η φροντίδα της εμφάνισής σας θα αλλάξει και την ψυχολογία σας» διατείνονται οι άρτια καταρτισμένοι επαγγελματίες του Top Hair!

Κούρεμα – styling για άνδρες και γυναίκες με έκπτωση GoodDeals!

Γράφει ThessNews-DESK

Στόχος του «TopHair» η ικανοποίησή σας!

 

Σ’ αυτόν τον μικρό ναό ομορφιάς στην Δελφών, θα βρείτε το ιδανικό λουκ για τη προσωπικότητά σας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες του Top Hair προσανατολίζονται βάσει των επιθυμιών σας, καθώς και της δομής και του τύπου των μαλλιών σας.

 

 

Στο «TopHair» σας περιμένει μια ομάδα, η οποία είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες.

 

 

Μοντέρνα, κλασσικά, πρωτοποριακά κουρέματα για άνδρες γυναίκες και παιδιά αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 

Ανδρικό κούρεμα με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ!

 

Χτενίσματα καθημερινά ή επίσημα. Μοντέρνα ή κλασικά, περίτεχνα ή δωρικά στο Top Hair κάνουν μικρά καλλιτεχνήματα στο κεφάλι σας.

Θεραπεύουν επιπλέον την ψαλίδας με το θερμοψάλιδο Jaguar, ένα ειδικό ψαλίδι που δεν κουρεύει απλά τα μαλλιά, αλλά καθώς κόβει καίει την άκρη της τρίχας.

 

 

Ποια είναι η λογική αυτής της ειδικής πατέντας; Αν δούμε μια τρίχα στο μικροσκόπιο θα διαπιστώσουμε ότι μοιάζει σαν σωλήνας, και μάλιστα η τρίχα στο εσωτερικό της έχει υγρασία και θρεπτικά συστατικά. Μια νέα τρίχα μόλις βγει από την ρίζα, έχει στρογγυλοποιημένη κλειστή άκρη. Αν κόψουμε μια τρίχα με ένα κοινό ψαλίδι, ουσιαστικά ανοίγουμε τον «σωλήνα» της τρίχας!

 

Θεραπεία ψαλίδας – εξειδικευμένο κούρεμα + χτένισμα + λούσιμο με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ!

 

Βαφή ολική και ανταύγειες  ή οι τελευταίες τάσεις των Ombré – Sombré – Balayage με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και μια τεράστια παλέτα αποχρώσεων.

 

 

Οι εξειδικευμένες θεραπείες ενυδάτωσης και  επανόρθωσης και με τη χρήση πιστοποιημένων και ακίνδυνων προϊόντων είναι κανόνας στην Top Hair. Ζητήστε τη νέα θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης της L’Oreal Professionnel με το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100 και αναδομήστε τα μαλλιά σας.

Είναι ηπρώτη τεχνολογία που έχει την ικανότητα να κλειδώνει τα μόρια στο εσωτερικό της τρίχας με μεγάλη διάρκεια, κάτι που δεν είχε επιτευχθεί ποτέ μέχρι σήμερα, μια αποκλειστικότητα και ένας καρπός 15 ετών έρευνας από την L’Oréal.

 

Ολική βαφή  + θεραπεία αναδόμησης και λάμψης  + λούσιμο + χτένισμα με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ!

 

Τι πιο καλοκαιρινό από κυματιστά μαλλιά; Η άριστη σε ποιότητα φόρμουλα της περμανάντ διατηρεί τη φυσική υδατική ισορροπία της τρίχας για υγιείς, πανέμορφες και καλοσχηματισμένες μπούκλες ή κυματισμούς.

 

Περμανάντ με τη  μέθοδο Perm Curls ή Beach Wave με πρωτεΐνες μεταξιού + λούσιμο + φορμάρισμα με έκπτωση GoodDeals πατώντας εδώ!

 

Η φόρμουλα ψυχρής περμανάντ SERI from FARCOM PROFESSIONAL περιέχει καλλυντικές για τα μαλλιά ουσίες, όπως πρωτεΐνες και σιλικόνη.

 

 

Αφήστε τον επαγγελματία κομμωτή να δημιουργήσει αισθησιακά κυματιστά μαλλιά που διαρκούν μέχρι και 3 μήνες.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202422:15

  Η ανάρτηση του “Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων…” Καλησπέρα φίλοι μου! ☑️Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων.Για παράδειγμα οι δύο προηγούμενοι μήνες (Σεπ-Οκτ ) κύλησαν με περίπου

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202421:03

  Στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα είναι ανοικτή για να την επισκεφτεί το κοινό.   Οι ώρες

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202419:44

  Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΕΛΑΣ, ότι κατά τη διάρκεια στάσης που έκανε, στο Νεοχώρι του Δήμου Σουλίου, διαπίστωσε την παραβίαση της σφραγίδας του φορτίου που μετέφερε με τελικό προορισμό την Ιταλία. Στη συνέχεια, ο ίδιος

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202419:00

  Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών τιμά την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Γερμανούς κατακτητές, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, στις 11 π.μ., με εκδήλωση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στις Συκιές με πρωταγωνιστές τους μαθητές. Μετά την παρέλαση της 28ης

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202418:53

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε στη σύλληψη ενός αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο για

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202418:38

27 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε 24 ώρες στην Ελλάδα. Οι 21 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έξι. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή