Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Η εξομολόγηση ενός «Υοutuber» – Στην ThessNews o Mr Ampa (video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

20/11/201620:56

Η εξομολόγηση ενός «Υοutuber» – Στην ThessNews o Mr Ampa (video)

Η εξομολόγηση ενός «Υοutuber» – Στην ThessNews o Mr Ampa (video)

Γράφει ThessNews-DESK

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΗΣ || gavrisa@hotmail.gr

«Α Υοutuber’s Confession».  Η εξομολόγηση ενος Υοutuber κάθε Σάββατο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm,  16.00-18.00

Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί  ιδιαίτερα από τα «mainstream media» τα τελευταία 3-4 χρόνια. Λίγο η οικονομική κρίση –λίγο η διάθεση-λίγο οι επαναλήψεις των ίδιων προγραμμάτων και των ίδιων προσώπων έχουν κουράσει το τηλεθεάμων κοινό.  Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, το Youtube αντικατέστησε σε μεγάλο βαθμό την τηλεόραση στα περισσότερα σπίτια των νέων-και όχι μόνο.

Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, ψυχαγωγία, παραγωγές που ως σκοπό έχουν την ψυχαγωγία αλλά και σε πολλές περιπτώσεις που ο στόχος διαφοροποιείται από Youtuber σε Youtuber. Lifestyle, food, challenges, vlogs, social experiments , entertainment , σάτιρα και πολλά άλλα είναι στην οθόνη σου απλώς σε 3 κινήσεις. Subscribe, Like, Comment!

Το «Α Υοutuber’s Confession» είναι ένα νέο project που ξεκίνησε ως ιδέα και τώρα παίρνει σάρκα και οστά. Κάθε εβδομάδα και ένας καινούργιος Youtuber θα παρουσίαζει το έργο του και θα παρουσιάζεται στο κοινό. Στην εκπομπή του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5Fm  και του Άγγελου Γαβρή κάθε Σάββατο 16.00-18.00  και μέσα από την φιλόξενη στήλη του Τhessnews.gr ήρθε για να ανοίξει ένα παράθυρο στο παρόν που δεν γνωρίζουμε όλοι και σίγουρα, στο μέλλον.

Συνέντευξη με τον Mr Ampa

Επιμέλεια Συνέντευξης: Άγγελος Γαβρής,Eπιμέλεια Project: “A Youtuber’s Confession”, Aνδρονίκη Βγενά

Mr Ampa κατά κόσμον Γιώργο Αμπατζή, είσαι ένας από τους δημοφιλέστερους youtubers, μίλα μας  για εσένα.

Για μένα, χμμμμ… είναι μια φράση που πάντα με προβλημάτιζε.. από την μία μπορώ να σου πω υπερβολικά πολλά πράγματα αλλά από την άλλη μπορώ να σου πω και εξαιρετικά λίγα. Είναι ανάλογα ποιο κομμάτι του εαυτού μου θέλει να γνωρίσει κάποιος.

Όπως και να έχει όμως.. Αποτελώ τον πρωτότοκο υιό δύο υπέροχων ανθρώπων, του Γιάννη και της Εύας. Μεγάλωσα στην Έδεσσα και σπουδάζω στην Θεσσαλονίκη. Έχω έναν μικρότερο αδερφό που αγαπώ και θαυμάζω πολύ.

Όσο για την προσωπικότητα μου, αυτό που σίγουρα θέλω να τονίσω είναι ότι προχωράω στην ζωή μου με οδηγό τις σκέψεις μου, τις ιδέες μου, τα όνειρα μου, τις αναμνήσεις μου..

Πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με τον χώρο αυτό;

Ο χώρος του θεάματος ήταν, είναι και θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ένας Youtube Creator προσφέρει θέαμα! Επομένως είπα.. γιατί όχι;

Βέβαια, η αφορμή για την ενασχόληση μου με το Youtube δόθηκε από ένα θλιβερό γεγονός που συνέβη στην ζωή μου. Αυτό με έκανε να δημιουργήσω το πρώτο βίντεο εις μνήμην του ατόμου που έχασα από την ζωή μου σε αυτό το συμβάν. Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησα να ξεφύγω από την κατάσταση που με έπνιγε ,και με πνίγει ακόμα, και να μετατρέψω την θλίψη μου σε δημιουργία. Δεν μπορώ να το ξεχάσω ακόμη.. 3 χρόνια μετά.. και νομίζω ότι αυτό το βίντεο θα αποτελεί για πάντα το αγαπημένο μου.

Πώς λειτουργεί αυτό για εσένα στην ζωή σου, έχεις παρατηρήσει αλλαγές στην καθημερινότητά σου;

Το Youtube για εμένα είναι ο δίαυλος επικοινωνίας μου με τον κόσμο. Ότι με απασχολεί θέλω να το μοιράζομαι και μέσω αυτού να βρίσκω, εκεί έξω , ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Επίσης μου αρέσει πολύ που με αυτό που κάνω μοιράζω χαμόγελα στον κόσμο, στην εποχή της κρίσης που οι άνθρωποι χρειάζονται το χαμόγελο τους όσο ποτέ άλλοτε. Για την ζωή μου πραγματικά πιστεύω ότι η ενασχόληση μου με το Youtube έχει να μου δώσει μόνο καλά στοιχεία. Αισθάνομαι ότι προσφέρω, στον εαυτό μου αλλά και στην κοινωνία που ζούμε, και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Αλλαγές στην καθημερινότητα μου; Άπειρες.. Ξυπνάω και κοιμάμαι σκεπτόμενος νέες ιδέες για νέα βίντεο. Έμαθα πολλά πρωτόγνωρα πράγματα για εμένα όπως μοντάζ, τις λειτουργίες μιας κάμερας και άλλα. Στον δρόμο με σταματάνε άτομα και μιλάμε για.. ξέρεις.. τα δικά μας.. τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας.. βγάζουμε φωτογραφίες.. υπάρχει μια διαρκή επικοινωνία με ανθρώπους το οποίο είναι απίστευτα όμορφο!

Έχει δημιουργηθεί ένα κοινό που σε ακολουθεί και σε υποστηρίζει και ένα κοινό που σε πολεμάει, τι θα τους έλεγες αν τους είχες απέναντί σου;

Στο κοινό που με ακολουθεί, τα τερατάμπα μου όπως τους αποκαλώ, θα τους έλεγα ότι τους καταλαβαίνω, τους νιώθω, πιστεύω σε αυτούς, είναι.. ξέρεις.. αυτή η σύνδεση που νιώθει κανείς με ανθρώπους τους οποίους παρόλο που δεν τους γνωρίζει προσωπικά, καταλαβαίνει ότι ταιριάζει.

Όσο για τα άτομα που με «πολεμούν» δεν έχω να πω κάτι. Ίσως δεν με κατάλαβαν; Ίσως δεν κατανόησαν τα κίνητρα μου; Ίσως απλά να μην με συμπαθούν; Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Πάντως η αγκαλιά μου είναι και για αυτούς ανοιχτή, σε περίπτωση που θέλουν να μπουν στην παρέα μας.

Ποια τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Σίγουρα το να βελτιώνομαι συνεχώς! Και.. Πολλά, πολλά νέα βίντεο με ποικίλες θεματικές. Κατά τα άλλα όχι κάτι το συγκεκριμένο, είμαι και λίγο όπου με πάει ο άνεμος.

Τι θα συμβούλευες κάποιον που θέλει να ξεκινήσει τώρα το δικό του κανάλι στο Youtube;

Be yourself darling, πίστεψε στον εαυτό σου και στις δυνατότητες του και μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να σε εμποδίσει! Άλλες συμβουλές δεν έχω να δώσω. Δεν αισθάνομαι ειδικός σε κάτι και εγώ μαθαίνω.Αν η ενασχόληση με το Youtube σε κάνει χαρούμενο just do it, I am with you!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202420:54

  Απαλλαγμένος από την ταλαιπωρία της φυλάκισης των 16 μηνών, ο εκλεγμένος Ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και η πρώτη του συνάντηση είναι με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας Θράκης Κώστα Γκιουλέκα. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202419:22

Η προμήθεια των σκαφών, συνολικής αξίας άνω των 12.000.000€, περιλαμβάνει μεγάλα σκάφη ικανά να επιχειρούν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες έως και 9 Μποφόρ, καθώς και μικρότερα σκάφη για επιχειρήσεις διάσωσης σε θαλάσσιες περιοχές και πλημμύρες.   «Για μία ακόμη φορά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202418:49

Ισχυρίζονται εκ νέου ότι οι έρευνες του ελληνικού σκάφους O/AEGAEO που πήραν παράταση μέχρι τις 30 Οκτωβρίου για την περιοχή μεταξύ Χίου και Σάμου, αφορούν σε περιοχές που ανήκουν σε «τουρκική υφαλοκρηπίδα». Προχθές, ο σταθμός της Σμύρνης είχε εκδώσει ταυτόσημη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:39

«H απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διότι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας Νovartis» τόνισε σε δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς προσθέτοντας ότι: «θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202416:34

«Η Ελλάδα είναι Κράτος Δικαίου» τονίζει με ανάρτησή του στο Χ/Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος και προσθέτει: «Η επιλογή μου να εμπιστευθώ τη Δικαιοσύνη και να μην κρυφτώ πίσω από βουλευτικά προνόμια ήταν ακλόνητη. Πέρασα χίλιους κόπους βάσανα και θυσίες αλλά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

24.10.202414:52

  Για την αντιπυρική περίοδο που δεν έχει ακόμα τελειώσει και καθημερινά εξακολουθούμε να έχουμε δεκάδες φωτιές, την προσπάθεια που έγινε φέτος τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και διαχείρισης δασικών πυρκαγιών με αποτέλεσμα τα καμένα στρέμματα να είναι λιγότερα από

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή