Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Πρύτανης ΑΠΘ: Νοθευμένα ποτά στα κορωνοπάρτι – Τι κατέθεσε στον εισαγγελέα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

24/06/202112:34

Πρύτανης ΑΠΘ: Νοθευμένα ποτά στα κορωνοπάρτι – Τι κατέθεσε στον εισαγγελέα

Στοιχεία που αφορούν τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο πρύτανης Νίκος Παπαϊωάννου. Πρόκειται για στοιχεία που συνέλλεξε η Πρυτανεία και τα οποία κατέθεσε με πρωτοβουλία το ο πρύτανης.

Πρύτανης ΑΠΘ: Νοθευμένα ποτά στα κορωνοπάρτι – Τι κατέθεσε στον εισαγγελέα

Γράφει thessnews

Στοιχεία που αφορούν τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών ο πρύτανης Νίκος Παπαϊωάννου. Πρόκειται για στοιχεία που συνέλλεξε η Πρυτανεία και τα οποία κατέθεσε με πρωτοβουλία το ο πρύτανης.

 

«Τρεις είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε η παρουσίαση των στοιχείων που έδωσα στον εισαγγελέα. Ο πρώτος έχει την υγειονομική διάσταση, ο δεύτερος έχει να κάνει με την ασφάλεια και ο τρίτος έχει να κάνει με την παράνομη οικονομική δραστηριότητα» τόνισε ο πρύτανης σε δηλώσεις του.

Παράλληλα τόνισε ότι οι διοργανωτές των πάρτι «δεν έχουν να κάνουν με φοιτητικές παρατάξεις, δεν έχουν να κάνουν με φοιτητικούς συλλόγους. Οι φοιτητικοί σύλλογοι περιφρουρούν τους χώρους τους μέσα στο πανεπιστήμιο».

«Τα στοιχεία, τα οποία κατέθεσα στον εισαγγελέα έχουν να κάνουν με ό, τι έχει περιέλθει εις γνώσιν ημών, ότι έχουμε συλλέξει από τις υπηρεσίες φύλαξης του Πανεπιστημίου. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει παράνομη οικονομική δραστηριότητα πολλών χιλιάδων ευρών η οποία συνοδεύεται πιθανόν και από νοθευόμενα ποτά» υπογράμμισε.

«Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και νομίζω ότι οφείλω στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ως  πρύτανης να διαφυλάξω από όλους αυτούς το Πανεπιστήμιο από αυτές τις συγκεντρώσεις. Αυτό που συμβαίνει δεν είναι αθώο είναι μια αισχρή εκμετάλλευση της ανάγκης των νέων για εκτόνωση όπου το εύκολο παράνομο κέρδος δεν λογαριάζει την ίδια την ζωή», σημείωσε.

«Για αυτό το κοινωνικό φαινόμενο πρέπει να υπάρχει μία αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, δικαστικών, αστυνομικών αρχών και πανεπιστημίου. Δεν είναι η ώρα να ρίχνουμε ευθύνες. Εδώ και 1,5 χρόνο έχουμε μία αγαστή συνεργασία και έχουμε καθαρίσει το πανεπιστήμιο από τους ναρκέμπορους» τόνισε.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή