Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Κουαλιάτα : «Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για να δεχτώ την πρόταση του ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

AUTO MOTOSPORTS

17/06/202218:17

Κουαλιάτα : «Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για να δεχτώ την πρόταση του ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV έδωσε ο Νίκο Κουαλιάτα που μίλησε για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ και τους στόχους του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Κουαλιάτα : «Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για να δεχτώ την πρόταση του ΠΑΟΚ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει 3dsmin@

Την πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV έδωσε ο Νίκο Κουαλιάτα που μίλησε για την απόφαση του να έρθει στον ΠΑΟΚ και τους στόχους του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. 

Αναλυτικά όσα είπε Νίκο Κουαλιάτα στην πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV:

«Είμαι ένα παιδί που προέρχεται από μια άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια. Ξεκίνησα να παίζω μπάλα από τα bambini της Ciclon de Cerrito και μεγάλωσα έχοντας πάντα δίπλα μου μια μπάλα. Εντάχθηκα από τα τρία μου στην Ciclon και καθώς ωρίμαζα και προόδευα στην καριέρας μου, είχα πάντα το όνειρο να παίξω στην μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα που αγωνίστηκα επαγγελματική ήταν η Montevideo Wanderers, η οποία παίζει στην Α’ Εθνική της Ουρουγουάης. Ήμουν πάντα χαρούμενος εκεί και θα είμαι ευγνώμων πάντα σε αυτό τον σύλλογο. Η ομάδα που έπαιζα πριν είχε τα ίδια χρώματα με τον ΠΑΟΚ, το άσπρο και το μαύρο. Τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω στον ΠΑΟΚ που έχει επίσης τα ίδια χρώματα. Ελπίζω ότι αυτό θα αποδειχτεί καλός οιωνός!».

Ο πατέρας μου ήταν πάντα σημαντική επιρροή για μένα. Είναι μέσα στον χώρο του ποδοσφαίρου όλη του την ζωή. Είναι βοηθός προπονητή στην Νασιονάλ εδώ και αρκετά χρόνια. Με καθοδηγούσε από πολύ μικρό και εγώ πάντοτε τον άκουγα.

Το όνειρο μου ήταν από μικρός να παίξω στην Ευρώπη, όπως έκαναν πολλοί συμπατριώτες μου που έφτασαν στην ποδοσφαιρική ελίτ. Παίκτες όπως ο Λουίς Σουάρες, ο Ντιέγκο Φορλάν και ο Έντινσον Καβάνι.

Το είδωλο μου φυσικά είναι ο Λιονέλ Μέσι. Είναι ένας παίκτης που έχουμε ίδια ιδιοσυγκρασία και πάντα ήθελα να παίζω όπως αυτός. Τον παρακολουθώ πάντα με σεβασμό. Ένας ακόμα παίκτης που θαυμάζω είναι ο Φελίπε Κοουτίνιο.

Στα ελληνικά προς το παρόν έχω μάθει να λέω μόνο «Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ»!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από όσα έχω διαβάσει είναι πολύ παθιασμένοι και πολύ δυναμικοί. Έχω ακούσει πολλά και πιστεύω ότι είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα.

Ελπίζω η εμπειρία μου στην Τούμπα να είναι εξαιρετική. Θέλω να αποδώσω τα μέγιστα και να κερδίσω πολλούς τίτλους με την ομάδα.

Η εθνική ομάδα είναι ένα ακόμα παιδικό μου όνειρο. Ελπίζω να καταφέρω να εκπροσωπήσω κάποια στιγμή την χώρα μου. Ο μεγαλύτερος μου στόχος, πέραν του να παίξω απλά στην εθνική, είναι να συμμετάσχω σε ένα Μουντιάλ.

Το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκα όταν έμαθα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για μένα, ήταν από τον κ. Μπότο, ο οποίος μίλησε με τον εκπρόσωπο μου. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία στο να δεχτώ την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία στο να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ θα ήθελα να πω στον κόσμο του ΠΑΟΚ, πως υπόσχομαι να παίξω όσο καλύτερα γίνεται και με την βοήθειά τους να γίνουμε πρωταθλητές.

Είμαι ένας ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική κατάρτιση. Μου αρέσει να παίρνω πολλά ρίσκα και να παίζω επιθετικά προσπαθώντας πάντα να προσφέρω το καλύτερο για την ομάδα.

Γνωρίζω πως υπάρχουν βέβαια μεγάλες διαφορές μεταξύ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με αυτό της Ουρουγουάης και της Λατινικής Αμερικής γενικότερα. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι πιο γρήγορο, έχει άλλη ταχύτητα. Έχω όμως εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα προσαρμοστώ άμεσα στα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Νίκο Κουαλιάτα :

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή